Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence pozitif zaten bebeğim 😍 eşimi de gaza getirdim kesin hamileyim diye cinsiyet konuşmaya başladık 🤣🤣
Ayyy inşallah canım sabah mı test ay beni muhakkak etiketle tamam mı bak ben göremem sık giremiyorum bide yarın yola çıkcaz çatlatma beni😍 bişey dicem kuzum eğilip kalkarken yada çok yürüdüğünde falan kasıkta tek taraflı baskı sızı oluyor mu bide yarım saatte bir idrara sıkışıp yine o aynı tarafta baskı hissediyor musun bende bunlar varda üşüttüm mü acaba bilemiyorum bunlardan biri var mı sende😃😃😃

Ay aşkoooo sanki hepimizin test zamanları yaklaştı ya valla bende de çok heyecan var yaaaa 😍😍❤️❤️
Bende de valla ya 😍😍😍 geçen yaptığım testin negatif çıkacağını biliyodum zaten çok rahattım yaparken ama simdi yapmak istemiyorum negatiftir diye aşko ayy yüreğim ağzıma geliyo test yapcağımı düşündükçe 🤣🤣

Bende de valla ya 😍😍😍 geçen yaptığım testin negatif çıkacağını biliyodum zaten çok rahattım yaparken ama simdi yapmak istemiyorum negatiftir diye aşko ayy yüreğim ağzıma geliyo test yapcağımı düşündükçe 🤣🤣
Evet o beklenen ay sonu geldi içler kıpır kıpır dimi😂😂😍😍 Demgey3 Demgey3 kızlar ben üşüyorum bana anormal ben yanan biri olarak 😂😂

Yaaaa aşko bizi çatlatacak mısın 🤣🤣 aşko kötü düşünme yaaa güzel sonuçlar çıkacak 😍😍 Pazartesi _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ile beraber yapın aşkolar 😍😍❤️

Evet o beklenen ay sonu geldi içler kıpır kıpır dimi😂😂😍😍 Demgey3 Demgey3 kızlar ben üşüyorum bana anormal ben yanan biri olarak 😂😂
Ayyyy aşko valla ya ben daha yeni değerlendirme günlerine geçtim ama sanki ben test yapacakmışım gibi heyecanlıyım sizin için 😍😍❤️❤️ Kuzum ateşin felan yok demi ateşin olunca da üşürsün ya 🙄🙄

Ayyyy aşko valla ya ben daha yeni değerlendirme günlerine geçtim ama sanki ben test yapacakmışım gibi heyecanlıyım sizin için 😍😍❤️❤️ Kuzum ateşin felan yok demi ateşin olunca da üşürsün ya 🙄🙄
Bilmem ama genelde ateşim çıkınca benim yüzüm kızarır halsiz olurum iyiyim dincim ama ayaklar buzzz şurdan hasta olarak değil gebe olarak eve gitmek istiyorum😂😂😂

Back
X