Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar ben geldim😇🥰 Bütün mesajlarınıza göz gezdirdim. Sadece alıntı ve etiket olanlara bakacağım diyorum. Ama sizi merak ettiğim için okumaya çalışıyorum diğer yazdıklarınızı da 🙈😍
@mucizeOldu doğum günün kutlu olsun bebeğim. Yeni yaşın sana bebişini getirsin. En büyük duan bu olduğu için ben de bunu istiyorum senin için 🙏🏻❤️
R raainbow Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ niye depresyona giriyorsunuz aşkolar bi sakin. Çekirdek kola kısmı çok güzel de yapmayın girilir mi depresyona. Valla sıkılırsınız. Bende anksiyete falan oluyor arada kafayı kırıyorum ama depresyon çok sıkıcı ya😜🤣🤣
@Mavimiresl @iyilikperisi92 size aşılama yolculuğunuzda şans diliyorum kızlar. İnşallah çok uğraşmadan ilk denemede gelir civcivleriniz🙏🏻❤️
@Demgey3 sen de yarın doktora gidiyorsun sanırım. Bize haber ver kuzum inşallah sapasağlam olduğunu söyleyecek doktorun 🙏🏻🥰
@Lale95 geliyor kuzum ikinci bebişin de. İnşallah güzel haberler bekliyoruz senden de❤️🙏🏻
Evet kızlar şimdi dün ne yaptık anlatayım. Umarım sıkmam sizi ben çok heyecanlıyım anlatıcam o yüzden 🤣 R Random3 sen iyi oku özellikle pgt merak ediyorsun ya 🤣🤣Sabah genetikteki hocamızla görüştük öncelikle. Çok ilgili çok enerjik güleryüzlü biri. Nasıl rahatlattı bizi. Türkiye’de sadece Ege üniversitesinde pgt yapılıyormuş resmî kurum olarak. Cihazlarını falan anlattı çok tatmin etti beni. İyi ki izmirdeymişim. Gözüm kapalı kendimi emanet edicem Türk hekimlerine 😍🤣🤣 Benden çıkacak yumurtaya ve 5. Güne ulaşacak embriyo sayısına göre embriyolarımızı donduracaklar. Bunların içinden genellikle %50si sağlıklı oluyormuş. Yani büyük ihtimalle ilk seferde 1 ve daha fazla sağlıklı embriyo buluyoruz dedi. Bu oran beni aşırı mutlu etti. Çok nadiren tüm embriyolar da sağlıksız geliyor ve bu sefer ikinciye denemek gerekiyor dedi. Ama eninde sonunda sağlıklı olanı buluyorlarmış. Neredeyse tüm hastalarda ilkinde başarılı olmuşlar. Bir kaç hastada hepsi sağlıksız gelince ikinciye yapmak zorunda kalmışlar. Ama onlar da sonunda hamile kalmış. Diğer faktörler için konuşmuyorum tabi dedi. Genetik dışındaki hastalıklarınız varsa o başarı şansını düşürür dedi. Ama daha önce hamileliğim olduğu için muhtemelen sorun yaşamayacaksınız yaşınız da iyi dedi. Genetik testin doğruluk oranı %97. Eğer %100 emin olmak istersek 16.haftada amniyon falan alıyorlarmış. Çoğu hasta istemiyormuş ben de istemezdim herhalde 😌😌 Sonra tüp bebek merkezine yönlendirdi oraya geçtik. Cuma gününe randevu aldık. Ben hemşireye tüm tatlılığımla adetimin 2.günü bugün dedim. Gelmişken testlerimi yaptırsam dedim. Sağolsun o da yardımcı oldu. Süreci hızlandırmış olduk. Adan zye tüm testleri istedi. Cuma sabah da eşime testler yapılacak. Düşündüğümden daha pozitif bir tablo çizdiler çok iyiler sağolsunlar. Veee daha fantastik bişey söyleyeceğim en güzel tarafı da bu. Diyelim şansımız iyi gitti ve 2-3 tane sağlıklı embriyo geldi. 35ten küçüğüm diye 1 vermek zorundalarmış bana. Ama diğer sağlıklıları da istediğimiz kadar tutuyorlarmış. Diyelim bikaç sene sonra kardeş istersek hiç uğraşmadan donmuş embriyoyu transfer ediyorlarmış. Bu tam bir bilimkurgu filmi gibi🤣Aynı günde yapılmış embriyolar ama yaşları farklı kardeşler olabiliyorlar. Atıyorum 35 yaşımda 31 yaşımdaki bebeğimi doğurabileceğim🤣Tabi şu an öncelikli duam 1 taneyi bulabilmek. 2 olursa da harika olur😍 Kızlar çok umutluyum çok mutluyum🙏🏻🙏🏻 Yalnız kızlar estradiol yüksek çıktı benim sanki. O biraz kafamı bulandırdı ama kafaya takılacak bi yükseklik mi sizce. Amh yarın çıkacakmış
Yaa senin bu heyecanın beni de heyecanlandırdı ve çoook mutlu oldum kuzucum 😍 değdi mi bak öyle bunalımlara girmene? Her şey yolunda gidecek demiştim, harika valla. Evet orada olman büyük şans. Ben pgt yaptıramicam demek ki 😁 inşallah 1den fazla embriyo olur, kardeşi de hazır olur minnoşun ❤️ 35 ten sonra 2 tane koyabiliyorlarsa ben ikiz isterim valla 🤣 benim de hemen yaptırasım geldi gaza geldim ahahaha ama bize daha çok var kocişko öyle didi 🤣 başlıyor heyecanlı süreç her şey yolunda gidecek ve sen Kasım'da annesiiiin ❤️❤️

