Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakıyorlar ya o kadar da degil bence
Vitamin baktıracam diyin aşkolar M mucizeOldu
Kız ben herşeyi dedim ğressdür dedi çıktı kadın ayrıca bana 1.5 sene dolmadan hormon tahlili yapmam dedi hey yavrum heyyy ama bak doğuda bir instgramdan arkadaş var bugün test yaptı pozitif altı testi Dr gitti ultrason girdi burada 5 haftalık olacaksın idrarda bakacak öyle onda direk yapmışlar eyaletlerden heralde canım ya

Valla canm ben burdaki doktorları anlamıyorum Ya sen vana klomen verdin sonra çağırsa baksana yumurtlama oldu mu iğne ister miyim. .. salı günü dr bakıyor alttan muayene değer 6-8 olması gerekir senin 18 çok yüksek gebelik şansın diyor ama bana bebek tutunsun diye ilaç vermiyor yolluyor 🤷🏻‍♀️ Bugün diyorum ki hcg kaç değer söyleyin 5 in altı diyor değer söylemiyor 🤷🏻‍♀️ Bu arada canm progesteron 7.3 çıkmış
İşte bende bunu anlamıyorum herşey iyi güzel çok yüksek harika falan eee sonra ne oluyor açıkla işte ne yapmalı ne olmalı nasıl yol izlenilmeli

Ya sen his olarak bana coookk uzaklardan erkek annesi gibi geliyorsun 🙈😅😅
Ama yakından bi görsen ne cici kız kız anası bu dersin 🤪🤪 neyse bişeyi kırk kere söylersen olurmuş sustum inatçı aşkoo seni😂😂😂
Bakıyorlar ya o kadar da degil bence
Vitamin baktıracam diyin aşkolar M mucizeOldu
Dicem artk ya kimyasal yaşaynca pıhtılaşmaya baktırmak istedim bakmadılar gıcıklar
Hahahahaha bende küsüm 🤣🤣🤣🤣 ama iknayım🤣🤣🤣
Biz değiliz ayrıca sayımızda senden yüksek😂😂😂

Back
X