• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa kaç haftalık haftaya cuma ne zaman duycaz bende merak ediyorm hep😍 benimki küçük ya geçen çarşamba 4+1 di yeni öğrenmiştim benimde bu cuma kontrolum var bakalım😊 kıyamammbende daha başlmadı duygu değişimleri bakalm

Ayy boşver aşko bana kız der dedim demedi küçük kalbimi kırdı M melek076 🤪🤪😂😂 valla şaka bi yana yumurtlama tarihlerinden tahmin yürütülüyormş bide arkadaşımız hisli öyle bişiler sağolsun bize tahminde bulundu😂
Hala inat ediyorum 🤣 erkek erkek erkek 🤣🤣🤣

iyi etdin kuzum,sizin okullar sabahmı öğlenmi?
Bizimki sabah 8de ders başlıyor,şimdiden uyanmak istemiyorum ya🤣🤣🤣
Bu sene öğlenciyiz kuzum ama hiç iyi değil ya gün ortasında okula gidip akşam geç saatte geliyolar sabahçıyken de 7.10 da servise biniyordu 7.50 de ders başlıyordu 🙄🙄 oda cok kötüydü 🤣🤣

Oooo tatlım sen nerelerdesin ya? 😍 Bıraktığın yerdeyim be kuzum 😁 beklemeye delirmeye devam... Sen nasılsın, ne durumdasın?
o zaman beraber beklemeye devammm kkuzuuuu :halay: iyim cok sukur dedigim gibi ben de tatildeydim ailemin yaninda ve esim yanimda degildi bu yuzden bisey yok haliyle ahahaha

Kızz cırcırmi oldun çen😅😅 yumurtlama sonrasi bende de bazen oluyor hormonlarin etkisinden canim
Dün uyudum bilemedim misafirlerin ne zaman gitdi?ekşnı kaçirdinizmi?🤣🤣🤣

Aynen aşko bir iki gğn böyle oluyor😀😀 ahahaha bende ekşın kaçıracak göz var mı misafirler 00:35 te falan gittiler ben hemen acele şöylesine mutfağı toparladım sonra ekşınsss🤣🤣🤣🤣

Ay ay ay kimleri görüyoruzzz,mayıs topiğinin kraliçesiii
Nasilsin nerelerdesin yaa
ayyyyy babyyyy sende mi burdaydinnnn bende yoksun sandimmmm ihiihihhi tatildeydimm canim anca iste tatil donusu ev isleri baska isler vakit bulamadimdiii :KK36::KK36: sende ne var ne yok canimmm

Back
X