• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Veziir _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 R Random3 @Mavimiresl annabelica annabelica ayy diğer aşkolar etiketlemeyi unuttuğum kızçelerim
Benim adetim dün bitmişti hiç bişey yoktu bugün sabahta hiç bişey yoktu tam dedim yıkanayım dişlerimi fırçalarken bişey geldi akıntı sandım bi gittim ki regliymiş hala da geliyo ped taktım yeniden ulan bi 💩 anlamıyorum bu işten ben artık😂😂😂
Ben yine geriden geliyorum🙈bi bitse de yoluna baksan aşko ya. Bıraksın yakanı artık 🤣

Sus sus deme öyle şeyler aşko aklıma gelmedi değil 😂😂😂😂
Ama yok bir tatil daha kaldıramayız zaten soğuk ev daha iyi 😂😂
Ahahahha benim de bekleme zamanlarında aklıma geliyorsun bende mi tatile gitsem diye düşünüyorum 🤣🤣🤣 aynen aşko dışarısı buz gibi valla hasta olur dönersiniz Allah korusun

O da bişey mi? Ben hamile olduğum günlere geçmek istiyorum, bu fragman ne zaman bitecek ya? 🤣 Sürekli az sonra diyen kılkuyruk herifin sesi gibi 🤣🤣
Kız valla ya sanki o bölüme geçemeyecekmişiz gibi hissediyorum 🤣🤣🤣 ula bu bekleme süreci kaç sezonnnnn final ne zamannnnnnn 🤣🤣🤣🤣

Yahu bembeyaz şeyin neyini atiyim aşkısı, gözlerinize yazık 😁 izin ver olayım bebeğim yaa 3 gün daha boş boş bekleyip zaman mı kaybedeyim? Zaten fanfinifinfon da olmuyor hastayım diyez ikisi bi arada çıksın işte 🤣🤣🤣
Hee tamam aşko haklısın ol o zaman izin veriyorum 🤣🤣🤣

Yaaa kuzu benim anladığım kadarıyla düzenli uyku yürüyüş ve beslenme ile bu işi halledebilirsin 🙏😍
Düzenli uyku muu en zoru bu aşkım sanırım çünkü zaten eşim gece 1 de anca geliyo😒 düzenli uyku resmen bana haram kılınmış 😅😅

Back
X