Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa aşko sorma benim kaba sakal müdahale edip duruyor yine bana sardı. Telefona hep bakarsın bugün benimle ilgilen diyip duruyor. Film falan izledik işte napalım. Yarın geç gelecek doya doya yazıcam 😈🤣 sürtünme konusunu açarız yine bak o konu çok ciddi 😜😜
Ayy yarın da benim kaba sakal evde 😬😬 ayy ilgilen aşko altını bezliycez koca bebeklerin yakında 🤣🤣🤣🤣 ilgi anlayışları çok farkli🤣🤣🤣🤣

Selam kızlar ben geldim kocam bey beni sinemaya götürdü ilk defa 😍 iyi oldu zaten yaptığım testlerin üstüne testi yaptım çıktım evden ama 😕

Eklentiler

• 464F8D15-CE59-412E-917B-B0D216B6304F.webp
    464F8D15-CE59-412E-917B-B0D216B6304F.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 9DB90A80-6769-4E45-B79B-198C5C7EA570.webp
    9DB90A80-6769-4E45-B79B-198C5C7EA570.webp
    90,8 KB · Görüntüleme: 45
  • FAC4F377-D1F7-4D76-B89B-624578DCCCE3.webp
    FAC4F377-D1F7-4D76-B89B-624578DCCCE3.webp
    60 KB · Görüntüleme: 38
Kizlar sag kasıkta çok şiddetli ağrım var 😑 sağ bacağıma vuruyor
Bendede tam bir haftadır bu var ama bende bebiş yok sende var inşallah aşko🤲🏻😍❤️ sen bana güven🥰 ben bütün belirtileri yaşayıp öğreniyorum resmen ama bi gebe kalmayı öğrenemedim ahahahaha 🤣🤣🤣 oyüzden belirtilerde on numarayımdır😂😂😂

Bendede tam bir haftadır bu var ama bende bebiş yok sende var inşallah aşko🤲🏻😍❤️ sen bana güven🥰 ben bütün belirtileri yaşayıp öğreniyorum resmen ama bi gebe kalmayı öğrenemedim ahahahaha 🤣🤣🤣 oyüzden belirtilerde on numarayımdır😂😂😂
İnşaallah kuzum gebelik ağrısı olur 😍🤲🏻benim ağrım dünden başladı ama çok az agriyordu
Son 2 saatdir şiddetli agriyo durmadan
Ben pek belirtiye takmiyordum,ama kaç gündür geçmeyen mide ekşimesi, kokulara karşı hassaslik, yüzümdeki solgunluk ve dün gece olan tuhaf ağrı hissi o yüzden test yaptim
Psikolojik olduğuna hiç inanmiyorum çocuk hastaydi ondan başka birşey düşünmüyordum, sonra da kardeşim geldi onunla ilgilendik
İnşaallah bu test yanıltmaz beni🤲🏻

Selam kızlar ben geldim kocam bey beni sinemaya götürdü ilk defa 😍 iyi oldu zaten yaptığım testlerin üstüne testi yaptım çıktım evden ama 😕
Aşko gölge görüyorum ama işte bata kaç kaldı bi kaç gün sonra kan ver bence bunalmamış olursun bu hangi marka ben bugün artımed çubuk testte yaptım bal gibi gölge çıktı hemde 5 dakikada netleşti güvenim kalmadı ama eminim diğer ay yine testler elimde gezerim merakıma hayranım😂😂😂😂😂

İnşaallah kuzum gebelik ağrısı olur 😍🤲🏻benim ağrım dünden başladı ama çok az agriyordu
Son 2 saatdir şiddetli agriyo durmadan
Ben pek belirtiye takmiyordum,ama kaç gündür geçmeyen mide ekşimesi, kokulara karşı hassaslik, yüzümdeki solgunluk ve dün gece olan tuhaf ağrı hissi o yüzden test yaptim
Psikolojik olduğuna hiç inanmiyorum çocuk hastaydi ondan başka birşey düşünmüyordum, sonra da kardeşim geldi onunla ilgilendik
İnşaallah bu test yanıltmaz beni🤲🏻
Bencede psikolojik olamaz bel ağrında var mı kuzum ❤️ benim cuma günü sağ kasığımdan hareket etmekte zorlandım bel ağrısı kasık ağrısı bacağa vuran bunları psikolojik yaşayıp kendime bunu yaptıysam beni en yakın kliniğe yatırın lütfen aşkolar bak🤣🤣🤣🤣

Ay hadi inşaallah canim🤲🏻😍yıllar sonra yeniden bu hissi yaşamak çok heyecanlı🥹
Çok da kaptırmak istemiyorum kendimi 🫤🫤
Aynen kuzum çok kaptırma.. ben çok fazla yaşayamadım gebeliği ama keseyi görünce acayip olmuştum her gece elimi karnımın hatta rahmimin olduğu yere koyuyordum ayet el Kürsi filan okuyordum, git me bir yere nolur filan diyordum.. biliyor musun o keseyi gördüğüm gün eve gelince kendi kendime dedimki ben hemen britane daha doğurmak istiyorum daha birinci olmadan ikinciyi düşündüm o kese daha bebek bile yokken hissettiklerim çok güzeldi hamileliği yaşamak çok güzel bir duygu maalesef devam etmedi :KK61:

Bencede psikolojik olamaz bel ağrında var mı kuzum ❤️ benim cuma günü sağ kasığımdan hareket etmekte zorlandım bel ağrısı kasık ağrısı bacağa vuran bunları psikolojik yaşayıp kendime bunu yaptıysam beni en yakın kliniğe yatırın lütfen aşkolar bak🤣🤣🤣🤣
Yok aşko bel ağrım yok gibi bişey,en çok kasık agriyo otururken bıçak saplaniyo sanki
Ay aşko bekle 3-4gün belirtilerim fos çıkarsa birlikte gideriz kliniğe🤣🤣

Aynen kuzum çok kaptırma.. ben çok fazla yaşayamadım gebeliği ama keseyi görünce acayip olmuştum her gece elimi karnımın hatta rahmimin olduğu yere koyuyordum ayet el Kürsi filan okuyordum, git me bir yere nolur filan diyordum.. biliyor musun o keseyi gördüğüm gün eve gelince kendi kendime dedimki ben hemen britane daha doğurmak istiyorum daha birinci olmadan ikinciyi düşündüm o kese daha bebek bile yokken hissettiklerim çok güzeldi hamileliği yaşamak çok güzel bir duygu maalesef devam etmedi :KK61:
Ah gülüm ya kötü oldum🥹🥹Rabbim en kısa zamanda hamileliyi,annelik duyğusunu yaşatsin sana 🤲🏻🤲🏻eminim çok az kaldı 😍 az daha sabr annesi 😍bebişin sana geleceyi günleri sayıyor

Back
X