- 17 Nisan 2021
- 4.406
- 4.203
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #11.841
Maç bitti şimdi yorumlara geçtikOy Allahim kolay gelsin sana o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maç bitti şimdi yorumlara geçtikOy Allahim kolay gelsin sana o zaman
Dur aşko karnını sıcak şeylerle sarma sakın iyi değil karnına koyma sıcak bişiler yımırtaları bayıltma içerde
Maç bitti şimdi yorumlara geçtikzor olanı atlattım şimdi daha zor olanı başladı
![]()
Yok kuzumAnladım aşkım aman koyma o zaman ama karnını sar sıcak iyi gelecektir![]()
Hiçbir zaman gecmemeli benceOohh ne güzel önceden çok yapardım artık geçti benden hshdhhshshs
Ayy benim belim kopuyo aşko yada böbreklerim mı ağrıyo çözemiyoringEvet canim defalarla gitdim bende doktora gazın çoko yüzden ağrın var deyip geri yolladi
Bi ara yaparım aşko uzun zamandır aklıma gelmemiştiHiçbir zaman gecmemeli bence![]()
Bende kalktım helva yaptım ahahshAyyyye aşko yee
varmı daha isteyen anlatayimm ballandıra ballandıra
![]()
4-5gün öncesine kadar benimde öyle ağrım vardi çözemedim böbrekmi yoksa yumurtlama ağrısı miAyy benim belim kopuyo aşko yada böbreklerim mı ağrıyo çözemiyoring![]()
Evet canim duymuştum bi kaç kere iyi ki ,hatirlatdinAşko sıcak iyi değilmiş yumurtalıklar içinde döllenme içinde o yüzden dedim
Dünde vardı ama azdı şuan sapıtmış vaziyette aşko çok fena ağrıyo bide akıntım var gibi ıslaklık hissediyorum gidiyorum bakıyorum çok az gelmiş4-5gün öncesine kadar benimde öyle ağrım vardi çözemedim böbrekmi yoksa yumurtlama ağrısı mi
Şimdi buraya bir link bırakicammmm ben hep bununla dökerim kurtlarımiBi ara yaparım aşko uzun zamandır aklıma gelmemişti![]()
O zaman yumurtlama ağrısı kuzum,4-5gün önce benimde olmuştu anlamamiştimDünde vardı ama azdı şuan sapıtmış vaziyette aşko çok fena ağrıyo bide akıntım var gibi ıslaklık hissediyorum gidiyorum bakıyorum çok az gelmiş
Bayilirım helvayaBende kalktım helva yaptım ahahsh![]()
Ayy bende bayılırımBayilirım helvayakayınvalidem çok güzel yapar içine küçük küçük doğranmış ceviz de katar
![]()
Benim sağ kasık patlayacak sanki yaa öyle bir baskı varki,gaz sancısı olsa karnimin içi de agrır, şişkinlik olur ama hiçbiri yokDünde vardı ama azdı şuan sapıtmış vaziyette aşko çok fena ağrıyo bide akıntım var gibi ıslaklık hissediyorum gidiyorum bakıyorum çok az gelmiş
Ellerine sağlık canim afiyet olsunAyy bende bayılırımFındık vardı fındık koydum
![]()
Şimdi buraya bir link bırakicammmm ben hep bununla dökerim kurtlarımi
Olabilir bebeğim ama yumurtayı fırtlatmıştımO zaman yumurtlama ağrısı kuzum,4-5gün önce benimde olmuştu anlamamiştim
Şimdi emin oldum o ağrı yumurtlamadan dolayi oldu