• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hıh gördün mü kendini başına heba ettin hadi ozaman çalışmalara devammm 🥰💕🌸 bir daha da sakince konuşup konuyu anlamadan ağlama önce konuşun sonra gerçek bir karar mı öğren sonra bu durum seni üzmüşse öyle ağla (yine kovalığım tuttu yaaa) içinden geldiği gibi davran sen bana bakma içimden mantık çıkacak 😂😂😂😂
Ay canım benim güldürdün valla beni 🤣🤣 teşekkür ederim bebeğim haklısın biraz çok alındım galiba hassaslaştım bu aralar bu süreçte ondan çok alındım ama dediğin gibi anlamadan konuşmadan üzülmemek gerekir ❤️🌸
Tam destek hep destek aşko sorun yok😍 bol ekşınlı hafta diliyorum sana attığınız tutsun inşallah🤲🏻😍🌸
Oy oy sizi yeriiiimm ❤️❤️ İyi ki varsınız ya çok seviyorum sizii ❤️ İnşallah kuzum inşallah bakalım nasıl hafta olacaksa 🤣❤️

Canım kızlar _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 @melek076 M mucizeOldu Ginnys Ginnys @Cgh @wish2401 Lale95 Lale95 ve etiketleyemediğim diğer kızlar ❤️ Desteğiniz için çok teşekkür ederim dün gerçekten kötü bir gece geçirdim 🫤 ama eşimle konuştuk sakince, dün sinirle ve kızgınlıkla söylediğini ve pişman olduğunu, kendisinin de bebek istediğini söyledi tatlıya bağladık canlarım haberiniz olsun ❤️
Oh çok şükür,kendini yedin bitirdin dünden beri, çok şükür tatliya bagladiniz
Ekşnınizz bol olsun🤣🤣🤣 atdığınız gol olsun🤣🤣🤣

Ay canım benim güldürdün valla beni 🤣🤣 teşekkür ederim bebeğim haklısın biraz çok alındım galiba hassaslaştım bu aralar bu süreçte ondan çok alındım ama dediğin gibi anlamadan konuşmadan üzülmemek gerekir ❤️🌸

Oy oy sizi yeriiiimm ❤️❤️ İyi ki varsınız ya çok seviyorum sizii ❤️ İnşallah kuzum inşallah bakalım nasıl hafta olacaksa 🤣❤️
Bizde seni seviyoruuuuz😍🌸 güzel hafta olcak bak bakma iki haftadır ekşın ekşın bitti ekşınlar bekleme faslı en zoru bide ahahaha ekşında yine ateş mateş oluyordu eğleniyordum ahahaha 30 una kaydı bat ben 30 una kadar kafayı sıyırırım🤣🤣🤣

Bak dr salı günü gittim yumurtlaman olmuş iki tane dedi fitil verdi bugün fitil yarın ilişki salı fitil Çarşamba ilişki perşembe fitil cuma ilişki oldu. Zaten cumadan sonra 10 gün daha fitil dedi yani hiç ilişki olmayacak. Ama ben cuma günü de ovü testi yaptığımda pik gösteriyordu
Benimde kafam çok karıştı İnanki eğer salı yumurtlamamda sonraki gün kü ilişkim tuttuysa onla alakalı akıntı olabilir mi ki bu kadar erken olur mu onuda bilemedim
Vallahi kuzum ben fitilden olduğunu değerlendiriyorum)))yumurtlama olmuş zaten şimdiye kadar su gibi akinti olmasi imkansız

🤣🤣🤣 enfeksiyon için fitil

ya çok var şaşırdım bende 😅 değerlendiremedik çünkü fitil koymuştum dr fitil olunca ilişki yok dedi

ay hiç deme ben diyorum ne ki değişik ilk defa geldi kendi bana onu söylüyor 🤣🤣
Kız bu ne karmaşık iş seninkide allahtan enfeksiyon bnde yok bn şuan tıp okuyor olurdum bu sıvı ne acaba diye 🙈🙈🙈

Normal östrojen bir yandan saldırıyor fsh bir yandan lh bir yandan progestron bir yandan sonra bunlar duruyor içinde birikio hop stres ediyor kortizon salgılıyor oda durmuyor kuduruk gidiyor prolaktin salgılıyor ki ozaman içimizden bir cengaver çıkıyor ama bunlar bu şekilde bebek yapmaya engel oluyor niye neden ??? Ee çünkü bebek karmaşa sevmez relax ortam ister hormonlar hele prolaktin tavanken gebeliğe engel olur sen sen. Ol sinirlenmemekte bak ben çok çalışma yaptım kendimce çok sinirli biriyim normalde sakin olmaya kalmaya adapte etmek buna çalışmak zor ama deme ağlama hormonların coşmasın kendini iyi hissedecek şeyler yapki hormoncuklarda sevinsin

Hiç aşkom iş güc falan ,arabir bakip çıkıyorum yeni birşey varmi diye
Oğlanın dersleri şimdi bitdi bende bitdim😵‍💫😵‍💫😵‍💫mutfaga giricem baya bulaşik birikti onlarla savaşayım🤣🤣
Sen napiyon? dişin ağrısı geçti mi?
Ayy kolay gelsin bebeğim ❤❤ geçti aşko çok şükür ama arsız ben yine büsküvi yedim ooff napiyim canım çekiyo kan şekerim düşükse benim suçum mu🤣🤣🤣

Back
X