- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #16.401
Hoşgeldin canım ekliyorumMerhaba benide ekleyebilir misiniz yeniyim burda bat 15ekim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım ekliyorumMerhaba benide ekleyebilir misiniz yeniyim burda bat 15ekim![]()
İnşallah öyledir bebeğim bana öyle geliyo ki bu adet değil ara kanama gibi bişeydi ya da kistti sanki yeniden yakın zamanda adet olcam gibiAşko ya zaten geç söküldün niye böyle oldu ki acaba ya ama kötüyü getirme aklına belki bu ay ki yumurtan çok büyümemiştir ondan dolayı kanamanda az olmuştur![]()
Evet canım ishal sancı yapıyor. Başım çatlıyor her yerim ağrıyor. Huyum batsın canım çıkmadıkça hastaneye gidesim gelmiyor. Bide sağlıkçı olucam benBen niye gaz diye hatırladım aşko he ishal karın ağrısı yaptığı içingidince söyle aşko ama gebelik ihtimalim var diye haber et bebeğim gittiğinde merak ederim
Kuzu 11 pik gibi sanki sıvı alımından dolayı böyle çıkmış olabilirEki Görüntüle 3137969
Kızlar ya ben diyette olduğum için çok fazla sıvı alıyorum o yüzden idrarım çok seyrek oluyor peki de göremedim galiba bu ay ya genellikle 9 10 günde olur 10 gün biraz koyu gibi duruyor sizce pik miydi.Mucizemmm16
Veziir @bitliKedi @miresl @Lale95
iyilikperisi92
Canım ilaç falan kullandıysan için temizleniyor olabilir miKizlar ben cok skntili yogun kanamali regl geciriyorum. 5. Günüm ama kocaman parcalar geliyor halen daha ve karin agrim var
Git kuzum bende öyleyim ama gitmeden olmuyo keşke ilk başta gitseydin. İlacını da yanına al bakalım ne diycek aşko. Ya çen sağlıkçı mı olucan çenEvet canım ishal sancı yapıyor. Başım çatlıyor her yerim ağrıyor. Huyum batsın canım çıkmadıkça hastaneye gidesim gelmiyor. Bide sağlıkçı olucam ben
Alıntı dün gece vardı kuzu ben 3 2 3 2 deniyorum dün günüydü yaptıkHemen kesın yapıyorsun hemennnnnakıntı da varmı
İns kuzum ims elimden ne gerekiyorsa yapıyorum belki be hatırlarmısın bilmem ama ben muayeneler den bile korkardım Allah karşıma Melek gibi biCanım çok sevindim
inşallah hiç birşeye gerek kalmadan bu ay kendiliğinden olur
ay inşallah bu ay bebiş haberi verirsin bize
![]()
Canım çok sevindim
inşallah hiç birşeye gerek kalmadan bu ay kendiliğinden olur
ay inşallah bu ay bebiş haberi verirsin bize
![]()
Ay üst üstte glemısAy inşallah canım hep böyle güzel gitsinÇizgilerden nefret ediyorum adet oldum dün leke leke bu gün aşırı ve ağrım var bide üstüne gribim canım
Bence de cunku çok net kuzu diğeri de silinmiş hatta ertesi günü de çatlamış yoksa ?Demi ya bencede çiçeğim
Hadi insssssssss olacak kuzum benımnAlıntı dün gece vardı kuzu ben 3 2 3 2 deniyorum dün günüydü yaptık![]()
Aşko acaba bir aile hekimine derdini anlatsan mı çok zaman geçmeden randevu bulana kadar bir sürü zaman geçerİnşallah öyledir bebeğim bana öyle geliyo ki bu adet değil ara kanama gibi bişeydi ya da kistti sanki yeniden yakın zamanda adet olcam gibi![]()
Yanılsan ben zilleri takar oynarım aşko kusura bakmaDüşünsene yanılıyormuşumkendime ne gülerim
Evet aşko yay Burcu inatcı olur bee
Sen beni bide gör
Tamam 40 defa dim birşeyi o zaman
Gebe kalcağım gebe kalacağım gebe kalacağım gebe kalacağım gebe kalacağım![]()
Çok sevindim kuzum ne kadar güzel haberKızlar çıktım doktor dan 11 mm büyümus
11 ci gündeyim
İns doktor aşılamaya gerek kalmayacak dedi
Carsamba da cagırdı benı yumurtalar içim
Güzel geçti muayene :)
Ay ne güzel kalbine göre birini çıkarmış Rabbim yolunu açmış ferahlatmış çok sevindim kuzum senin adınaİns kuzum ims elimden ne gerekiyorsa yapıyorum belki be hatırlarmısın bilmem ama ben muayeneler den bile korkardım Allah karşıma Melek gibi bi
Doktor çıkardı bütün testlerimi de yaptırdım cok şükür ins bu Ay kalırım vallla
Ay ben bugün cinnet geçirdim bi hafta sonra betaya baktır dedi doktor aile hekiminde negatife döncek muhtemelen boşu boşuna kontrol zamanıda bitiyor bana muayne ücreti ödeme dedi bende gittim dedim kimyasal geçirdim böyle böyle betama baktırcam bu durumda burda bakmıyoruz hastaneye git dedi hastanelerin hepsi ekimin 20sine kadat dolu betaya baktıramadm elim kolum boş döndüm sinirliyimDemgey3 @000umutlu000 R raainbow aşkolar ne durumdasınız ? dünki gülme krizinden sonra herkes iyi mi kalite kontrol yapayım dedim ❤❤
@Lale95 Aşko napıyosun ? @bitliKedi kuzum alttan muayene daha önce çok oldum smear de yaptırmıştım iki üç kez bende hiç öyle bişey yapmadı inşallah bebiştir
![]()
Ben baya görüyorum kuzum inşallah bebişin sağlıklıdırMerhaba kızlar.
