Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kuzum senin bebiş ne kadar erken göstermiş kendiniiii benim sanmıyorum o kadar erken çıkmaz 🤣🤣 benimde döngünün 12. Günü yumurtlama oldu aynı neredeyse seninkiyle 😍❤️
Canım benim çiş sayımın artması özellikle geceleri ve de akıntımın neredeyse tamamen kesilmesi 3 gebelikte de ilk belirtilerimde o yüzden erken öğrendim 😂 bakalım eğer içeri kaçak olduysa tam yumurtlamaya denk geldi işte ben kasım aralık derken nasip ekimde mi göreceğiz. İnşallah hayırlı güzel sevinçli haberler verirsin bize tatlım ❤️

4C8C8F9F-8704-4CEC-8DE4-DE67DEFBBC71.webp

70BAD1DD-B23D-4ED8-8182-A1D3CA068F77.webp

Kızlarım günaydın testi yaptım koyulaşmış perşembe gününe göre çok şükür 😍 Demgey3 Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu R Random3 R raainbow miraclebeyb miraclebeyb Lale95 Lale95 Childdevelopment Childdevelopment ve diğer unuttuğum kızlar 😍

Canım bende sanki pik gibi
Bugün 15 ye yapamadım şimdi gece yarısı yaptım
Ama değerlendirmeyi sabah düşünüyorum
Diğer kızlar bakar mısınız
Ginnys Ginnys Mucizemmm16 Mucizemmm16 M mucizeOldu R Random3 ve unuttuklarım
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
Çok bulanık ama pik diyorum yeşil taraf mı t çizgisi eğer öyleyse pik ama değilse bile yumurtlama olmuş sen değerlendir mutlaka gün içinde yeniden yap at 12:00 ile 16:00 akşam 20:00ile 22;00 arası lh en yüksek ölçüm saatleridir.çatlamayı fln bilmek gerekecek haber ver. Mutlaka

Günaydın canim, çok şükür 😍😍tebrik ederim,Rabbim sağlıkli gebelik,saglikli evlatlar nasip etsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Şimdi söyle bakalim belirtilerinn neydi😂😂neden şüphe edip erken test yaptin

Günaydın canim, çok şükür 😍😍tebrik ederim,Rabbim sağlıkli gebelik,saglikli evlatlar nasip etsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Şimdi söyle bakalim belirtilerinn neydi😂😂neden şüphe edip erken test yaptin
Allah razı olsun inşallah kuzum benim isteyen herkese nasip etsin rabbim 😍😍 afedersin yoğun gaz göğüs içim sızlıyordu kuzum ama aslımda belirtiden ziyade 9. Gün sabah uyanır uyanmaz ben bi test yapayım nede olsa çıkmıcak düşüncesindeydim çıktı çok şükür 😍😍

Canım bende sanki pik gibi
Bugün 15 ye yapamadım şimdi gece yarısı yaptım
Ama değerlendirmeyi sabah düşünüyorum
Diğer kızlar bakar mısınız
Ginnys Ginnys Mucizemmm16 Mucizemmm16 M mucizeOldu R Random3 ve unuttuklarım
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
Ay canm geç gördüm umarım sabah değerlendirmişsindir 😍
wuuu maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏😍 güne çokk güzel başladık 🎉❤️

Aşkolarr Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Lale95 Lale95 M melek076 @iyilikperisi92 sevdaluk1911 sevdaluk1911 Ginnys Ginnys @miresl R Random3 Childdevelopment Childdevelopment M mucizeOldu ve diğer aşkolar ❤️ Benim bugün kasığımda batmalar oluyor kasık ağrım var birde ayağa kalktığım gibi belim ağrımaya başlıyor hemen 😣 bu kadar erken belirtiler başlar mı yoksa psikolojik mi bunlar ya 😖 birde ben 24-25 Eylül’de pik gördüm 26sında çatladı ne zaman test yapmalıyım yumurtlama üzerinden mi saymalıyım çatlama üzerinden mi 🤷🏻‍♀️🥺
Canim daha 4 5 gün olmuş ya belirtiler yanıltıcı olabilir

Ben bu hazirandaki gebelikte döngünün 12. Ve13. Günü birliktelik yaşadım ve hangisi tuttu bilmiyorum ama ilkinden 9 ikincisinden 8 gün sonra silik çizgiyi yakaladım kuzum 🤭
Vaaay ne kadar erken 😍 bizimkiler uyuşuk bebeğim, döllemeyi bile lütfen yapıyorlar 😁
Ayyyy kombo yapmışsın kuzum ne güzelllll 😍😍 bu ay inşallah hepsi iyi gelir inşallah ekim ayı bizim ayımız olur bebeğim 😍❤️❤️
Tabiisi de bizim kuzum 😍❤️ o bebeler gelecek 💪

Back
X