- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #16.621
Bence yarın koyulaşır canmKızlar ovülasyon dönemindeyim sizce bu pik mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yarın koyulaşır canmKızlar ovülasyon dönemindeyim sizce bu pik mi?
İnşallah öyle olur kuzumEvet al kuzum birde şey duymuştum adetin ve kanaman düzensizleştiği zaman rahim kendini gebeliği hazırlıyor derler belki bu ay gebe kalıcaksın![]()
Kız ne başıma geldiHadi git hadi zaman kaybetme git değerlendir yat öyle yazarsın biz buralardayız
Yaktı bizi bebeler rezil rüsva olduk buralardaAhahah aşko bende tvde yayınlanıyor bazen izliyorumahahah hatırlıyorum kendimi yakarım diye vazgeçmiştin aşko
ay valla şu bebeler için neler neler yapıyoruz da işteee
![]()
Tmm canım tekrar yaparımEvet bebeğim sabah daha iyi diyorlar iyi yapmışsın ama bence bugün yine bi ovu testi yap bakalım belki asıl pik bugündür ona göre değerlendirme yaparsınız
Ooo yarım saaat ne demek kız bir şey olmaz giden gitti kiiiiii geçmiş olsun eşin hemen çıkmasın bi 4-5 dk kalmaya gayret etsin sonra sen 20 dk yatsan yeter ben hep öyle yaptım ve her ilişkiden 20 dk aonra yada 30 her neyse gidip çişimi yaparım oda iyi birşey sen doğrusunu yaptın bilmeden herşey tamam bugğn ki işlem okey sıvı alımını ayarla hem öğlen hem akşam dediğim saatlere dikkat ederek test yap çatlama olduğunda ilk anı da yakalamış oluruz ben öyle yaptım gece pik ti sabah çatlamıştı akşama tam silikti çatlamadan emin oldum yani sende de adım adım takip ederiz birinci aşama okeyKız ne başıma geldi
Değerlendirme oldu yarım saat yattım sonradan çişimi tutamadım ve tuvalete gittim mecburen
Artık tutmadıysa yapacak bir şey yok![]()
Hadi git hadi zaman kaybetme git değerlendir yat öyle yazarsın biz buralardayız
Ya sen cansın yaOoo yarım saaat ne demek kız bir şey olmaz giden gitti kiiiiii geçmiş olsun eşin hemen çıkmasın bi 4-5 dk kalmaya gayret etsin sonra sen 20 dk yatsan yeter ben hep öyle yaptım ve her ilişkiden 20 dk aonra yada 30 her neyse gidip çişimi yaparım oda iyi birşey sen doğrusunu yaptın bilmeden herşey tamam bugğn ki işlem okey sıvı alımını ayarla hem öğlen hem akşam dediğim saatlere dikkat ederek test yap çatlama olduğunda ilk anı da yakalamış oluruz ben öyle yaptım gece pik ti sabah çatlamıştı akşama tam silikti çatlamadan emin oldum yani sende de adım adım takip ederiz birinci aşama okeybaşarıyla sonuçlandı etap 2
Akşam değerlendir ama akşamda test yapalım çünkü bu ilişkinin hemen ardı orda emin olmak gerekli sen akşam yine değerlendir ama önce testi yap.akşam için diyorumKız acil duruşmaya çıktı
15 ye evde olmam
Şimdi hemen sıvı almamıştı zaten hiç yaptım
Sanırım akşama da değerlendirme olsa yeterli
Benim aklıma çiş takıldı ya
Ahahahah büyüdüklerinde anlatırız sizin için neler neler yaptık diye bilsinler öyle leylekler getirdi sanmasınlarYaktı bizi bebeler rezil rüsva olduk buralarda![]()
Aşkoooo aman diyim bu zamanlarda taşa felan oturma normalde bile zararlı derler bu dönemlerde hiç oturma çok dikkat et bebeğimTmm canım tekrar yaparım
Afedersin dün iş yerinde taşa oturduk sigara uğruna
Şimdi de ishal oldumAllah’ın sopası yok mu
![]()
Gittim aşko mikrop kapmışım. Bağırsaklarımda mikrop çıktı. Serum takıldı antibiyotik falan verdi doktor 3 4 güne geçer dedi.
Kuzum çişe takılma yarım saat yatmışsın giden çoktan gitmiştir akanlar zaten işe yaramayanlar bebeğim hiç aklına takılmasın bende gidiyorum çoğu kezKız acil duruşmaya çıktı
15 ye evde olmam
Şimdi hemen sıvı almamıştı zaten hiç yaptım
Sanırım akşama da değerlendirme olsa yeterli
Benim aklıma çiş takıldı ya
İnşallah son olur bunlarda başka şeyler yapmamıza gerek kalmazAhahahah büyüdüklerinde anlatırız sizin için neler neler yaptık diye bilsinler öyle leylekler getirdi sanmasınlarBuhara mı oturmadık ceket mi atmadık ah ahhhh
![]()
Estağfirullah canım ya ama şu var dünkü bulanık çektiğin eğer doğru görmüşsem güzel iş yapıyoruz bulanıklıktan seçemesemde iyi görünüyor duYa sen cansın yatamam aşko uyuyorum sana
Doktorum sensin bundan sonraki aşamada![]()
Tmm canımAkşam değerlendir ama akşamda test yapalım çünkü bu ilişkinin hemen ardı orda emin olmak gerekli sen akşam yine değerlendir ama önce testi yap.akşam için diyorum
Tmm aşko şimdi ben işe gideceğimAşkoooo aman diyim bu zamanlarda taşa felan oturma normalde bile zararlı derler bu dönemlerde hiç oturma çok dikkat et bebeğimMuz ye aşko o iyi gelir
![]()
Çok geçmiş olsun kuzum ❤Gittim aşko mikrop kapmışım. Bağırsaklarımda mikrop çıktı. Serum takıldı antibiyotik falan verdi doktor 3 4 güne geçer dedi.