Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana nedense sabaha adet olarak uyancakmışım gibi geliyor çünkü adet olacağım zaman ağrılar birden bastırıyor böyle ve akşamına yada sabahına adet oluyorum ama işin saçma yanı normalde yarın yada diğer gün adet günümdü ama ben geç yumurtlama gördüm bariz gördüm Yani öyle olduğumdada adetim gecikiyordu normalde nerden baksak en az 5 gün falan sonra adet olmalıyım ay bilmiyorum kafam almıyor
Yok aşko yok bence olmayacaksın yarın bilmiyorum ama öyle hissediyorum ❤️ Belki yorgunluktan bile olabilir o ağrılar birde dediğim gibi geç yumurtlama oldu gecikmesi lazım 🙄 yok aşko yok kötü düşünmeyelim gelmesin kırmızılar 😤
Aşko. Delirmek üzereyim yeniden çiş yapıp yaptım ama çıkmadı ama testin gölge noktasını seçebilir oldum bındada ilk öyle oldum sonrada yanılıyorum diyip bıraktım kenara ama işte çişlerde farklı yani
Delirme aşko yüksek ihtimal hamilesin sen 😍😍 ama iki gün sabret bebeğim tekrarla testi 😍😍

Valla aşko işte insan ne kadar umutlanmayacağım dese de umutlanıyor sonra böyle üzücü oluyor bilmiyorum bakacağız artık sabaha adet olmazsam test yaparım sende yapacaksın dimi☺️
Kız şu adet lafını ağzına alma bidaha olmayacağı varsa da dillendire dillendire olduracaksın ha 😤 sen sabah kalk bize test yap şöyle çift çizgilisinden yarın buralar şenlensin ayyy😍😍😍🙏

Etmem mi Ya ❤️😍 Rabbim doldursun kucağını canımm ay sabahta yap
Yaparım sabah akşam yapıyorum rutin gibi öğlenleri Ovulasyon yapıyorum dur onu da atayı. Yine Buda ovu kızlar alttaki dün üstteki bugün

Eklentiler

• C8E53D57-2E16-457A-AF91-977FF006FD37.webp
    C8E53D57-2E16-457A-AF91-977FF006FD37.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 39
Kız şu adet lafını ağzına alma bidaha olmayacağı varsa da dillendire dillendire olduracaksın ha 😤 sen sabah kalk bize test yap şöyle çift çizgilisinden yarın buralar şenlensin ayyy😍😍😍🙏
İnşallahhh çok isterim size güzel haberlerle gelmek nasip inşallah diyorum tamam😂😂

Yarın 11. Gün bebeğim çıkar herhalde ya 🤔 oturur ağlarım aşko elim ayağıma dolanır ne yapcağımı bilemem ki ya hemen size yazarım zaten ❤❤ keşke çıksa yaa❤
İnşallah çıkar kuzum atarsın bize çift kırmızılı bi foto 😍😍😍🙏🙏🙏 hadi kız sen _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ yarın test yapında güne muhteşem başlayalım 🙏❤️💃🏻

Yok aşko yok bence olmayacaksın yarın bilmiyorum ama öyle hissediyorum ❤️ Belki yorgunluktan bile olabilir o ağrılar birde dediğim gibi geç yumurtlama oldu gecikmesi lazım 🙄 yok aşko yok kötü düşünmeyelim gelmesin kırmızılar 😤

Delirme aşko yüksek ihtimal hamilesin sen 😍😍 ama iki gün sabret bebeğim tekrarla testi 😍😍
İnşallah dua et yaaa olmuş olsun dünle bugğn Ovulasyon atıyorum bak alttaki dün üst bugğn

Eklentiler

• 59175507-9B15-4D62-9C34-409E89D8DBC2.webp
    59175507-9B15-4D62-9C34-409E89D8DBC2.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 40
Kızlarım nasılsınız loirily loirily Lale95 Lale95 Ginnys Ginnys M mucizeOldu miraclebeyb miraclebeyb R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve unuttuklarım
Ben iyileştim ve yeni döngüm de başladı
Adet bitti
Bu ay ovulasyon ile takip etmeye başladım
Ama buraya çok girmiyorum burada en ufak bit şey okuyunca bile stres olup sürekli bebek düşünüyorum
Onun için çok az girmeye çalışıyorum
Geçmiş olsun canm o zamann devamkeee😅😅💃🏻💃🏻 Stres olacaksan girme zaten ama bizi arada yokla 😍 avokado ye günde 1 tane diyordu bir gebenin günlüğü yumurtlamaya iyi geliyormuş.

Bence gebelik var ama sonra benim gibi üzülme diye clearblue alsan Da olur hani maksat yanıltmasın diye
Evde tüm testleri döktük sabah neyle yapalım diye clear blue haftalık var onu sonraya saklıyorum birde onun hızlı testi var niye almışsan 😂25 ml okuyor erkeni değil kesin kocam almıştır karıştırıyor teste devam edicem ztn ama başına gelen oldumu diye merak ettim inşallah yanıltmaz 🤷‍♀️

Ayy çok amin bebeğim bendeeğğğ 😍😍😍 bakalım aşkım yarın çıkmazsa iki gün sonra bi daha yaparım yoksada nasip yaa🤷🏻‍♀️❤ alıştım artık
Evet kuzum moral bozmak yok regl gelince ilk gün biraz morali bozuluyor insanın doğal olarak ama sağlıkla gelsinler de dünyaya o yeter inşallah hayırlı zamanlarını bekliyorlar ❤️❤️

Back
X