Dün akşam üstü ve bu sabah 5 gibi iki ayrı gebelik testi yapmıştım. Yorumlar mısınız?
İki ay önce kimyasal gebelik yasamistim
Ay evdeki o rahatlığa bende alıştm ya çok kötüAy niye böyle yaaaabütün işler kalıyor
aşko çalışıyorken daha çok iş yapardım her işim biterdi şimdi evdeyim ya sürekli yatasım geliyor ama bu gidiş hiç hayra alamet değil
birde bu rahatlığa alışmamak lazım bebişler gelirse
![]()
Ayy kuzum ne ki acaba bebiş olma ihtimali yokmuki yada bu ay az mı oldun
Kız bunlar niye böyle ya insan yerine koymuyorlar biziAy ben bugün cinnet geçirdim bi hafta sonra betaya baktır dedi doktor aile hekiminde negatife döncek muhtemelen boşu boşuna kontrol zamanıda bitiyor bana muayne ücreti ödeme dedi bende gittim dedim kimyasal geçirdim böyle böyle betama baktırcam bu durumda burda bakmıyoruz hastaneye git dedi hastanelerin hepsi ekimin 20sine kadat dolu betaya baktıramadm elim kolum boş döndüm sinirliyim
Pazartesi sabah gidicem bebeğim ne diycek hemde tiroid baktırıcam bakalım vericek mı ilaçAşko acaba bir aile hekimine derdini anlatsan mı çok zaman geçmeden randevu bulana kadar bir sürü zaman geçersonuçta onlarda doktor anlar biraz herhalde
![]()
Yok kuzum ya olsaydı daha farklı olurdu bence bu bebiş değil malesefBen baya görüyorum kuzum inşallah bebişin sağlıklıdır
Ay evdeki o rahatlığa bende alıştm ya çok kötü
Ayy kuzum ne ki acaba bebiş olma ihtimali yokmuki yada bu ay az mı oldun![]()
Kız ne biliyim ya dedim bişey yok kanama bitti ben sadece betam negatife düştümü onu görmek istiyorum siz girseniz versem sorumluluk bende bişey olmcak diyorm kabul etmedi napcam gidip bi kan vercem diye 500 tl ücretmi ödcem şimdi valla çok sinirlendm ya sorma insanlktan çıkmş millet hastaneler zaten dolu yarısı suriyeli afganlı valla sinirlerm bozukKız bunlar niye böyle ya insan yerine koymuyorlar biziçok gıcık baksan nolur ölür müsün sanki kanı onlar vercek alt tarafı pc den giriş yapcak sisteme ya
Ayy mutlaka haber ver bizede inşallah kötü bişey çıkmcak kuzum mevsimseldir umarımPazartesi sabah gidicem bebeğim ne diycek hemde tiroid baktırıcam bakalım vericek mı ilaç![]()
Aşko neyin sorumluluğunu alcan Allah aşkına ne varmış yani beta bakcak alt tarafı yani sanki adam kesiyorlar kan alırkenKız ne biliyim ya dedim bişey yok kanama bitti ben sadece betam negatife düştümü onu görmek istiyorum siz girseniz versem sorumluluk bende bişey olmcak diyorm kabul etmedi napcam gidip bi kan vercem diye 500 tl ücretmi ödcem şimdi valla çok sinirlendm ya sorma insanlktan çıkmş millet hastaneler zaten dolu yarısı suriyeli afganlı valla sinirlerm bozuk
Ayy mutlaka haber ver bizede inşallah kötü bişey çıkmcak kuzum mevsimseldir umarım![]()