- 17 Nisan 2021
- 4.407
- 4.209
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #14.281
Herşey olabilirİkiside muhtemel aşko![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşey olabilirİkiside muhtemel aşko![]()
Yaaaa inşallah kuşummmBence pozitif zaten bebeğimeşimi de gaza getirdim kesin hamileyim diye cinsiyet konuşmaya başladık
![]()
Bencedeeğğ göster ama elletme aşko sürünsün azHerşey olabilirbiraz o koşsun be peşimden yeter
![]()
Çok zor aşko yaYaa kıyamam hayat iyice zorlaştı ya inşallah burdan sonrası kolay olsun bebeğim ya![]()
Dizinde vurduğunuz gol olsun kuzummmmEnerjiniz bol olsun aşkooo inşallah sonucu güzel olacak inanıyorummuhtemelen biz de yönteme çok uyamıcaz eşimin işinden dolayı ama bakalım
![]()
Kız bebe derdine düştük adamın peşinde pervane oldum değerimi anlasın azcıkBencedeeğğ göster ama elletme aşko sürünsün az![]()
Ay aşkoooo sanki hepimizin test zamanları yaklaştı ya valla bende de çok heyecan var yaaaaTamam o zaman bebeğimayy hadi bakalım çok heyecanlanıyorum artık ❤❤
![]()
Aşko ben çarşamba yaptımSıra sende ama![]()
Ayyy inşallah canım sabah mı test ay beni muhakkak etiketle tamam mı bak ben göremem sık giremiyorum bide yarın yola çıkcaz çatlatma beniBence pozitif zaten bebeğimeşimi de gaza getirdim kesin hamileyim diye cinsiyet konuşmaya başladık
![]()
Çarşamba erken olmuş aşko Çarşamba ne YaniAşko ben çarşamba yaptımnegatifti hahahahaha negatif çıkacağını bildiğim için çok rahattım şuan aşırı gerginim ya negatif çıkarsa diye pazartesi yapacam ama
Bende de valla yaAy aşkoooo sanki hepimizin test zamanları yaklaştı ya valla bende de çok heyecan var yaaaa![]()
Kesinlikle aşko bencedeKız bebe derdine düştük adamın peşinde pervane oldum değerimi anlasın azcık![]()
Oda kendince haklı bebeğim bide yaşları da varsa iyice kıyamıyodurÇok zor aşko yaÇok şükür geçimlerini sağlıyorlar da şimdi eşim annesine kıyamıyor soğukta soba ile uğraşmasın diye.
Evet o beklenen ay sonu geldi içler kıpır kıpır dimiBende de valla yageçen yaptığım testin negatif çıkacağını biliyodum zaten çok rahattım yaparken ama simdi yapmak istemiyorum negatiftir diye aşko ayy yüreğim ağzıma geliyo test yapcağımı düşündükçe
![]()
Yaaaa aşko bizi çatlatacak mısınBende de valla yageçen yaptığım testin negatif çıkacağını biliyodum zaten çok rahattım yaparken ama simdi yapmak istemiyorum negatiftir diye aşko ayy yüreğim ağzıma geliyo test yapcağımı düşündükçe
![]()
Ayyyy aşko valla ya ben daha yeni değerlendirme günlerine geçtim ama sanki ben test yapacakmışım gibi heyecanlıyım sizin içinEvet o beklenen ay sonu geldi içler kıpır kıpır dimi![]()
Demgey3 kızlar ben üşüyorum bana anormal ben yanan biri olarak
![]()
Bilmem ama genelde ateşim çıkınca benim yüzüm kızarır halsiz olurum iyiyim dincim ama ayaklar buzzz şurdan hasta olarak değil gebe olarak eve gitmek istiyorumAyyyy aşko valla ya ben daha yeni değerlendirme günlerine geçtim ama sanki ben test yapacakmışım gibi heyecanlıyım sizin içinKuzum ateşin felan yok demi ateşin olunca da üşürsün ya
![]()
EvetYaaaa aşko bizi çatlatacak mısınaşko kötü düşünme yaaa güzel sonuçlar çıkacak
Pazartesi
_Umutlu_Pozitif_ ile beraber yapın aşkolar
![]()
Bekle bakalım regl gelmezse yap bir gebelik ama değerlendir sen benceBilmiyorum aklim karisik ya. Gebelik olsaydi cikardi diye düşünüyorum.