• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim kuzum benim çok şükür duydum 🥰🥰❤️❤️ Senin leke geliyodu en son kanamaya döndümü kuzum yani adet oldun mu 🤔
Adet gibi olmasada geliyor aşko bilmem 8 gün var bata normalde ama çözemiyorum işte bekliyorum koyverdim aşko düşünmemek en iyisi galiba😃😃😃

Fıstıklar, ben tüp bebek doktoruma gittim bu sabah.. yine 2 büyük 2 küçük yumuş varmış, yine sinir oldum, yine başlayamadım.. doktor hiç bir takviye öneri falan vermiyor, zaten içtiğim takviyelere devam.. 4-5 ay önceki tüm tıkırında giden sistemim bozuldu.. bu ay da doğal yolla deneme sporuna devam yani 🤣🤣 @Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @iyilikperisi92 @Veziir @bitliKedi R raainbow @Annabelle1 @Papatyamveben-Mavi
İnşallah gerek kalmaz kuzum tüp bebeğe 😍 doğal yollarla tutsun inşallaaah🙏🙏

Amin kuzum ❤😍 bende durumlar 💩 a sardı aşko çok erken adet oldum yımırta süt buhar herşey ziyan sefil oldu yanarım yanarım süte maydanoz yanarım boşa gitti 🤣🤣🤣🤣
Yaa kuzum nie böyle oldu ki acaba yumurtlama takip etsene bu ay sen yaa acaba kaçıyormu erken yumurtlama görmen lazım ki erken adet olasın yani 🤔❤️

Adet gibi olmasada geliyor aşko bilmem 8 gün var bata normalde ama çözemiyorum işte bekliyorum koyverdim aşko düşünmemek en iyisi galiba😃😃😃
Kesinlikle kuzum düşünmemek akışına bırakmak en iyisi ama biz kendimize engel olamıyoruz bende öyleydim çünkü rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallah 🙏

Yaa kuzum nie böyle oldu ki acaba yumurtlama takip etsene bu ay sen yaa acaba kaçıyormu erken yumurtlama görmen lazım ki erken adet olasın yani 🤔❤️
Aşkım yımırta falan yok bu ay finitooo😂😂 20. Gün adet oldum aşkım hormon tahlili yaptırdım fsh yüksek çıktı daha gösteremedim ama onun yükselmesi yumurtlama olmadığını olsa da kalitesiz olduğunu gösterirmiş🤷🏻‍♀️

Kızzz deli böyle deme deme sen zaten evrene direk mesaj gönderiyorsun Aralık olsun falan diye sonra kasım olunca da Ocak dersen bu böyle böyle devam eder 😏 yapma kuzum Ya ben anladım ki gerçi geç oldu ama 😅 ağzımızdan çıkan her söz şaka dahi olsa yada içimizden geçirdiğimiz, inanın emir niteliğinde evren için sonra işte ağlayıp duruyoruz neden neden neden
Lütfen kızlar bu kısır döngüden kurtulalım artık 🙏🍀♥️
He canısı bu arada düzeltme yapayım özür dilerim deli demek istemedim 😅 deli kadınlarız biz yani çılgın işte 🙈🙈🙈 iyice yüzüme gözüme bulaştırdım açıklama yapacam diye 🤣🤣🤣🤣
Kız kandırık yapıyorum ben 😂😂 içimden kasımda hamile kalcam diyorum şşştt çaktırma 😂😂😂 açıklama yaparkenki çırpınışına bittim😂😂😂 deliyiz yani buna yapcak bişey yok😂😂
Ay madem geliyorsun bari ağrısız gel 😫😫 neyse aşko hayırlısı olsun inşallah diğer ay güzel olacak ❤️ Ay niye kasımdan ümidi kestinnnn kasımda aşk başkadırrrr ❤️❤️
Cidden yani zaten kırmızıları görmek istemiyoeum bide ağrıyı sırtlanıyo geliyor belim yarıldı ya 😂😂 kesmedim sus çaktırma gizliden içimden umutlanıyorm😂😂😂 inşallah aşk başkadır kuuzm🧡

