• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh hepsi var bizde 🙈 ben ipek düşündüm cok zarif, naif geliyor bana bilemiyorum kız ismi bulmak daha zor ya 😅 yeni nesil dedigim de lina, mila falan değişik şeyler 🤣
Ay ipek de çok hoş.
Doğa yı da düşün o da güzel
Başkaa
Şüheda
Rüveyda
Sude
❤Zümra ve İkra ❤ yeğenlerimin isimleri
Asya çok güzel

Kız geç gelirse o iş yaş 🤣🤣
Niye geceyi sabaha bağla bitti gitti yatsın uyusun sabah 5 te kalk herifi uyandır yap geç hıh de şimdi yat bakalım de.yada akşamdan hallet bi kısa işim var senle 🙈 dersin olur biter 😂😂😂 ne olacak canım çok yorgundaysa bir arkadaşa bakıp çık dersin

Ay ipek de çok hoş.
Doğa yı da düşün o da güzel
Başkaa
Şüheda
Rüveyda
Sude
❤Zümra ve İkra ❤ yeğenlerimin isimleri
Asya çok güzel
Eşimin kuzenleri masallah bol bol, bu isimlerin neredeyse hepsi çocuklarında var 🥺 zaten bu yüzden kızım olursa isim bulmakta çok zorlanıyorum maşallah bütün isimleri cocuklarina koymuşlar 🥺 birde gökçe var aklımda ama nasıl bilemedim 😇

Allah razi olsun canim birbirimize dua edelim 🙏

Benim degerim iki gunde bir kan vererek takip ettik ve az az da olsa arttigi için dış gebelik teshisi koydu. İgne yapildi değerin düşmesi için bekliyorum canim pazartesi kontrolum var dusmezse ikinci doz yapilacak insallah gerek kalmaz 😌 rahim kalinligina bakilcak birde kalinsa kurtaj yapicaklar kalin degilse kurtaja gerek kalmiyormus.
Forumda takip ediyorum ya düşük var ya sagliksiz kese gorunmeyen dış gebelik ne biliyim bu kadar oldugunu bilmiyordum Allah hepimizin yuzunu guldursun en yakin zamanda canim
Dualarım seninle kuzum inşallah gerek kalmaz ikinci doza 🙏🙏 amiin amiin yakın zamanda güldürsün inşallah bekleyip kavuştuktan sonra küçük olsada kaybetmek zormuş Rabbim çok bekletmeden kavuştursun sağlıklı bebeklerimize🙏🙏❤️
Bende direk kürtaj istemiyorm doktor değiştiricem iğne bile demeden direk kürtaj dedi

Niye geceyi sabaha bağla bitti gitti yatsın uyusun sabah 5 te kalk herifi uyandır yap geç hıh de şimdi yat bakalım de.yada akşamdan hallet bi kısa işim var senle 🙈 dersin olur biter 😂😂😂 ne olacak canım çok yorgundaysa bir arkadaşa bakıp çık dersin
Kız sabah beşte onu kaldırıp birlikte olursam onun daha çok hoşuna gidiyo öyle🤣🤣🤣 Geldiğindeki duruma bağlı aşko aslında bu gün de tatildi onun yorgun değildir 🤣🤣

Bende senin gibiydim hatta kürtajdan sonra birkaç saat kadın doğum katında yatırdılar beni her bebek sesi duyduğumda falan ağlayasım geliyordu ama sonra kabullendim Allah verdi Allah aldı dedim hep hayırlısını istedim. İyi yönlerinden bakmak lazım daha ileriki haftalarda bebeklerimizin sağlıksız olduğunu öğrensek daha çok üzülürdük, inşallah sende bu süreci hemen atlatıp yeni bebeğine sağlıkla kavuşursun🥰
Amin canim insallah 🤲 Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin 🤲
Aynen öyle düşünmek lazim canim tedavim tamamen bitince toparlanirim insallah. Ben igne ile tedavi gordugum icin en az 3 ay korunmam gerekiyor zaten o surede tamamen kafami bosaltmis olurum sanırım 🥰

Dualarım seninle kuzum inşallah gerek kalmaz ikinci doza 🙏🙏 amiin amiin yakın zamanda güldürsün inşallah bekleyip kavuştuktan sonra küçük olsada kaybetmek zormuş Rabbim çok bekletmeden kavuştursun sağlıklı bebeklerimize🙏🙏❤️
Bende direk kürtaj istemiyorm doktor değiştiricem iğne bile demeden direk kürtaj dedi
Amin canim insallah 💜🙏 Dış gebelik yoksa kurtaj yapar heralde bende tam bilmiyorum ama benim vucudumda bir yerde gebelik devam ediyordu ama rahimde olmadigi icin igne ile yok etmeye çalışıyor.En guzeli kendi düşmesi tabi ben simdi ilac aldigim icin en az 3 ay korunmam gerekiyormuş

Amin canim insallah 🤲 Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin 🤲
Aynen öyle düşünmek lazim canim tedavim tamamen bitince toparlanirim insallah. Ben igne ile tedavi gordugum icin en az 3 ay korunmam gerekiyor zaten o surede tamamen kafami bosaltmis olurum sanırım 🥰
O sürede de boş durmak yok vitamin depola enerji depola sonra hemencecik olsun inşallah bebiş😍

Back
X