- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #11.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buradayım
Yok Aşko burdayım eşim geldi bakamadım o yüzden
Goooool geldim şuan kocam ayaklarımı havaya kaldırıyor bende size yazıyorum ayrı kalmamak için sıkılmayım diye adama diyorum ki içinden çıkma beklemek lazımmış bekle bekle meğer o çıkmış bizim haberimiz olmamış lan bende diyorum bir şey oluypr o diyor ki yok yok içinde bizim iş valla seyrini şaşmışHadi gol olsun inşallah![]()
Rüyaların tersi olurmuşErkek diyorsun![]()
Yahu zaten sinir olan durum bu 4. Yumurta gol olsun goooolll yaaavvBukadar yumurtlama oldu sende gol olması şartvurun gol olsun
Gol olmadıysa artık ne düşüneceğimi bilememYahu zaten sinir olan durum bu 4. Yumurta gol olsun goooolll yaaavv
Bakacağız şurda ne kaldı cinsiyet öğrenmeyeRüyaların tersi olurmuş![]()
R Random3 gibi yatak başlığını kırman lazım belki tutarŞuan doksana taktık işlem tamam![]()
Biz attık ama içerdeki kaleci tutumu bilememGol olmadıysa artık ne düşüneceğimi bilemem
Bulur o yolunuBiz attık ama içerdeki kaleci tutumu bilemem![]()
Yatak başlığımı kırmasamda pompaya devam
Yok bu sefer çıkmadı şu jeller varya ondan kullanınca çıkıyor ama bugün kullanmadıkBulur o yolunu
Her şeyin fazlası zarar
Fazlalıklar çıkıyor takma sen onları![]()
Ben hiç birsey kullanmıyorumYok bu sefer çıkmadı şu jeller varya ondan kullanınca çıkıyor ama bugün kullanmadık
Kız ben spermler ölmesin diye içine sıkılan jelden aldım bereketinde artırıyormuş hatta doktor demişti ki o jeller tüp bebekte sperm toplanıp içine konuşan jellermiş hareketimi artıyor diye döllemeyi falan yaparken kullanıyorlarmış bu teknolojiyle üretilmişBen hiç birsey kullanmıyorum
Ne jel ne bacak kaldırma ne hiç birsey
Rahat birisi olduğumu biliyorsun![]()
Ben kısaltıyoruz demedim mi
Aşkoo nereye gittin