Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahahha ay ne bileyim aşko alışmışım olmamasına sanki bu ayda olmayacak gibi his var içimde amannnn zaten bu ayda olmayacak diyorum sürekli 🤣🤣 değerlendirmeleri yapıyoruz aşko ama işteee neyse aşko hayırlısı bakalım inşallah ❤️❤️🤲🏻
Aynen aşko hayırlısı bakalım ❤️

Normal aşko bende öyle düşünüyordum sonra alıştım🤣🤣 merak etme içerde sperm var zaten şuan bişey kaçmıyor ben hep öyle diyorum kendime😂😂
Ay bunu duyduğum iyi oldu aşko 🤣🤣 sanki 1 hafta gibi geçti ya 3 gün 🤣🤣 iyi bari tek değilmişim aşko 🤣 ya ne bileyim bazı yerlerde 1-2 gün yaşıyor içeride spermler diyor o aklımı karıştırdı ama koskoca doktor bilir yani yoksa niye yapsın 3-2-3-2 yöntemini diye düşündüm 🤣🤣

Aman aşko oralarda tansiyonun düşüp bayılmadaaaa 🤣🤣🤣 ay valla öyle birşey olsa emin ol burada hepimiz sıraya gireriz aşko 🤣🤣🤣 Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin kuzum Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️❤️ Bende iyiyim kuzum değerlendirmelere devam değişen birşey yok 🤣🤣
Çıktıktan sonra çocuk istemiyorum diye ağlıyomuşum bide hahahahaha bayılmam aşko ya o kadar korkmuyorum

Ay bunu duyduğum iyi oldu aşko 🤣🤣 sanki 1 hafta gibi geçti ya 3 gün 🤣🤣 iyi bari tek değilmişim aşko 🤣 ya ne bileyim bazı yerlerde 1-2 gün yaşıyor içeride spermler diyor o aklımı karıştırdı ama koskoca doktor bilir yani yoksa niye yapsın 3-2-3-2 yöntemini diye düşündüm 🤣🤣
Bana da iki hafta gibiydi 1 hafta ayyy aman Ya Rabbim🤣🤣🤣 Aşko ben nette okudum 5 gün diyo 🤣🤣🤣🤣 herkes bişey diyo doğrusunu Allah bilir😂😂🤷🏻‍♀️ nasipte varsa her türlü oluyo bebeğim biz kendi kendimizi geriyoruz ya ❤❤❤

Kız seninde mi sol yanın.banada soldan vurdu ağrısı krampı senin yöntemle yapınca sola mı odaklanıyor 😂😂😂 şaka bir tarafa cidden solda ağrım sol bacağıma vurdu hatta benim 5. Gün ama göğüslerimde acıdı bugğn kolaltımdan yanlardan dolmaya başladı yanlardan alttan ağrı yapıyor sürekli değil ara ara gelip gidiyor ya hayırlısı
Ayy kuzu inşallah oldu bu iş tamam 🤣🤣 inşallah hepsi belirtidir bebeğim, fake atmıyodur vücudumuz yine bize

Benim burnum normaldede çok iyi koku alırda o yüzden karıştırıyorum emin olamıyorum ki ama ne diyeceğim losyon gibi demiştim ya şimdi ise böyle süt kesiği gibi ama çok çok azcık birazcık minnacık akıntı gelmiş miktarı az ama öyleeee 🥰
Bak bu akintidan benim yumurtlama doneminden 3-4 gun sonra olmustu. Ay insallah bebek vardir ya. Bide baska test kaldimi elinde baska marka

Bak bu akintidan benim yumurtlama doneminden 3-4 gun sonra olmustu. Ay insallah bebek vardir ya. Bide baska test kaldimi elinde baska marka
50 tane test var elimde takip için kan veremiyoruz ya onlardan yapıyorum sabah çekmedim yaptım henüz bir şey yok bakalım yavaştan patlar inşallah

Günaydın canım kızlar
Bata 8 gün var benim test böyle 😒 tertemizzzz 🤦🏻‍♀️😔🥺

Eklentiler

• 11D1DAD6-B181-4AAF-BAA0-EB51F3884011.webp
    11D1DAD6-B181-4AAF-BAA0-EB51F3884011.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 30
Back
X