- 15 Mayıs 2022
- 3.546
- 2.904
- 83
- 29
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #10.761
KorkuyorumYeter yeter patlat testi görelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KorkuyorumYeter yeter patlat testi görelim![]()
İyi madem gece akşam neyse hallediverir tembellik etmeKız sabah beşte onu kaldırıp birlikte olursam onun daha çok hoşuna gidiyo öyleGeldiğindeki duruma bağlı aşko aslında bu gün de tatildi onun yorgun değildir
![]()
Kız neden korkuyonnKorkuyoruum ya![]()
5 kaldıysa çıkmayadabilir ama olsun en azından bat a daha var sonuçtaKorkuyorumbat a 5 kaldı
Yumurtlamayi ne zaman gördün ?Korkuyorumbat a 5 kaldı
Elimdeki son test yumurtlama 7 siydi 9 gün oldu 10 olacak yarınValla ben kafama göre yapıyorum okadar tuttuysan yap bn e ben olsam yaparım seviyorum test yapmayı
7si pik 8i silikleştiYumurtlamayi ne zaman gördün ?
Ayy heyecanliii yap yap yap yapElimdeki son test yumurtlama 7 siydi 9 gün oldu 10 olacak yarın![]()
İnşallah canim.O sürede de boş durmak yok vitamin depola enerji depola sonra hemencecik olsun inşallah bebiş![]()
Bi sigara içeyimde yapayım atarım dua ediiinAyy heyecanliii yap yap yap yap![]()
Evet evet sabahki yumurtlamaya yaklaşıyordu bu pik değil t çizgisi C yi geçmedi ama yumurtlama olduğu net ama bana 18-20 arası yeterdi 21-22 gerek duymuyorumAşko sabahki tam pik değil bence şimdi yaptığın pik
Nasılsin canim? igneden sonra değişiklik varmi?İnşallah canim.Rabb'im hayırlısını yasatsin. Kışın bol bol enerji vitamin almak gerekiyor
![]()
Tamam aşko bekliyoruzBi sigara içeyimde yapayım atarım dua ediiin![]()
Bak yap dedim diye yapma sonra negatif çıkar bana kızarsın yap dedin dersinElimdeki son test yumurtlama 7 siydi 9 gün oldu 10 olacak yarın![]()
Erken gebelik canım . Amaaan yapıcam birazdan olmazsa 12-13. Gün tekrar alıp yaparım naplıöBak yap dedim diye yapma sonra negatif çıkar bana kızarsın yap dedin dersinama yooook ben merak ederim diyorsan yap bacı ne olacak birde elinde ki erken gebelikse yap yoksa çıkmaz varsa bile..
E hadiiii ben çatladım yumurtam çatlayacak senin yüzünden bak heee çabukErken gebelik canım . Amaaan yapıcam birazdan olmazsa 12-13. Gün tekrar alıp yaparım naplıö![]()
Bence sabah ilk idrar ile yap daha iyi olur sankiErken gebelik canım . Amaaan yapıcam birazdan olmazsa 12-13. Gün tekrar alıp yaparım naplıö![]()