Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi git hadi zaman kaybetme git değerlendir yat öyle yazarsın biz buralardayız
Kız ne başıma geldi
Değerlendirme oldu yarım saat yattım sonradan çişimi tutamadım ve tuvalete gittim mecburen
Artık tutmadıysa yapacak bir şey yok 🥹

Evet bebeğim sabah daha iyi diyorlar iyi yapmışsın ama bence bugün yine bi ovu testi yap bakalım belki asıl pik bugündür ona göre değerlendirme yaparsınız
Tmm canım tekrar yaparım
Afedersin dün iş yerinde taşa oturduk sigara uğruna
Şimdi de ishal oldum 🙈🙈🙈Allah’ın sopası yok mu 🤣🤣

Kız ne başıma geldi
Değerlendirme oldu yarım saat yattım sonradan çişimi tutamadım ve tuvalete gittim mecburen
Artık tutmadıysa yapacak bir şey yok 🥹
Ooo yarım saaat ne demek kız bir şey olmaz giden gitti kiiiiii geçmiş olsun eşin hemen çıkmasın bi 4-5 dk kalmaya gayret etsin sonra sen 20 dk yatsan yeter ben hep öyle yaptım ve her ilişkiden 20 dk aonra yada 30 her neyse gidip çişimi yaparım oda iyi birşey sen doğrusunu yaptın bilmeden herşey tamam bugğn ki işlem okey sıvı alımını ayarla hem öğlen hem akşam dediğim saatlere dikkat ederek test yap çatlama olduğunda ilk anı da yakalamış oluruz ben öyle yaptım gece pik ti sabah çatlamıştı akşama tam silikti çatlamadan emin oldum yani sende de adım adım takip ederiz birinci aşama okey ✅ başarıyla sonuçlandı etap 2

Kız acil duruşmaya çıktı
15 ye evde olmam
Şimdi hemen sıvı almamıştı zaten hiç yaptım
Sanırım akşama da değerlendirme olsa yeterli
Benim aklıma çiş takıldı ya
Hadi git hadi zaman kaybetme git değerlendir yat öyle yazarsın biz buralardayız

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 16
Ooo yarım saaat ne demek kız bir şey olmaz giden gitti kiiiiii geçmiş olsun eşin hemen çıkmasın bi 4-5 dk kalmaya gayret etsin sonra sen 20 dk yatsan yeter ben hep öyle yaptım ve her ilişkiden 20 dk aonra yada 30 her neyse gidip çişimi yaparım oda iyi birşey sen doğrusunu yaptın bilmeden herşey tamam bugğn ki işlem okey sıvı alımını ayarla hem öğlen hem akşam dediğim saatlere dikkat ederek test yap çatlama olduğunda ilk anı da yakalamış oluruz ben öyle yaptım gece pik ti sabah çatlamıştı akşama tam silikti çatlamadan emin oldum yani sende de adım adım takip ederiz birinci aşama okey ✅ başarıyla sonuçlandı etap 2
Ya sen cansın ya ☺️☺️🥰🥰tamam aşko uyuyorum sana
Doktorum sensin bundan sonraki aşamada🤣☺️☺️

Kız acil duruşmaya çıktı
15 ye evde olmam
Akşam değerlendir ama akşamda test yapalım çünkü bu ilişkinin hemen ardı orda emin olmak gerekli sen akşam yine değerlendir ama önce testi yap.akşam için diyorum

Tmm canım tekrar yaparım
Afedersin dün iş yerinde taşa oturduk sigara uğruna
Şimdi de ishal oldum 🙈🙈🙈Allah’ın sopası yok mu 🤣🤣
Aşkoooo aman diyim bu zamanlarda taşa felan oturma normalde bile zararlı derler bu dönemlerde hiç oturma çok dikkat et bebeğim ❤️❤️❤️ Muz ye aşko o iyi gelir 🤣🤣

Kız acil duruşmaya çıktı
15 ye evde olmam
Kuzum çişe takılma yarım saat yatmışsın giden çoktan gitmiştir akanlar zaten işe yaramayanlar bebeğim hiç aklına takılmasın bende gidiyorum çoğu kez 😘❤️

Ya sen cansın ya ☺️☺️🥰🥰tamam aşko uyuyorum sana
Doktorum sensin bundan sonraki aşamada🤣☺️☺️
Estağfirullah canım ya ama şu var dünkü bulanık çektiğin eğer doğru görmüşsem güzel iş yapıyoruz bulanıklıktan seçemesemde iyi görünüyor du 🥰 kalbim küt küt valla her an hepinizde yeniden aynı heyecana giriyorum 🌸

Back
X