• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben daha çok üzgünüm kızlar inanın 2 saattir ağlıyorum ne konuşacak kimsem var ne de derdimi paylaşacağım ama böyle olması gerektiğine eminim gitmek istemezdim belki sizin son durumları öğrenmek için girerim ama en doğrusu bu
Paylaşmadan da rahatlamasın ki
Gerçi bu senin kararın
Saygı duyuyorum 😓

Ben daha çok üzgünüm kızlar inanın 2 saattir ağlıyorum ne konuşacak kimsem var ne de derdimi paylaşacağım ama böyle olması gerektiğine eminim gitmek istemezdim belki sizin son durumları öğrenmek için girerim ama en doğrusu bu
Ben sendikada o kadar çok kadını dinliyorum ki hergün etkilenmeden
İşim bu canım 🙏❤️Anlatmak istersen dinlerim seve seve 😞

Mucizemmm16 Mucizemmm16 Gecenin bu saati bombanın pimini çekti ve buraya attı ay içim çok kötü oldu elbette saygı duyuyorum ama hali hoşuma gitmedi çok üzgün ağlamış bide bişey olmuş belli böyle üzgünken de gitmesine razı değilim 😔😔😔 Demgey3 Demgey3 biz senin her zaman yanındayız şuan işte şuan bile hemen her konuda biz burda arkadaştan öte olduk kimseyle konuşamadıklarımı bile konuşuyoruz senin derdin bizim derdimiz demek asla yalnız değilsin

Mucizemmm16 Mucizemmm16 Gecenin bu saati bombanın pimini çekti ve buraya attı ay içim çok kötü oldu elbette saygı duyuyorum ama hali hoşuma gitmedi çok üzgün ağlamış bide bişey olmuş belli böyle üzgünken de gitmesine razı değilim 😔😔😔 Demgey3 Demgey3 biz senin her zaman yanındayız şuan işte şuan bile hemen her konuda biz burda arkadaştan öte olduk kimseyle konuşamadıklarımı bile konuşuyoruz senin derdin bizim derdimiz demek asla yalnız değilsin
Ya bende çok çok üzüldüm
Tahminim belki eşiyle tartışmış olabilir
İnşallah iyi olur ve bizimle paylaşır 🙏😞

Kızlar tek tek etiket yapamıyorum kusura bakmayın gerçekten iyi değilim 😞 eşimden bebek fikrinin tek taraflı bir istek olduğunu öğrendim kendisi istemiyormuş 🤲🏻 İstemeye istemeye de bu süreci ona zorlayamam çok ağırıma gitti ben istiyor sanıyordum 😢 nasip değilmiş 🤷🏻‍♀️

Lütfen bana şaka de gitme😧ne olduğunu anlayamadım bile birden nereye neden bıraktın ne oldu kuzum Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşko koş bizim kıza bi haller oldu ne olduğunu çözemiyorum çok üzgünüm 😦😦😦
Noluyo ya Demgey3 Demgey3 bebeğim anlatmak istersen dinleriz ❤❤ gitme nereye gidiyosun 😔

Kızlar tek tek etiket yapamıyorum kusura bakmayın gerçekten iyi değilim 😞 eşimden bebek fikrinin tek taraflı bir istek olduğunu öğrendim kendisi istemiyormuş 🤲🏻 İstemeye istemeye de bu süreci ona zorlayamam çok ağırıma gitti ben istiyor sanıyordum 😢 nasip değilmiş 🤷🏻‍♀️
Sakin ol kuzum dur bakalım bi nedeni var mı istememesinin peki bişey dedi mi

Daha hazır hissetmiyormuş kendisini 🤷🏻‍♀️
Anladım kuzum sen bi sakinleş olur mu önce ❤❤ sonra herşey yoluna girecektir inan bana ama biraz sakin kararlar ver biz evet bebişler için burdayiz ama burda arkadaş kardeş olduk herşeyimizi anlatıyoruz baksana ekşın olayına kadar ne olursa olsun yanındayız biz _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ölümüne kankayız kızım var mı öyle bırakıp gitmek