He çok benziyoruz valla kesinlikle beybi 😍😍İki deli bi araya gelmemeliydik 🤣😜😜😜 Demgey3 Demgey3 ikizler misin kuzu sen de☺️
Ayy ben ilk defa koca tanıdım _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ valla bi tatlı oluyormuşsunuz ne yalan söyliyim bayıldım ikinizede enerjiniz süper 😂😂😂😍😍 Demgey3 Demgey3 tam balıksın bence dicektm balık burcum demişsin o kadar belliki senin duygularndan naifliğinden 😍

Olsun aşko bende yarın atıcam size merak etme en az bunu kadar beyaz😂 geldi kargooooo sürpriiiiz oldu adama dedim ben şoook😂😂😂😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3
Beyaz diyo hala gelecek bana cinnet saçını başını yolcam şunun 😂😂😂 yarın bize çift çizgili test at mümkünse aşko😂 bak yarın düğün var gözümden kaçar nolur etiketle beni😍😍
Kızlar bugün kontrolden geldim solda 4 sağda 2 yumurta gelişiyormuş @Veziir Mucizemmm16 Mucizemmm16 @iyilikperisi92 R raainbow @Random3
Ayy ne kadat güzel haber bu kuzum çok sevindim 😘

Ne tatlısın ya Allah senı😂😂😂
Ayy kuzum o senin tatlılığınnn 😍😍 normalde bana lanet sevimsiz soğuk nevale derler 😂😂😂 sevimsizler 😂😂
Ne zaman geleceğini bilemeyiz aşko her an olabilir bu belli olmaz kii😍😍😍😍
Ahh aşkom kendine umudu biter bizimkine bitmez bununda😍 hayrlısı be önceden üzülüyordum artık hiiç alıştı bünye gelceksr gelsn burdaym bekliyom ben😂

Aşkım yımırta falan yok bu ay finitooo😂😂 20. Gün adet oldum aşkım hormon tahlili yaptırdım fsh yüksek çıktı daha gösteremedim ama onun yükselmesi yumurtlama olmadığını olsa da kalitesiz olduğunu gösterirmiş🤷🏻‍♀️
Yaa ilaç falan mı kullanman lazım peki aşkım tedavi olucaksın yani değil mi

Ayy kuzum o senin tatlılığınnn 😍😍 normalde bana lanet sevimsiz soğuk nevale derler 😂😂😂 sevimsizler 😂😂

Ahh aşkom kendine umudu biter bizimkine bitmez bununda😍 hayrlısı be önceden üzülüyordum artık hiiç alıştı bünye gelceksr gelsn burdaym bekliyom ben😂
Hayır evde yoksun kimse gelmesin🤣🤣🤣 bende öyle aşko bana gelince bitiyoring🤣🤣🤣 bende üzülmem aşkım normalde erken geldiği için çok üzüldüm bide yüksek görünce değeri kaybettiniz beni bi ara hahahhahah

@Veziir _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 @Random3 @Mavimiresl @Annabelle1 ayy diğer aşkolar etiketlemeyi unuttuğum kızçelerim
Benim adetim dün bitmişti hiç bişey yoktu bugün sabahta hiç bişey yoktu tam dedim yıkanayım dişlerimi fırçalarken bişey geldi akıntı sandım bi gittim ki regliymiş hala da geliyo ped taktım yeniden ulan bi 💩 anlamıyorum bu işten ben artık😂😂😂
Bazen benimde oluyor öyle kuzum yaa bende anlamıyorum😂
Aaa ben tüp bebeğe başladığınızı niye kaçırmışım ya da unutmuşum 😳 çok güzel kuzucum yaa artık öbür aya hamişsin inşallah çok amin 🙏😍

