• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın bebeğim ❤❤ ayy gol oldu kesin🤭🤭😍😍 bizim ekşın dün gece yalan oldu🤣🤣🤣 uyumuşum valla 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤣🤣
Ay inşallah aşko🥰😀 kız seni var yaaaaa 😳 kırk kere bırak işi gücü git ekşına dedim uyumak ne ya 🙊🙊🙊😄😄😄 bide aklın değerlendiremediğin günlere takılıyor ekşın kaçırmak yok bundan sonra 🤪🤪

Ay inşallah aşko🥰😀 kız seni var yaaaaa 😳 kırk kere bırak işi gücü git ekşına dedim uyumak ne ya 🙊🙊🙊😄😄😄 bide aklın değerlendiremediğin günlere takılıyor ekşın kaçırmak yok bundan sonra 🤪🤪
O saatte de iş yapmıyodum bebeğim ama çok yorulmuşum telefonu kenara bırakır bırakmaz bayılmışım 😅😅

Evet o çift çizgili test bir gün gelecek mutlaka bakalım ne zaman belkide bu hafta 🥰🥰🥰
Ayyy inşallah aşko😍sadece örnek olarak bişey dicem canım eğer verdiğim örnekteki gibi bişey olursa bi ihtimalde olsa olursa asla üzülme, geçen ay benim de testlerim böyle silik gölge falan çıktı bi erken test bide kaset testinde ama adet oldum ve kimyasal geçirdiğime eminim İki ayrı test iki ayrı marka yanılamaz ve belirtilerim vardı yerleşme kanaması bile gördüm emindim ve oyüzden bu ay daha umutluyum kimyasaldan sonra daha kolay hamiş kalınıyor tabi Allah ne verir bize bilemeyiz herşey nasip inşallah bu hafta bize hayırlı haberler vereceksin🥰🌸😍

Aşko iyiyim şimdi çok şükür pcr sonucunu bekliyorum
Sadece başım çok ağrıyor
Başka da belirti az var işte
Eşim de geçen hafta perişandı öyle tamamen covid belirtileri vardı ama negatif çıktı. Sanırım mevsim değişikliğinden dolayı bi salgın var, çevremde herkes hasta yine. Negatif çıkar inşallah, iyi beslen iyi dinlen bebeğim ❤️

Yok kanka estağfurullah inanıyorum ama bende hic silik falan cikmamisti bugüne kadar ilk kez böyle oldu umutlandirdin beni sonra regl olunca hüngür hüngür ağlıyorum 😂
Ağlamak yok aşko salmak yok yoksa vardır Rabbimin bir bildiği emin ol buna ❤ ben 12 senelik evliyim bak bir kızım var sonrasında düşüğüm kimyasalım var onuda 2017 nin başında geçirdim ordan hesaplayınca 5 yıl oluyo sadece arada 1 sene kadar korundum. 4 yıl hiç ağlamadım sende ağlama ❤❤❤ elimizden geleni yapıp gerisini Rabbime bırakıyoruz o herşeyin en iyisini bilir ❤❤

Demgey3 Demgey3 bebeğim biz gitmişiz sen gelmişsin bizde uyudun sandık ❤ napıyosunuz bebeklerim _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
Sık ev toparla derken şuan Uzanıyorum aşko uykumu tam alamamışım 🙊😁🤣 bir iki saate dışarı çıkacağız hafta sonu malum evde vakit geçmiyor😆 sen napıyosun kuzum ❤️ Düğüne gidecekmiş bizim kız Demgey3 Demgey3 bu günde düğünlerde 🤣🤣🤣

Sık ev toparla derken şuan Uzanıyorum aşko uykumu tam alamamışım 🙊😁🤣 bir iki saate dışarı çıkacağız hafta sonu malum evde vakit geçmiyor😆 sen napıyosun kuzum ❤️ Düğüne gidecekmiş bizim kız Demgey3 Demgey3 bu günde düğünlerde 🤣🤣🤣
Ohh uzan dinlen bebeğim❤❤ ayy bugün düğün mü yine toplaşıp kavuşamadık iyi mi 🙄🙄🤣🤣 bende kahvaltı hazırlıyorum aşko sen bugün erkencisin 😍😍

Ohh uzan dinlen bebeğim❤❤ ayy bugün düğün mü yine toplaşıp kavuşamadık iyi mi 🙄🙄🤣🤣 bende kahvaltı hazırlıyorum aşko sen bugün erkencisin 😍😍
Kolay gelsin aşko 😍evet düğünce tayfada bugün 😃😃 aşko ekşını geceye bırakmayacağım dedim ya gen bunu eşime söylememiştim çok enteresan tarafı bu adama uyurken msj gittiğine inanıyorum artık he🤣 hafta sonu asla erken uyanmak istemez 9 da tepemdeydi ahahaha🤣🤣🤣

Kolay gelsin aşko 😍evet düğünce tayfada bugün 😃😃 aşko ekşını geceye bırakmayacağım dedim ya gen bunu eşime söylememiştim çok enteresan tarafı bu adama uyurken msj gittiğine inanıyorum artık he🤣 hafta sonu asla erken uyanmak istemez 9 da tepemdeydi ahahaha🤣🤣🤣
Kesin gidiyo aşko mesaj bak sen düşünüyosun o harekete geçiyo 🤣🤣🤣 zaten eşler ruhsal olarak iletişim halindeymiş bebeğim sen onun için nasıl ne düşünürsen ondan da o tepkiyi alıyosun. Mesela kendi kendine içinden eşine kızdın diyelim hiç bişey yoksa bile oda sana tepki gösteriyo ben çok denedim sahiden öyle 🤣🤣 o yüzden hep güzel şeyler düşünüyoruz onlar için 🤭🤭🤭❤❤

Kesin gidiyo aşko mesaj bak sen düşünüyosun o harekete geçiyo 🤣🤣🤣 zaten eşler ruhsal olarak iletişim halindeymiş bebeğim sen onun için nasıl ne düşünürsen ondan da o tepkiyi alıyosun. Mesela kendi kendine içinden eşine kızdın diyelim hiç bişey yoksa bile oda sana tepki gösteriyo ben çok denedim sahiden öyle 🤣🤣 o yüzden hep güzel şeyler düşünüyoruz onlar için 🤭🤭🤭❤❤
Evet evet çok katılıyorum aşko buna doğru tespit bravoo👍🏼😃😃 başka türlüsü olamazmış zaten iyi denk geliyor benimde işime geliyor yoksa uyanamıcakmışım ahahaha🤣🤣

Günaydın canım benim şimdi uyandım pcr somucumu bekliyorum
Ateşim indir biraz
Sadece çok başım ağrıyor ☺️😞onun dışında iyiyim
Cok şükür daha iyi ol insallah canim ara ara yaz etiketle girdigimde goreyim. Şehir disinda olcaz cok fazla giremiyebilirim durumundan haberdar et bizi

Back
X