- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #26.561
Gidicem canımda biraz bekliyorum sadece ..Canim zarzor birşey görünüyor neden kan testi veya ultrasona gitmiyorsun
En azından netleşirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidicem canımda biraz bekliyorum sadece ..Canim zarzor birşey görünüyor neden kan testi veya ultrasona gitmiyorsun
En azından netleşirdi
Oooo gümbür gümbür gelmiş bu ay ki yumoşşşşşBeni mahfetti bu yumos iki gündür çekiyorum havuç kemiririm yarın![]()
Kuzumm geç döllenmeden şüpheleniyorum ben gercekten öyle de hissediyorum nedense birde duymuştum pco olanlar geç döllenme çok oluyor.. son gebeliğimde geç döllenme idi ama sağlıksız di düştü..Kuzum ilk resimde çok çok silik görüyorum ama belli belirsiz birde artimed kaset test bu demi ben bundan kaç kere yaptım hiç kuruma çizgisi çıkarmadı bendeyani ikinci ve üçüncü resim de çok çok belli ama bu kadar gecikmeye niye bu kadar silik çıkıyor bu aptal testler anlamıyorum ya
![]()
Ayyy ayyy MashaAllah kuzum bende gördüm inshallah daha da koyulaşır hemen mi çıktı babyİyi akşamlar beybiler nasılsınız?napiyosunuz?
Ben annemlerdeyim diye pek sık giremiyorum, dün gece tuhaf bir ağrım oldu sag taraf karnimin alt hissesinde ,sanki birşey vardı karnimin içinde döndü yumruk gibi oldu kaldı
Azacık ağrı oldu o kısımda
Sabahdan da midem kötü yemek kokulari etkiliyor beni, göğüslerim zaten şiş,sag kasık bacak ağrısı da cabası
Ablama test aldırdım akşam 7de test yaptimyumurtlamaya göre yarın bat
Silik çizgi gördüm hemen fotoyu atıyorum
M MavimireslMucizemmm16 R raainbow
annabelica
My_Moonlight06
Demgey3
_Umutlu_Pozitif_ ve diğer cankuşlar
Yarın akşam ver aşko bizi daha fazla bekletme güzel haberlere ihtiyacımız varEderim canıım inşallahhyarında test yapıcam eğer görürsem ya yarın akşam yada çarşamba akşamı kan vericem
Aşkımm görüyorum vallahiİyi akşamlar beybiler nasılsınız?napiyosunuz?
Ben annemlerdeyim diye pek sık giremiyorum, dün gece tuhaf bir ağrım oldu sag taraf karnimin alt hissesinde ,sanki birşey vardı karnimin içinde döndü yumruk gibi oldu kaldı
Sabahdan da midem kötü yemek kokulari etkiliyor beni, göğüslerim zaten şiş,sag kasık bacak ağrısı da cabası
annabelica
My_Moonlight06
Demgey3
Lalemm bende belirgin gördüm tekrarlasana testleriİyi akşamlar beybiler nasılsınız?napiyosunuz?
annabelica
My_Moonlight06
Demgey3
Evet canim 10 dak içinde çıktı wc-ye telefonsuz girdim orda çekemedimAyyy ayyy MashaAllah kuzum bende gördüm inshallah daha da koyulaşır hemen mi çıktı baby
Tamam bebeğim ❤❤Aşkolar doktorumuz çok olumlu şeyler söyledi. Ben bu yöntemle bile bebişimiz olmazsa diye çok endişeleniyordum. Ayrıntılı şekilde size yazacaktım ama eşim evde. Bıtbıtlayıp duruyor benimle ilgilen telefonu bırak diyeÇok heyecan yaptırdım size de sabah özür diliyorum
Vakit ayırıp yazamadım bi türlü. Heyecanımı sizinle paylaşmayı çok istiyorum. Kusura bakmayın yarın ayrıntıları yazayım olur mu. Ama dediğim gibi özetle doktorumuz çok olumlu şeyler söyledi. Benim güzel haberim buydu bugün
![]()
Mucizemmm16 @Random3
_Umutlu_Pozitif_
Demgey3 R raainbow @mucizeOldu @fnd_50 M Mavimiresl @iyilikperisi92
Lale95
![]()
Asıl negatif çıkarsa ben çok fena yıkılırımYarın akşam ver aşko bizi daha fazla bekletme güzel haberlere ihtiyacımız varvallahi yıldık
![]()
Ayy teşekkürler kuzum inşaallah yalnış çizgi olmazAşkımm görüyorum vallahioha çok mutlu oldum suandaaaa
Evet innovitanın canım inşallah yanıltmaz bu sefer bu testler yarını sabırsızlıkla bekliyorum umarım daha koyu bir çizgi görürde tamam beee derimKuzum umutlandırmak istemem ama bu innovitanın gebelik testi demi ben 2-3 aydır yapıyorum regl günü günler haftalar geçmesine rağmen bile kuruma çizgisi çıkmadı![]()
Bende hic cikmadi bir sefer surelab da cikti hemde belirgin kirmiziydiAnladım canım ama benimki bekledikten sonra çıkarıyor çizgiyi
Ooff öbürgün patlarım vallahiAyy teşekkürler kuzum inşaallah yalnış çizgi olmazyarın geçsin bi sonraki gün evde yaparim artık burda kalabalığız yapamiyorum
wc bile növbeyle giriyoruz
![]()
İnşaallah kuzum eve gitdiyimde yaparimLalemm bende belirgin gördüm tekrarlasana testleri
MashaAllah bak işte bundan bahsediyorum.. ilk dakikalarında çıkmıyor bende sonrdan çıkıyor.. birde böyle olupta hamile olanı çok duydum ..Evet canim 10 dak içinde çıktı wc-ye telefonsuz girdim orda çekemedimanca yalnız kala bileceğim yer buldum və çektim
Çok çay içtim bu gün 5-6ci idrarla yaptim
Ahh canim benim kıyamamOoff öbürgün patlarım vallahiay çok çok çok sevindim aşkım inşallah bebeğin inşallah seninle
❤❤ sağlıkla tutunsun inşallah
❤❤
kalbim yerinden cıkcak o kadar heyecanlandım
![]()
Ayy yarin yapsanaaaİnşaallah kuzum eve gitdiyimde yaparim
Çarşamba günü inşaallah yaparim
Rengim çok soldu aynaya bakarken kötü görünüyorum,kuzenimle ablam kaç gündür yorğun,uykusuz oldugum için olduğunu söyledi
Gözlerim akıyor sanki
Aşkım artımed değil mi buu ?Yaptım hazır yazmışken etiketleyim herkesi
Sabah erken saatte yaptım ilk hali birinci bir kaç saat sonrada ikinci halı anlayamadim ya acaba kuruma çizgileri mi bunlar daha önce bende olmayan bir şey ama belki testtemi oluyor çözemedim
@partalina_ @Random3Lale95
Demgey3
annabelica M Mavimiresl @Veziir @Ginnys
_Umutlu_Pozitif_ @iyilikperisi92