- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #10.721
Ayy yakın akrabamız koydu 20 gün önceAsel: Cennetteki dört ırmaktan biri, bal ırmağı anlamına gelirmiş çok asil ve anlamı çok hoş![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yakın akrabamız koydu 20 gün önceAsel: Cennetteki dört ırmaktan biri, bal ırmağı anlamına gelirmiş çok asil ve anlamı çok hoş![]()
![]()
Aman ya benden başka çıkmaz şuan düşünelim yazarım aşkoAyy yakın akrabamız koydu 20 gün önce![]()
Olabilir mi benimde aklima geldi. Ama bilmiyorum ki canimBen bu sene kendim de dahil o kadar çok kişi de şahit oldum ki bu kayıplara. Acaba diyorum olduğumuz covid aşıları mı etkiledi![]()
Aşko ben onu çözemedim yaLan bizimkiler niye yolu bulamıyo gözleri mi görünüyo körler mi yazıklar olsun![]()
Bende senin gibiydim hatta kürtajdan sonra birkaç saat kadın doğum katında yatırdılar beni her bebek sesi duyduğumda falan ağlayasım geliyordu ama sonra kabullendim Allah verdi Allah aldı dedim hep hayırlısını istedim. İyi yönlerinden bakmak lazım daha ileriki haftalarda bebeklerimizin sağlıksız olduğunu öğrensek daha çok üzülürdük, inşallah sende bu süreci hemen atlatıp yeni bebeğine sağlıkla kavuşursunOlabilir mi benimde aklima geldi. Ama bilmiyorum ki canimcok duyuyorum ya mayis anneleri grubundaydim ordada oldu dusuk yada sagliksiz gebelik baska konulardada var Allah'ım sağlıklı gebelik nasip etsin hepimize insallah
okadar mutsuzumki atlatamiyorum nedense tedavim bitmedigi icin sanirim bugun kan alirlarken canim o kadar yandi gibi hissettim ki iki haftadir kan veriyorum igne oluyorum serum falan baya yıprandım sevincimiz bir hafta surdu.
Cok şükür ki ben saglikligim ameliyat olmak zorunda kalmadim sansliyim bu konuda. Tup bebek olmadan gebe kalabildigimide gormus olduk. İyi yanlarinada bakmak lazim![]()
Erkek olursa hangi isimleri düşündün aşko?Kizlar cinsiyeti daha öğrenmedik ama erkekse isim kolay bi kaç tane var aklımızda ama kız da yokfikirlerinize açığım
yeni nesil uyduruk isimlerden hoşlanmıyorum
![]()
Yaa "Mehlika" benim çok hoşuma gidiyor anlamını tam bilmiyorum ama bi sultanın ismiymiş galiba.Kizlar cinsiyeti daha öğrenmedik ama erkekse isim kolay bi kaç tane var aklımızda ama kız da yokfikirlerinize açığım
![]()
O kadar nazlılar ki,bi türlü gidemedilerAşko ben onu çözemedim ya![]()
Nasip olcak nasip![]()
Testin kendi cizgisi c ye çok yakin canimBizim gördüğümüz neydi o zaman bebeğim acaba testin kendi çizgisi mi![]()
Sabaha bakalim neler olacakAhahaha çok haklısın aşko negatif düşüne düşüne gözleri de negatif görüyor gelmiş neler diyor aaaadur bunlar
Childdevelopment
![]()
Kendileri kaybeder diyesim var da diyemiyorumO kadar nazlılar ki,bi türlü gidemediler![]()
Hürremin etkisindenmin nedir Mihrimah ismi çok seviyorumKizlar cinsiyeti daha öğrenmedik ama erkekse isim kolay bi kaç tane var aklımızda ama kız da yokfikirlerinize açığım
![]()
Mert, Burak, Batuhan degismezse bu üçünden biriErkek olursa hangi isimleri düşündün aşko?
Ahh hepsi var bizdeYaa "Mehlika" benim çok hoşuma gidiyor anlamını tam bilmiyorum ama bi sultanın ismiymiş galiba.
"Pera"
"Eylül"
Aa yeni nesil isimlerden hoşlanmıyorsan
Rukiye çok güzel
Elif
Meryem
Asiye
Ay çok isim var ya ne güzel isim aramaya başlamışsın bile inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir kuzucuğun![]()
İnci çok güzel ama bizim soy ismimizle yakışmıyor
Soyadin ne kiİnci çok güzel ama bizim soy ismimizle yakışmıyorgerçek adım ve soy adım farklı
![]()
Bir dizide Umay ismini de duymuştum o da hoşuma gitmişdiAhh hepsi var bizdeben ipek düşündüm cok zarif, naif geliyor bana bilemiyorum kız ismi bulmak daha zor ya
yeni nesil dedigim de lina, mila falan değişik şeyler
![]()
Ayy onu söylersem ifşa olurum askoSoyadin ne kimerak etdim