Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım yok pgt her yerde oluyor da devlet hst ve üniversitelerde yapmıyorlar. Sadece Ege yapıyormuş. Özel merkezlerin çoğu pgt yapıyor. Eğer istersen mutlaka gittiğiniz yerle görüşün. İkiz ben de çok istiyorum aşko ama tek olmak zorundaymış. Sen ikiz istersen eğer doktorunuz uygun görürse olağanüstü güzel bişey olur. Ben senin adına da çok umutlandım bunları öğrendikten sonra😍😍 Kuzu maalesef kasımda hemen olmuyor yumurta toplamaları bile en erken 1.5 ay sonra olur. Bi de onların genetik sonuçları falan beklenecek. Ben çocuğu 2029da okula yazdıracaktım ama 2030a kalacak gibi 🤣🤣🤣
Hahaha seni yerim yaaa okulunu bile hesaplamış 🤣❤️ anladım canım, üniversitede olması maddi açıdan da iyi olur sizin için. ama şimdi adetliyken başlayabilirlerdi tedaviye, niye başlamıyorlar ki? O zaman ben kocişe bunu anlatayım da biz de daha erken gidip görüşelim 😁

Özel bir iş neymiş abacaaaa😳 sana sörprayyzmııı yapacaaak ki😅 dur şimdi ilerleyen saatlerde ben yollarım önce bi görelim neymiş özel işi içinde sen yoksan o işin beş merdane birden göndereceğim aşko😂😂😂😂
Ayy o sörprayzzz falan yapmaz aşko 🤣🤣🤣 sen şimdiden yolla merdaneleri aşkım anca gelirler 🤣🤣🤣🤣

Hahaha seni yerim yaaa okulunu bile hesaplamış 🤣❤️ anladım canım, üniversitede olması maddi açıdan da iyi olur sizin için. ama şimdi adetliyken başlayabilirlerdi tedaviye, niye başlamıyorlar ki? O zaman ben kocişe bunu anlatayım da biz de daha erken gidip görüşelim 😁
Valla görüşün fiyatlar günden güne değişiyor😕 Maliyet olarak ünv daha uygun tabi kuzu. Daha doktorlarla görüşmedik testlerimiz yapılmadı ya o yüzden sonraki adete kaldı. Eğer testi veremesem 2 ay atacaktı en azından 1 ay atmış oldu 😌🙏🏻

Fena halde grip olmuştum. Bata da 3-4 günüm vardı. Dün doktor ilaç yazacakken hamile olabilirim dedim (oysa erken gebelik testi yapmıştım kuruma çizgisi bile yoktu 🙈)

Sonucu çıkmış bugün. Ve tabiki negatif. Çok üzüldüm. Neyse artık sağlık olsun. Yapacak bir şey yok 🥲

Valla görüşün fiyatlar günden güne değişiyor😕 Maliyet olarak ünv daha uygun tabi kuzu. Daha doktorlarla görüşmedik testlerimiz yapılmadı ya o yüzden sonraki adete kaldı. Eğer testi veremesem 2 ay atacaktı en azından 1 ay atmış oldu 😌🙏🏻
Ben de senin gazınla az önce tüp bebek için gideceğim prof u aradım, sekreterine sordum. Testler için adetli olmanız gerekmiyor, istediğiniz zaman gelebilirsiniz. Biz klinikte bütün testleri yapıyoruz zaten dedi. Ben mecburen en yakın Adana'ya gidicem, burada güvenilir hiçbir yer yok, doktorum zaten sakın burda yaptırma deyip de o profa yönlendirdi. Adam da gerçekten çok başarılıymış herkes çok memnun. Annem orada zaten onda kalırım o süreçte ama benim sıkıntım çocukların okul sürecine denk gelmemesi. Eşim de o yüzden tatile denk getirelim git gel kışın yağmur çamur yollarda zor olur sana diyor. Bizim en erken Ocak olur yine, belki de sömestr tatili falan denk gelirse...

Kızlar bana ovülasyon testi önerebilir misiniz? İçinde sayıca çok olanı daha makbul sanırım.
Kesinlikle birgebeningünlüğü nden al derim. Hem çok hassas testleri, gelişmeyen bi yumurtada asla pik göstermiyor hem de ödüllü zaten. İçinde de 30 adet var, 2 gebelik testi de hediye gönderiyorlar

Yapın yapın ben aklıma geldikçe yapıyorum he ne işime yaradı hiç bilmem ama yinede yapın ahahaha🤣🤣🤣
Günaydın aşko 😍😍 ahaha bebeğim bilemezsin belki de işe yarıyordur 😍
Bende de ara da oluyodu aşkım ama dikkat ettim 1 dan aydan fazladır aralıksız hergün oluyo 🤷🏻‍♀️
Günaydın bebeğim 😍 Anladım kuzum valla doktora sormak en doğrusu bebeğim 🌸

Back
X