Ayy bende geri gidip yatmak istiyooommm🙄😂 okul olmasa öküz gibi yatardım bu okul neden var he he 🤣🤣🤣
Sen doktora gitmeyecek misin aşkoo 😊
Aaa eğitim şart😃😃😃😃😃 valla bende şimdi kalkıcam kendime prenses kahvaltısı hazırlıcam tık modumu yakalayacağım inşallah🥰🥰🥰

Aman aileden olmaz o iş zaten aşko tanınmayan doktor olcak ahahaha😃😃 aşko görümcen bize yatış kağıdı versin biz tedavi istemeyiz orda takılırız hepberaber o bize en büyük tedavi gibi gelir😃😃😃
Öyle karalar bağlayıp depresif depresif oturmayacaksanız beni de alın aranıza🤣Şöyle lise yaşlarımıza dönelim ya. Bebek falan düşünmeden çekelim polarları çekirdek korku filmi yapalım 😍😍🤣

Anladım aşko anlamaz olaydım🙊 gül gibi geçiniyoruz eşlerimizle maşallah 😜😜🤣🤣 Kız düzgün dua et östrojen fazlası da sıkıntılı bşymiş. Sen yiyerek al kilonu boşver 😍
Yok Aşko benim yiyerek olmuyo o iş 🤣🤣🤣 maşallah maşallah çok iyiyiz 🤣🤣🤣🤣 gelir birazdan benimkisi kestane toplıycakmış arkadaşlarıyla sonra da özel bi işi varmış mış delirticek beni 🙄 söylemedi nolduğunu arayıp rahatsız ediyim mi şimdi özel işinin arasında🤣🤣🤣

Aşko elli tane referans aralığı vermişler. Galiba benimki erken folliküler faz oluyor adetin 2.günü. O da 62 üst sınır 🤷‍♀️ Üniversiteden teklif aldım beni direkt dekan yapacaklar tıp fakültesine 😜😜🤣🤣🤣
Hayır aşkı folikülerq faz adetliyken olan faz işte kuzum yaz bak gör adet çıkacak ☺️sen takılma değerlere o işler doktorun işleri sen heyecanını yaşa 🥰🥰 ahahaha yaparlar aşko 😂😂😂

Sen doktora gitmeyecek misin aşkoo 😊
Aaa eğitim şart😃😃😃😃😃 valla bende şimdi kalkıcam kendime prenses kahvaltısı hazırlıcam tık modumu yakalayacağım inşallah🥰🥰🥰
Oohh mis gibi aşkım afiyet olsun ❤❤😍😍 bende kalkayım kahvaltı hazırlayıp kızımı uyandırayım ❤ kocam beyin önce kestane sonra da özel işi varmış aşko teşrif ederse gidicem hastaneye de unutmuştum hastaneyi aşko 🤣🤣🤣🤣

Öyle karalar bağlayıp depresif depresif oturmayacaksanız beni de alın aranıza🤣Şöyle lise yaşlarımıza dönelim ya. Bebek falan düşünmeden çekelim polarları çekirdek korku filmi yapalım 😍😍🤣
Aaaa ayıpsın bilim kurgu komedi korku filmi izler dururuz iş yok güç yok düşünce yok sorumluluk yok ne depresif takılcaz be😂😂😂😂😂

Oohh mis gibi aşkım afiyet olsun ❤❤😍😍 bende kalkayım kahvaltı hazırlayıp kızımı uyandırayım ❤ kocam beyin önce kestane sonra da özel işi varmış aşko teşrif ederse gidicem hastaneye de unutmuştum hastaneyi aşko 🤣🤣🤣🤣
Erkeklerin kafadan lazım bize yemin ederim herşeyi unutabilmek en önemli şeyi bile hatırlamamak ohhh yaşa git 😃😅😅

