• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr adete 6 gün kala yaptığım erken gebelik testi ile 4 gün kala yani bugün yaptığım normal test sonuçlarım. Üstteki erken gebelik alttaki normal. Bir de bugün ki testte çok sonra farkettim çizgiyi ilk etapta yoktu. Sizce var mı bişeyler?

Eklentiler

• 1F887529-463A-4354-99AD-2B82C6500440.webp
    1F887529-463A-4354-99AD-2B82C6500440.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 7A762A77-4CFB-47CD-8408-6A7A3A74FB43.webp
    7A762A77-4CFB-47CD-8408-6A7A3A74FB43.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 50
Ay aşko burası iyi ya ben çok seviyorummmm çöpü kişi gelmez aynı tadı alamayız ya 😍😍

Aşko bana da nisan 2023 anne adayları dediler ama bende girdim birşey yok gibi 🤷🏻‍♀️

Bende seni yerim aşkommmm ❤️❤️ Tabiii ona göreeee bacıma laf ettirmem ❤️❤️❤️😘😘😘

Sana da laf ettirmem aşkooo şeninde arkandayım 😍😍😍❤️
Ben baktım bir şey yok 🙈

Ahahahha bizim meraklılık seviyemiz 🤣🤣🤣🤣 aşko sen bulursan bana söyle ben bulursam sana söylerim 🤣🤣🤣

Aşkoooo kesinlikle etiket çak hemen görelim ay ay ay 😍😍😍 heyecan basıyoringggg 😍😍
Bulamadım ama bol bol ultrason fotosu gördüm girmişken çözüp sonra ne olduğunu okudum çoğu tahminim tuttu heee 🤣🤣

Et aşko seninkini de ben bakacam çünkü 😎😎😎
Olarsa bakarsın aşkom 🤭🤭😐 benim şuan tek istediğim şu ağrıdan kötü bişey çıkmasın aklıma kötü şeyler gelmeye başladı çünkü böyle hem kızıma hem bebişe nasıl bakarım kötü bişey olsa

Olarsa bakarsın aşkom 🤭🤭😐 benim şuan tek istediğim şu ağrıdan kötü bişey çıkmasın aklıma kötü şeyler gelmeye başladı çünkü böyle hem kızıma hem bebişe nasıl bakarım kötü bişey olsa
Kötüyü çağırmak yok geçmezse doktora görünürsün
Gel beraber bir 🚬 içelim 🙈

Kızlarrr adete 6 gün kala yaptığım erken gebelik testi ile 4 gün kala yani bugün yaptığım normal test sonuçlarım. Üstteki erken gebelik alttaki normal. Bir de bugün ki testte çok sonra farkettim çizgiyi ilk etapta yoktu. Sizce var mı bişeyler?
Kuzum var gibi duruyor inşallah vardır ❤️🌸 ilk 5 dakikada çıktı mı peki bu çizgiler kuzum yoksa kuruma çizgisi mi

Benimde oluyo bazen 🤣🤣🤣🤣Kız aşko bende burda takıldığımdan beri unuttum whatsapp falan instaya bile girmiyorum artıkın 🤣🤣🤣
Ay diyorum ya kız bağımlılık yapıyorsunuz insanda ayyyyy 😍😍😍🥰
Bulamadım ama bol bol ultrason fotosu gördüm girmişken çözüp sonra ne olduğunu okudum çoğu tahminim tuttu heee 🤣🤣
Ay aşko o bende yine çalışmaz o yüzden benlik bir gelişme yok 🤣🤣🤣🤣🤣
Sayfa 707 şimdi bende banlancam hahahhahah🤣🤣🤣🤣 M melek076 Demgey3 Demgey3
Ahahahha sağol aşko aman ban yeme sennnnnn 🥹🥹🥹

Üstteki erkende bariz belli diğerlerindede var görünüyor hafiften inşallah vardır sağlıcakla tutunsun inşallah🤲🏻🌸❤️

Back
X