Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar doktorumuz çok olumlu şeyler söyledi. Ben bu yöntemle bile bebişimiz olmazsa diye çok endişeleniyordum. Ayrıntılı şekilde size yazacaktım ama eşim evde. Bıtbıtlayıp duruyor benimle ilgilen telefonu bırak diye🤣 Çok heyecan yaptırdım size de sabah özür diliyorum 🙈🙈 Vakit ayırıp yazamadım bi türlü. Heyecanımı sizinle paylaşmayı çok istiyorum. Kusura bakmayın yarın ayrıntıları yazayım olur mu. Ama dediğim gibi özetle doktorumuz çok olumlu şeyler söyledi. Benim güzel haberim buydu bugün 😍😍 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 R raainbow M mucizeOldu fnd_50 fnd_50 M Mavimiresl iyilikperisi92 iyilikperisi92 Lale95 Lale95 ❤️

Hamileyimmmm 🤣
Demek isterdim fakat yumurtlama günü bugün agshdhk 😂 ayy kızlar bu ay ki yumurtlama bı garip midem bulanıyor başım ağrıyor belim kopuyor kasıklarım patlayacak bı de çok çok yoğun krem akıntım var. Ben ilk defa bu kadar fazla belirti gördüm bu ay.. hadi amiin diyelim 🙏🏼🤣❤️ şöyle net çift çizgi görmek istiyorum artık 🥲 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys M Mavimiresl iyilikperisi92 iyilikperisi92 ve diğer kizcelerim 🌷Eki Görüntüle 3150458
Ayyyy bebeğim çok koyu çıkmış 😍😍 galiba güzel bir yumurtaaa 😍😍 akşam kesin ekşın olsun ❤️😍

Eklentiler

• IMG_20221024_180347.webp
    IMG_20221024_180347.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20221024_180658.webp
    IMG_20221024_180658.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20221024_180729.webp
    IMG_20221024_180729.webp
    13 KB · Görüntüleme: 50
Aşkolar napıyosunuz ya ben baya giremiyorum o kadar modum düşükki bikaç gündür sebebinide anlayamadım toparlayamıyorumda 🤷🏻‍♀️ hamile kalamamak psikolojimi sarstı herhalde ne biliyim olmuyor diye iyice sinirleniyorum kaç gündür 😂😂 ben cidden delirdim herhalde😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 M mucizeOldu Lale95 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb miraclebeyb fnd_50 fnd_50 R Random3 M Mavimiresl Ginnys Ginnys ve diğer kızçelerim

annabelica annabelica kız sende ver ne haber veriyorsan bak benimkiler gelmiş tepemde seni paralarım heee burda 😂😂😂😂
Aşko havalar bi sıcak bi soğuk ya birde hava kapalı olunca içimizde karardı havayla birlikte 🥺 hepimizde var neredeyse 😫 ama modumuzu düzeltemeye çalışmamız lazım kuzum sana iyi gelen şeyleri yapmanı öneririm kitap oku komik videolar izle el işi yap bunlar mutlu eder ve zaman geçirmene yardımcı olur 😘 çok kafaya takıyoruz maalesef elimizden geleni yapıyoruz ama olmayınca karalar bağlıyoruz akışına bıraksak aaslında herşey daha kolay olacak ama işte hiç birimiz yapamıyoruz 🤷🏻‍♀️😢

Kızlar bakın 3 gündür yaptığım testlerin kurumuş hali. Bu son ikisi kuruma cizgisi olsa 1.de de olmazmıydı ?
Kuzum umutlandırmak istemem ama bu innovitanın gebelik testi demi ben 2-3 aydır yapıyorum regl günü günler haftalar geçmesine rağmen bile kuruma çizgisi çıkmadı 🥹🥹

Yaptım hazır yazmışken etiketleyim herkesi

Sabah erken saatte yaptım ilk hali birinci bir kaç saat sonrada ikinci halı anlayamadim ya acaba kuruma çizgileri mi bunlar daha önce bende olmayan bir şey ama belki testtemi oluyor çözemedim

partalina_ partalina_ R Random3 Lale95 Lale95 Demgey3 Demgey3 annabelica annabelica M Mavimiresl Veziir Veziir Ginnys Ginnys _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ iyilikperisi92 iyilikperisi92
Canim zarzor birşey görünüyor neden kan testi veya ultrasona gitmiyorsun
En azından netleşirdi

Aşkolar doktorumuz çok olumlu şeyler söyledi. Ben bu yöntemle bile bebişimiz olmazsa diye çok endişeleniyordum. Ayrıntılı şekilde size yazacaktım ama eşim evde. Bıtbıtlayıp duruyor benimle ilgilen telefonu bırak diye🤣 Çok heyecan yaptırdım size de sabah özür diliyorum 🙈🙈 Vakit ayırıp yazamadım bi türlü. Heyecanımı sizinle paylaşmayı çok istiyorum. Kusura bakmayın yarın ayrıntıları yazayım olur mu. Ama dediğim gibi özetle doktorumuz çok olumlu şeyler söyledi. Benim güzel haberim buydu bugün 😍😍 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 R raainbow M mucizeOldu fnd_50 fnd_50 M Mavimiresl iyilikperisi92 iyilikperisi92 Lale95 Lale95 ❤️
Kız meraktan çatlattın biziii 🤣🤣🤣 ama değecek birşeymişşş 😍❤️ Kuzum bir olay olduğunda hep en kötüsü gelir aklımıza sende çok üzülmüştün ama bak doktor ne güzel olumlu şeyler söylemiş tıp çok çok ilerledi aşkım nelerin nelerin tedavisi var çok şükür 🤲🏻 Allah’ın izniyle olmayacak diye birşey yok kuzum 😍❤️

Ayy hadi inşallah vardır bebeğim 🥰 kaç gün geçti yumurtlamadan?
İnshaAllah canım ama.nebilim az daha kızarması laizm bu çizginin ve ehemn çıkmıyor kuryunca çıkıyor delircem..

yumurtlama.gununu bilmiyorum daha doğrusu yumurtladimmi onu da bilmiyorum ama o dönemlerde arilikli değerlendirdim

Yaptım hazır yazmışken etiketleyim herkesi

Sabah erken saatte yaptım ilk hali birinci bir kaç saat sonrada ikinci halı anlayamadim ya acaba kuruma çizgileri mi bunlar daha önce bende olmayan bir şey ama belki testtemi oluyor çözemedim

partalina_ partalina_ R Random3 Lale95 Lale95 Demgey3 Demgey3 annabelica annabelica M Mavimiresl Veziir Veziir Ginnys Ginnys _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ iyilikperisi92 iyilikperisi92
Kuzum ilk resimde çok çok silik görüyorum ama belli belirsiz birde artimed kaset test bu demi ben bundan kaç kere yaptım hiç kuruma çizgisi çıkarmadı bende 😣 yani ikinci ve üçüncü resim de çok çok belli ama bu kadar gecikmeye niye bu kadar silik çıkıyor bu aptal testler anlamıyorum ya 😤😤

Back
X