Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden acaba lh fsh amh e2 fsh bu 5li temel ama ben prolaktini de kontrolde tutuyorum doktor istememişse bile nasıl olsa kan vericeksem diyorum şu eksik şuda olsun diye aklında olsun değerler önemli cidden sen bi at ben bakayım konuşalım.ben yaptığım şeye çok inanarak yaptım valla bir kaç kişiyi takip edecem instgramdan arkadaşlarım var biri yarın gebelik testi yaptıracak eğer aşılama tutmamışsa benim denediğimi deneyecek öyle konuşmuştuk o mfk denemişti ben kendi yöntemlerimin birleşimini yarın olmamış olursa onada söz verdim.birde yeni başlamış olan var bakalım o kıza Dr kesinlikle uğraşma tüp yapmak lazım diyorlar hep ama bence tutacak onunda çok inanıyorum.bu yolda herşey mübah bize ne yapalım deneyeceğiz yılacak olsaydılk 26 ayda bir ay içinde 4 kez yumurtluyorum yada daha fazla çoktan yılardım ama herşey yolunda
Ahh bi bilsem neden bakmıyorlar valla sen baya bilgilisin beni aydınlat bilerek gideyim doktora söylerim hem bunlara bakılmasını istiyorum diye çok iyi olur🙏

Yakındır ruh ve sinir hastalıklarına yatırcaklar bizi🤣🤣🤣
Hepimize giydirip aynı yere tıkcaklarsa olur😂😂😂 ayrıca ne maydanoz suyu yaa içme şunu
Aaaa çok ayıp arada yumurtayla spermle hatta olmayan bebişle konuşmak bizim en büyük hobimiz şaşırdın mı sen ne deliliği aşko🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂 şaşırmadmdaaaa normalleşmeye çalışıyordum normalleşemedim

Tıkanmış yolları açıyorum aşko🤣🤣🤣 kuzum adet bu ama neden böyle oldu anlamıyorum cıldırıciğim 🙄
Hııı belki sökülmeyecekti sen maydanoz suyuyla karıştırdın ortalığı 😳😳😳 büyük risk alıyorsun aşko ya ben senin kadar cesur davranamam mesela şüpheye düşerdim

Hepimize giydirip aynı yere tıkcaklarsa olur😂😂😂 ayrıca ne maydanoz suyu yaa içme şunu

😂😂😂😂 şaşırmadmdaaaa normalleşmeye çalışıyordum normalleşemedim
Bi bardak kadar götürdüm aşko valla 🤣🤣🤣 sinirlerim bozuldu artık ben dün testte yaptım bişey yok aşko o yüzden içtim valla 🤷🏻‍♀️ dimiii hepimizi aynı yere koysalar ne güzel oluuurr❤❤🤣🤣🤣

Hııı belki sökülmeyecekti sen maydanoz suyuyla karıştırdın ortalığı 😳😳😳 büyük risk alıyorsun aşko ya ben senin kadar cesur davranamam mesela şüpheye düşerdim
Aşkım onu az önce içtim dün değil ben dün testte yaptım bişeycik yok zaten sabah ta çok olunca kanamam bende akşam maydonoz aldım kızı almaya gittim dönerken bi kaç saat falan oluyo içeli tam bi bardakta içmedim zaten

Normali bu değil mi ya 😂😂😂😂
Kız değil normali bu😂😂😂 ben etrafmdakileri dinliyorumda biz baya zır deliyiz bakma😂😂😂
Bi bardak kadar götürdüm aşko valla 🤣🤣🤣 sinirlerim bozuldu artık ben dün testte yaptım bişey yok aşko o yüzden içtim valla 🤷🏻‍♀️ dimiii hepimizi aynı yere koysalar ne güzel oluuurr❤❤🤣🤣🤣
İçme bi bardakta içme testlere %100 güvenme zaten spermlere kafam atık bide sen başlama😂😂

Kız değil normali bu😂😂😂 ben etrafmdakileri dinliyorumda biz baya zır deliyiz bakma😂😂😂

İçme bi bardakta içme testlere %100 güvenme zaten spermlere kafam atık bide sen başlama😂😂
Tamam tamam daha içmiyorum iğrenç zaten tadı🤣🤣🤣 boş yere kendi kendimi umutlandırtıyosunuz bana bak ne güzel ikna olmuştum olmadığına 🤣🤣🤣🤣

Aşkım onu az önce içtim dün değil ben dün testte yaptım bişeycik yok zaten sabah ta çok olunca kanamam bende akşam maydonoz aldım kızı almaya gittim dönerken bi kaç saat falan oluyo içeli tam bi bardakta içmedim zaten
Aşko teste güvenme testlere göre ben hamileydim ahahaha🤣🤣🤣🤣

İnşallah aşkom ❣️

Bekliycem bakalım aşko çıkmayacağını biliyordum zaten öylesine yaptım

Doğru aşko içmek lazım ama işte içim istemiyor 🤷‍♀️

Çok erken ya daha çıkmayacağını bilerek yapmıştım aşko

Boşa gitmez aşko dünkü ilişkiden spermler vardır hazırda bekleyen 👊İnşallah onlar işi bitirirler

Hayırlısı olsun canım ya 🙂 çıkmayacağını biliyordum zaten öyle bi içimden geldi
İnşallah ya insan azıcık ağrı hissedince her dk yapmak istiyor boşa gitmesin diye

Back
X