Tabikide bebeğim iyi gelmiycekse burda olmak başka yerden konuşuruz devam ederiz ayrılmayalım lütfeen eksik oluruz o zaman 😔 Demgey3 Demgey3 bebeğim üzülme lütfen kararına saygı duyuyorum kendin için en iyi olanı sen bilirsin tabiki ama biraz sinirlerin yatışsın eminim eşin gelip gönlünü alıcaktır. Erkek milleti işte böyle höt höt konuşup sonrada çok pişman oluyorlar üzme kendini

Anladım kuzum sen bi sakinleş olur mu önce ❤❤ sonra herşey yoluna girecektir inan bana ama biraz sakin kararlar ver biz evet bebişler için burdayiz ama burda arkadaş kardeş olduk herşeyimizi anlatıyoruz baksana ekşın olayına kadar ne olursa olsun yanındayız biz _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ölümüne kankayız kızım var mı öyle bırakıp gitmek
Canlarım benim siz olmasanız zaten kime anlatırım kiminle dertleşirim iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizi ❤️❤️ Şimdi biraz daha iyiyim bebeğim yarın daha düzgün bir şekilde konuşacağım gerçek kararı buysa eğer bebek fikrini kapatırım burada sizin için dururum ❤️

Tabikide bebeğim iyi gelmiycekse burda olmak başka yerden konuşuruz devam ederiz ayrılmayalım lütfeen eksik oluruz o zaman 😔 Demgey3 Demgey3 bebeğim üzülme lütfen kararına saygı duyuyorum kendin için en iyi olanı sen bilirsin tabiki ama biraz sinirlerin yatışsın eminim eşin gelip gönlünü alıcaktır. Erkek milleti işte böyle höt höt konuşup sonrada çok pişman oluyorlar üzme kendini
Şuan kafam o kadar dolu ki kuzum İnan ne yaşadığımı bile idrak edemiyorum hala 😥 bende sizsiz eksik olurum çok alıştım çok sevdim sizi ❤️

_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 M mucizeOldu M melek076 canlarım o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki ama ben daha yeni anlayarak okuyabiliyorum az önce resmen kafam almadı bile 😥 çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz yanımda oluşunuz için iyi ki varsınız gerçekten burda farklı bir bağ oldu aile olduk çok şükür ve gerçekten varlığınızı yanımda hissediyorum ❤️ Şuan daha iyiyim aklınız bende kalmasın yarın sakin bir kafayla konuşacağım eşimi karşıma alıp eğer gerçekten hazır hissetmiyorsa bu sürece devam edemem saygı duyarım sonuçta beraber vereceğimiz bir karar 🫤 ama her zaman sizleri yani buradaki ailemi yalnız bırakamam burada olurum siz bana iyi geliyorsunuz canlarım beniiimmm ❤️

Eklentiler

• 8BB371EE-58C8-499A-A0D1-A6A939BA656D.webp
    8BB371EE-58C8-499A-A0D1-A6A939BA656D.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 47
Bu yumurtlamadan kac gun sonra hatirliyor musun canim
Kürtajdan sonra ne zaman yumurtladım anlayamadım bu ay, ama son ilişki 29 ağustosta oldu bu test 12 eylülde yapıldı muhtemelen ya da 29 ağustos ya 24 ağustos falandır. 11eylülde erken gebelik yaptım o daha belirgindi kaset teste göre. Benimki gel döllenme sanırım zaten daha ultrason kontrolüne de gitmedim hiç

Kürtajdan sonra ne zaman yumurtladım anlayamadım bu ay, ama son ilişki 29 ağustosta oldu bu test 12 eylülde yapıldı muhtemelen ya da 29 ağustos ya 24 ağustos falandır. 11eylülde erken gebelik yaptım o daha belirgindi kaset teste göre. Benimki gel döllenme sanırım zaten daha ultrason kontrolüne de gitmedim hiç
Anladım canım inşallah sağlıkla ilerler. Benim seninki kadar belirgin değil

Benimkine bakmis mıydın sen

Anladım canım inşallah sağlıkla ilerler. Benim seninki kadar belirgin değil
Teşekkür ederim inşallah😊
Benimkine bakmis mıydın sen
Evet silik ama var gibi geldi bilmiyorum aslında bugün test yapsan anlaşılacak seviyeye gelmiş olurdu ama beklemek istedin inşallah güzel sonuçlar alırsın😇

Back
X