Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh oh iyice yerleşiyor bebiş 😍❤️❤️ Aman üşütme bebeğim havalar soğuyor 😘 ay çok güzel bir ortam en sevdiğiiiimmm birde arkadaşlarla sohbet muhabbet çok güzel olur tadını çıkar kuzucum 😘❤️
İnşallah canım❤️ Evet güzel geçiyor kafam dağıldı en azından 🥰 çıkın çıkın gelin😀 napıyosunuz bakalım şimdi yattım bende özledim sizleri kız Mucizemmm16 Mucizemmm16 kim bu gün ekşında bakalım 🤣🤣

Yaaa ahahahah nasıl güldüm Allah seniiiii 🤣🤣🤣 sen hemen ortaya güzel şeyler çıkartırsın ben eminim aşko 😘😘❤️ Maşallah ama hızına yetişilmiyor kızzz ❤️❤️

Ay valla o kadarda sıvı birşey içmedim zorlandım ama kısmet olmadı boşuna susuz kaldım 🤣🤣🤣🤣 ay inşallah gelmiştir kuzum ya belirtiler aynı ama diyorum ya psikolojik bile olabilir bugün yine akıntım çoktu mesela 😍😍 ay inşallah aşko yaa gol olsun artık hepimizin kiiiii bu ay çok az hamiş haberi aldık sanki inşallah bu günden sonra grup hamişlerle dolar taşar ❤️😍😍
Kız benim bu huyum ya kendimş sıkıştırmayı mı seviyorum nedir 🤣🤣🤣 Allahtan siparişimi son dakkaya bırakmadım verdim onu çoktan 25 ine kadar vakti vardı ama bunu aylardır yapıcam olmadı yine işte diyorum yumurta şeye geldi diye hep böyleyim aklımı başıma toplayamadım 🤣🤣🤣🤣 Nasip bebeğim takip et ama önce akıntı artışı oluyo evet sonra şeffaf dönüyo takip et aşkım kaçıncı günün bugün 😍😍😍😍 İnşallah aşkım yaa çok amin çok amin 😍😍😍😍 bu ay bi bitmedi ki haber alalım resmen batlar gelmiyoring🤣🤣🤣🤣

İnşallah canım❤️ Evet güzel geçiyor kafam dağıldı en azından 🥰 çıkın çıkın gelin😀 napıyosunuz bakalım şimdi yattım bende özledim sizleri kız Mucizemmm16 Mucizemmm16 kim bu gün ekşında bakalım 🤣🤣
Oohh ne güzel aşkım cok sevindim❤❤ Vallaha ben değilim ekşında falan dün iki kez dıkşınlandım bu akşam kendimi nasıl kurtarırım diye düşünüyoring 🤣🤣🤣🤣

Aşkımcımlar 2 ay önce hamile kaldığımda belirtilerimi soranlar hatırlar. Yumurtlamadan tam 1 hafta sonra kasığımda saniyelik anlık ama keskin ağrılar oldu demiştim, sadece o gün sürdü. Ve bugün yumurtlamadan tam 1 hafta geçti ve aynı ağrıları yaşadım bugün. O yüzden bi acaba dedim ama heveslenmek de istemiyorum. Bi de bugün ilişki oldu gündüz. İlişki esnasında ve sonrasında da ağrım oldu, normalde hiç olmazdı
inshallah kuzumm yaaa okadar isterimki en az kendim kadar

İnşallah bebiştendir canım 🙏😍 bende istiyorum ki bari bi belirti versin ya ne kasık ağrısı ne göğüs ne akıntı hiçççççç 😒😅😒😒 gelesi yok mu ne yine 🙄
Aşko inşallah ama bence bu da kendimi çok dinlediğimden belirti falan değil bence 🙄🙄 geçen ay adet belirtilerim hiç yoktu kesin gebeyim dedim ama değildim geciktim sadece 🤣🤣🤣 belirsizlikte bir belirti aşko unutma her zaman belirti vericek diye bişey yok ki hem daha 10 gün var bata çok erken aşkım

Back
X