• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülmeee ama bak başta sana ne dedim üzülmeyeceksen yap dedim dimi.bu etkileyici bir an ve herzaman işler istediğimiz gibi gitmiyor o nedenle olası herduruma alışmamız gerekli ve şu var bir gerçek ki senin için erken bir ihtimal çıkarsa sevineceğiz ama erken yaptık çıkmadı diye kendimizi üzüp hormonları yormayacağız dimi ama
Yok canım çokta üzülmüyorum 10-11 gün önceden çıkması çok zormuş zaten bekleyelim bakalım

Evet bu durumdan en hayırlı şekilde kurtulmak istiyorum şuan. Eşimle sevindiğimiz tek şey o bak üzülme en azından bebeğimiz olabildiğini öğrendik diyo
Zamanla saglikla gebe kalacaksin inaniyorum🥰 ama biran önce bu durumdan hayirlisiyla kurtul insallah. Hayat bu basimiza hersey geliyor. En azindan yakin zamanda anlasildi biraz daha vakit gecip kendini bu duruma alistirmis olsaydin daha cok zorlanırdn

Lan bizimkiler niye yolu bulamıyo gözleri mi görünüyo körler mi yazıklar olsun🤣🤣🤣🤣😂😂
Aşko tövbe yaRabbim ama yani bi yerde yanlışlık mı yapıyoruz diye düşünmüyor değilim he 🤣🤣🤣 bunun bi yolu olmalı geçen ay bi arkadaş ikinciyi istiyoruz galiba kışın başlarız okul bi açılsın bizim çocuk bi alışsın da dedi bugün hamile olduğunu öğrendim ne yaptılar yumurta okulun kapısında mı bekliyorduda okul açılır açılmaz hamile kaldı nasıl oldu Ya 🤣🤣🤣

Üzülmeee ama bak başta sana ne dedim üzülmeyeceksen yap dedim dimi.bu etkileyici bir an ve herzaman işler istediğimiz gibi gitmiyor o nedenle olası herduruma alışmamız gerekli ve şu var bir gerçek ki senin için erken bir ihtimal çıkarsa sevineceğiz ama erken yaptık çıkmadı diye kendimizi üzüp hormonları yormayacağız dimi ama
Ben mi şaşıyım cans16 cans16 üstten mavi çizgi çizdiğim yerin altında boylu boyunca çizgi yok mu? Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşko yok mu?

Eklentiler

• A0A026F0-55D1-4195-A029-8B38208EEDD1.webp
    A0A026F0-55D1-4195-A029-8B38208EEDD1.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 46
Ben mi şaşıyım cans16 cans16 üstten mavi çizgi çizdiğim yerin altında boylu boyunca çizgi yok mu? Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşko yok mu?
Var iki tanesinde görüyor gibiyim ama erken cananada yazdım.beklemek gerekiyor tabi şimdi bunu üzerine beklemek çok zor biliyorum kendimden ama en güzeli beklemek

Back
X