Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla aşko🤣🤣🤣 ayy bi delilik yapıcığim cok merak ediyorum 😂😂😂 insanın başına ne gelirse ya meraktan ya başka bişeydenmiş aşko benimkine meraktan gelcek🤣🤣🤣🤣
Aşko meraktan çok iyi cesaret sende kiiii 🤣🤣🤣 girebilirim diyorsan çok destek olmuş olursun kardeşine aşko bence çok iyi olur 😍😍❤️ Bizi de haberdar et ya merak ediyorum 😍❤️

Bende de tahmin ermiştim erken olsu diye
Gerçekten de erken oldu ve erken adet oldum:KK43:
Kuzum üzülme vardır bunda da bir hayır inşallah diğer ay daha güzel olacak umutlarımız bitmesin 🌸 belki bende erkenden adet olacağım ama erken yumurtlamak daha iyi en azından uzunca süre beklemiyorsun 😥

Kuzum üzülme vardır bunda da bir hayır inşallah diğer ay daha güzel olacak umutlarımız bitmesin 🌸 belki bende erkenden adet olacağım ama erken yumurtlamak daha iyi en azından uzunca süre beklemiyorsun 😥
Haydaaa baştan şartlamasana kendini belki olmayacaksın aşko aaa sen değerlendirmelere ver aklını boşver şimdi batı adeti🤣🤣

Ama adet döngüm hep 28 anlamadım niye öyle oldu

Aşko meraktan çok iyi cesaret sende kiiii 🤣🤣🤣 girebilirim diyorsan çok destek olmuş olursun kardeşine aşko bence çok iyi olur 😍😍❤️ Bizi de haberdar et ya merak ediyorum 😍❤️
Aşko uyku sersemi olcam ya ondan cesaret geldi bi gözüm kapalı içerde uyurum görmem belki 🤣🤣🤣🤣 hazır girmişken benide kesinde içime bebe koyun diyip yatmazsam iyidir 🤣🤣🤣🤣🤣 bakalım aşkım ya inşallah içerde durabilirim yaa haber vercem aşkım 😍😍😍 sen napıyosun ❤

Amin bebeğim çok amin 🤲🏻🤲🏻❤❤😍😍 sen napıyosun kuzum nasıl oldun ?
İyiyim canısı ya güzel geçiyor günler eksiliyor bat yaklaşıyor Ya hoşuma gidiyor bu ahfta böyle gidiyorsa haftaya nasıl zaman geçecek diye düşünmeye başladım hızlıca geçse🤣🤣🤣

Haydaaa baştan şartlamasana kendini belki olmayacaksın aşko aaa sen değerlendirmelere ver aklını boşver şimdi batı adeti🤣🤣
Ahahahha ay ne bileyim aşko alışmışım olmamasına sanki bu ayda olmayacak gibi his var içimde amannnn zaten bu ayda olmayacak diyorum sürekli 🤣🤣 değerlendirmeleri yapıyoruz aşko ama işteee neyse aşko hayırlısı bakalım inşallah ❤️❤️🤲🏻

Ben de burada bazilari daha net gorundugunu dusundukleri icin nasil beceriyorlarsa aciyorlar icini. Gozlerim normalde cok iyi goruyor ama boyle olunca hangi cizgi nerede anlayamiyorum. İnsalalh vardir sende. Kuzum terleme hic olmadi. Normalde de cok terleyen biri degilim ama bebekten sonra onun misligiyle mi ilgili bilmiyorum sifir terleme yasiyorum ben su anda. Ustumu hic degistirmesem mesela yine de rahatsiz etmiyor beni🥰 sende boyle bir etki gostermis olabilir belki
Bn normalde kokmaz ama yumurtala dönemi nadiren olurdu mesela bu dönem olmadı sadece bu sabah oldu bu durum şuan bir şey yok almıyorum koku garip yani.bekleyip göreceğiz 🥰😍

Aşko uyku sersemi olcam ya ondan cesaret geldi bi gözüm kapalı içerde uyurum görmem belki 🤣🤣🤣🤣 hazır girmişken benide kesinde içime bebe koyun diyip yatmazsam iyidir 🤣🤣🤣🤣🤣 bakalım aşkım ya inşallah içerde durabilirim yaa haber vercem aşkım 😍😍😍 sen napıyosun ❤
Aman aşko oralarda tansiyonun düşüp bayılmadaaaa 🤣🤣🤣 ay valla öyle birşey olsa emin ol burada hepimiz sıraya gireriz aşko 🤣🤣🤣 Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin kuzum Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️❤️ Bende iyiyim kuzum değerlendirmelere devam değişen birşey yok 🤣🤣

Back
X