Aşko deme bak özlüyorum ❤😔 perihan teyzeeeee perihan teyzeeee nerdesin gelde zamanı geri al kurban olayım 🤣🤣🤣🤣

Aşko belirti bulmak istiyosan yumurtlamayi değerlendirip öyle gideriz az deliydik biraz daha deliririz tamam mıı🤣🤣🤣
Kalan iki kuruş aklımı delirtemicem aşkoo ben hiç bişey yokkende belirt buluyorum zaten boşver😂😂
Yok Aşko benim yiyerek olmuyo o iş 🤣🤣🤣 maşallah maşallah çok iyiyiz 🤣🤣🤣🤣 gelir birazdan benimkisi kestane toplıycakmış arkadaşlarıyla sonra da özel bi işi varmış mış delirticek beni 🙄 söylemedi nolduğunu arayıp rahatsız ediyim mi şimdi özel işinin arasında🤣🤣🤣
Ben olsam aradm ne demek özel iş😂😂😂 pardonnndaa noluyoruuuuzzz diye 😂😂😂

Kalan iki kuruş aklımı delirtemicem aşkoo ben hiç bişey yokkende belirt buluyorum zaten boşver😂😂

Ben olsam aradm ne demek özel iş😂😂😂 pardonnndaa noluyoruuuuzzz diye 😂😂😂
Aşko dün akşam ekşın için yol yaptı özel işin ne olduğunu söylemezsen rüyanda görersin dedim ve söylemedi🤣🤣🤣 inşallah rüyasında da görememiştir🤣🤣🤣

Yaa senin bu heyecanın beni de heyecanlandırdı ve çoook mutlu oldum kuzucum 😍 değdi mi bak öyle bunalımlara girmene? Her şey yolunda gidecek demiştim, harika valla. Evet orada olman büyük şans. Ben pgt yaptıramicam demek ki 😁 inşallah 1den fazla embriyo olur, kardeşi de hazır olur minnoşun ❤️ 35 ten sonra 2 tane koyabiliyorlarsa ben ikiz isterim valla 🤣 benim de hemen yaptırasım geldi gaza geldim ahahaha ama bize daha çok var kocişko öyle didi 🤣 başlıyor heyecanlı süreç her şey yolunda gidecek ve sen Kasım'da annesiiiin ❤️❤️
Aşkım yok pgt her yerde oluyor da devlet hst ve üniversitelerde yapmıyorlar. Sadece Ege yapıyormuş. Özel merkezlerin çoğu pgt yapıyor. Eğer istersen mutlaka gittiğiniz yerle görüşün. İkiz ben de çok istiyorum aşko ama tek olmak zorundaymış. Sen ikiz istersen eğer doktorunuz uygun görürse olağanüstü güzel bişey olur. Ben senin adına da çok umutlandım bunları öğrendikten sonra😍😍 Kuzu maalesef kasımda hemen olmuyor yumurta toplamaları bile en erken 1.5 ay sonra olur. Bi de onların genetik sonuçları falan beklenecek. Ben çocuğu 2029da okula yazdıracaktım ama 2030a kalacak gibi 🤣🤣🤣

Evet aşko dün telefonda söyledi kestane toplıycaz sonra da özel bi işim var diye merdaneni yollar mısın aşko 😂😂😂 ee dedim hastaneye gitcez ya gideriz dedi çok rahat 🤣🤣
Özel bir iş neymiş abacaaaa😳 sana sörprayyzmııı yapacaaak ki😅 dur şimdi ilerleyen saatlerde ben yollarım önce bi görelim neymiş özel işi içinde sen yoksan o işin beş merdane birden göndereceğim aşko😂😂😂😂

Aşko dün akşam ekşın için yol yaptı özel işin ne olduğunu söylemezsen rüyanda görersin dedim ve söylemedi🤣🤣🤣 inşallah rüyasında da görememiştir🤣🤣🤣
Benim eşim böyle bişey dicek anasından emdiği sütü burnundan getirene kadar uğraşırım heralde 🤣🤣 gerçi onda bana böyle bişey söyleyecek toto yok 🤣🤣🤣

Benim eşim böyle bişey dicek anasından emdiği sütü burnundan getirene kadar uğraşırım heralde 🤣🤣 gerçi onda bana böyle bişey söyleyecek toto yok 🤣🤣🤣
Benimkinde varmış demekki aşko🤣🤣🤣
Bende uğraşırım da aşko hiç halim yoktu dün uyuyakalmışım zaten ekşın mekşın olmadı o ona en büyük ceza 🤣🤣🤣

Yok aşkım hiç arama rahat rahat otur sen de evinde. Muhtemelen saçma sapan bişeydir gelince de söyler sana ne yaptığını 🙈🤣

Back
X