E kuzum bizim de 2,5 yıl oldu napak ölek mi? 🤣🤣🤣 Yaa ben napiyim sürünüyorum işte hastalıktan. Reglim de erkenden gelse de boşuna beklemesem, sıkılıyorum 2-3 gün kala 😁
Ooo sizinde baya olmuş inşallah bekletmez bebiş sizi daha fazla 🙏 bende o son 2-3 gün inanlmaz sıkılıyom gelcen işte ne bekliyosan gel bitsin gitsin😂 ayy iyileşemednmi kuzm ya geçmiş olsn
Kuzu ya kasım da bizim Aralık da bizim. Bebeler ne zaman gelirse o ay bizim işte 😍maksat güzel enerji yollayalım evrene 🤣🤣sen niye fos falan diyosun. Bi sene uzun zaman doğru diyosun sabretmek zor ama kimin oluyo ki pat diye. İstisnalara bakma sen. Etrafımda bi sürü anne var hiç sormazdım senin bebe nasıl geldi diye. Başkasında basit görünüyor zaman kısa geliyor. Ama şimdi kendim istediğim için soruyorum da öğreniyorum millet ne uğraşmış da haberim yokmuş 🤣🤣🤣
Her ay bizim tabi😂😂 ters köşe yapıyom bu sefer belki tutar😂😂 içimden tutcak diyom çaktırma😂😂 kız benim etrafmda bak çocuğu olan şuan 2-3 yaş aralıgında 9 arkdşm var hepsinin ilk ay bi deneyelm dediğinde tutmş 😒 yoluvercm onlrı valla bi ben uğraşıyorum ya😒

Bazen benimde oluyor öyle kuzum yaa bende anlamıyorum😂

Ooo sizinde baya olmuş inşallah bekletmez bebiş sizi daha fazla 🙏 bende o son 2-3 gün inanlmaz sıkılıyom gelcen işte ne bekliyosan gel bitsin gitsin😂 ayy iyileşemednmi kuzm ya geçmiş olsn

Her ay bizim tabi😂😂 ters köşe yapıyom bu sefer belki tutar😂😂 içimden tutcak diyom çaktırma😂😂 kız benim etrafmda bak çocuğu olan şuan 2-3 yaş aralıgında 9 arkdşm var hepsinin ilk ay bi deneyelm dediğinde tutmş 😒 yoluvercm onlrı valla bi ben uğraşıyorum ya😒
İlk kez oldu bende aşko sanki yollar tıkandı tekrar açıldı gibi oldu 🤣🤣🤣
Beraber yolak mııığğ🤣🤣🤣

O da bişey mi? Ben hamile olduğum günlere geçmek istiyorum, bu fragman ne zaman bitecek ya? 🤣 Sürekli az sonra diyen kılkuyruk herifin sesi gibi 🤣🤣
Ahhahhaa ay ne güldüm kız sen çok yaşa😂😂😂 kıykuyruk herif iyimiş😂😂😂 bende bölüm atlamak istiyorum yeterse yeter😂
Kız valla ya sanki o bölüme geçemeyecekmişiz gibi hissediyorum 🤣🤣🤣 ula bu bekleme süreci kaç sezonnnnn final ne zamannnnnnn 🤣🤣🤣🤣
Gameofthornes mi ne vardı ona döndük bitcek dediğimiz noktada yeni sezon geliyo kuzum bitmiyo sonu yok😂😂 tükenmişlik sendromu yaşıcm artk😂😂

Bende seni yiriiimm😍😍😍❤❤❤
Ayy aşkım gözlerim cok yanıyo boğazımda bi tuhaf yutkunurken sızlıyo sanki bide hasta olmam eksikti oda vursun koyar mi 😂😂😂
Kız sen niye bi toparlanamıyorsn son aylarda bi kendine iyi baksana artk anaaaa kızıyorm ama

Süpersin ya
Aşko totem yapalım
Aralık batını yazalım 😁😁😁
Hee bu ayda bunu deneyelm aralıgı yazalm belki siz kim aralık bat yazıyosunuz ben geliuom der gelir bebe bellimi olur 😂😂 milenyum kuşağı bunla yapma denileni yapıyorlar ya😂
Önemli değil bebeğim bende instadan yazdım
Yaa siz instadan birbirinizimi eklediniiizzzz 😂 kıskanç ben

Back
X