- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #11.021
Günaydın canım kızlar bol bebiş haberli bi gün olsun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dün geldiler hızlı test yaptımAhh canim noldu sana?şimdi nasilsin? ambulans geldimi?
Yok aşko bekliyorumGünaydın canım bugün nasılsın pcr çıktı mı kuzum
Anladum kuzum inşaallah negatif çıkar pcrEvet dün geldiler hızlı test yaptım
O negatif çıktı
Pcr aldılar onun sonucunu bekliyorum
Ya iş yerinde ili kişi korona çıkmış bakalım inşallah ben çıkmam
Düne göre iyiyim sadece başım çok ağrıyor
Bende görüyorum getcek halinde de hafif bir gölge var yaa bekleyeyim kan vermek için bata 3 gün kaldı zaten ama göğüslerim aşırı hassaslastiYa aşko görüyorum ben gölge ama niye bu kadar gölge sen bi kan versen kuzum![]()
3 günüm var canim ovulasyon tahmini 11 gün önceydiKuzum sanki bende gölge görüyorum ama çok silikbata kaç var?
İnşallah yaaaSanki bi gölge hiss etdim gibi![]()
Benim canım dünde yapmıştım bugün de hayal mi gerçek mi bilmiyoruzAy bu kimin testiçizgi var ordaaa☺
![]()
Aaa az kalmış canım kaset test biraz yüksek hcg değeri algılıyor ya ondan bu denli silik çıkmıştır bence bat günü yani 3 gün sonra tekrar yap3 günüm var canim ovulasyon tahmini 11 gün önceydi
İnşallah Allah'ım yaaaa. Sali veya Çarşamba yeniden yapayım tabi kirmizilari görmezsekAaa az kalmış canım kaset test biraz yüksek hcg değeri algılıyor ya ondan bu denli silik çıkmıştır bence bat günü yani 3 gün sonra tekrar yapay hadi inşallah vardır yaaa
![]()
Günaydın bebeğiiiiimmmGünaydın canım aşkolar napıyosunuz nasılsınız bugünbu sabahın ekşını tamamlandı
![]()
Mucizemmm16 @Veziir ahahaha
![]()
Salı günü yap kuzum hatta pazartesi bile çıkabilir iki gün oluyor çünküİnşallah Allah'ım yaaaa. Sali veya Çarşamba yeniden yapayım tabi kirmizilari görmezsek![]()
Tamam canımAnladum kuzum inşaallah negatif çıkar pcr
Bol bol su iç,nane limon kaynat içine bal koy icyalerjin yoksa tabi
Aynen var sende bişeyler ay aşkooo sağlıcakla tutunsun inşallahBende görüyorum getcek halinde de hafif bir gölge var yaa bekleyeyim kan vermek için bata 3 gün kaldı zaten ama göğüslerim aşırı hassaslasti
İyiyim Aşko akıntı durumuna göre bakcam eğer biterse bitti bitmezse yarında değerlendirip bırakırımGünaydın bebeğiiiiimmmİyiyiz kuzum bugün de düğünümüz var ona hazırlık yapıyoruz
sen nasılsın napıyorsun
oooo süpersiniz inşallah gol olmuşturrr
Bitti mi şimdi bu sabah itibariyle ekşınlar
![]()
İnşallah gelmez bakalımSalı günü yap kuzum hatta pazartesi bile çıkabilir iki gün oluyor çünküyaa iyi düşünelim iyi olsun kırmızılar gelmesin hiç
![]()
İnşallah canimmm inşallah yine hüsran a uğramayızAynen var sende bişeyler ay aşkooo sağlıcakla tutunsun inşallah![]()
Günaydın bebeğim ❤❤ ayy gol oldu kesinGünaydın canım aşkolar napıyosunuz nasılsınız bugünbu sabahın ekşını tamamlandı
![]()
Mucizemmm16 @Veziir ahahaha
![]()
Olumlu konuşuyoruz olumlu msj veriyoruz evrene canısı hayırlısıyla güzel günler çok yakındaİnşallah canimmm inşallah yine hüsran a uğramayız![]()