Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha hayır olsun kuzum umudumuza hayranım fazlası deliliğe giriyor kendimi deli gibi hissetmeye başladım😁🤣🤣🤣🤣
İyi diyeyim iyi olayım inşallah şöylesine bir işleri yaptım uzanıyorum modumu nasıl toparlarım diye düşünüyorum halen çok dengesizim kafa olarak düşünce olarak bir yanım sus gebe değilsin adet olacaksın diğer yanım bir umut var mı ki falan kendimle mücadele ediyorum ikna oldum aslında gebe olmadığıma ama işte insanız ya 😃
Her zaman umutlu olmak güzeldir kuzum fazla kaçırmamak şartıyla 🤣😍😍 ah ah o Araf çok zor ya insan ne düşüneceğini şaşırıyor kuzum valla 🥺 kırmızılar gelene kadar biz umudumuzu kaybetmeyelim ama çokta kendimizi kaptırmayalım aşkım en doğrusu bu galiba 😘❤️
Kız bi sen kalmıştın zaten aman koş koş eksik kaldın😃😃😃😃
Enişte bey ne yaptı yaaaa nazar duası okuyalım şu topiğe ya hormonlar düzgünse yumurta bozuk yumurta düzgün olsa testler bozuk onları atlatsak enişte beyler bozuk atıyor ne oluyor uleyyynnnn bizeeee😃😃😃
Bensiz olmaz biliyorsun kiiii🤣🤣🤣 valla nazar duası mı okuruz kurşun mu döktürürüz bilmem aşırı gerginim bu aralar kavga ederiz diye muhattap olmuyorum ama kendi kaşındı 🤣🤣 ay aşko sabah kalkmış bizim yatak odasında berjer var bizimki işten gelince üstünü başını oraya çıkarıyor her gün sabahta o işe gidince yatak odasını tamamen toplarım ben, bugün kalkmış bu berjeri Allah’ın bir günü toplu görmedim diyor ulan dedim bunlar senin dün ki çıkardıkların bende Allah’ın her günü topluyorum dedim kan sıçradı beynimi saydım saydım gönderdim işe 🤣🤣🤣 valla illa biri bozuluyor yetti gari bize de yazık 🤣🤣🤣

Böyle deyince, bende bi kitap var "sen Ece ziyagilsin topla kendini" adı. Yazarın adı bu. Birkaç yıl önce okumuştum ama şimdi konusuyla aynı şeyleri yaşayınca daha bi komik ve eğlenceli geliyor, bi daha okuyorum 😁 bizim gibi hamile kalmaya çalışan, her ay aynı süreci yaşayan bi kadın ama çoook komik 🤣 okumayı seviyorsanız bu aralar en iyi gelecek kitap bence
Aa aşkım hiç duymamıştım o kitabı ilk fırsatta alayım 😍🤭 çok güzelmiş beğendim aşko tam gizlik 🤣🤣🤣

Her zaman umutlu olmak güzeldir kuzum fazla kaçırmamak şartıyla 🤣😍😍 ah ah o Araf çok zor ya insan ne düşüneceğini şaşırıyor kuzum valla 🥺 kırmızılar gelene kadar biz umudumuzu kaybetmeyelim ama çokta kendimizi kaptırmayalım aşkım en doğrusu bu galiba 😘❤️

Bensiz olmaz biliyorsun kiiii🤣🤣🤣 valla nazar duası mı okuruz kurşun mu döktürürüz bilmem aşırı gerginim bu aralar kavga ederiz diye muhattap olmuyorum ama kendi kaşındı 🤣🤣 ay aşko sabah kalkmış bizim yatak odasında berjer var bizimki işten gelince üstünü başını oraya çıkarıyor her gün sabahta o işe gidince yatak odasını tamamen toplarım ben, bugün kalkmış bu berjeri Allah’ın bir günü toplu görmedim diyor ulan dedim bunlar senin dün ki çıkardıkların bende Allah’ın her günü topluyorum dedim kan sıçradı beynimi saydım saydım gönderdim işe 🤣🤣🤣 valla illa biri bozuluyor yetti gari bize de yazık 🤣🤣🤣
Hayatım da böyle mantıklı bir kavga sebebi daha görmedim aşkooo🤣🤣🤣🤣🤣 başarılarınızın devamını diliyorum 🤣🤣🤣🤣🤣

Ayyy amin kuzucum hepimize inşallah 😍❤️ Totem yaptın adını değiştirdin bak tuttu inşallah bizde mi yapsak kızlar ha _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 annabelica annabelica R raainbow miraclebeyb miraclebeyb 😍😍
Aşkım geçende benimde aklımdan geçti ben kızım için hep benim mucizem o derim 😍😍 buraya da yazarken adımı onu düşünerek yazdım ❤❤ ama sorun şu ki onu mucize olarak görüyorum ya bi daha olmıycakmış gibi geliyo bak şuan aydınlandım neden olmadığını buldum len🤣🤣🤣🤣🤣

Aman aşko sen yapma bariii🤣🤣🤣🤣 kendine gel sen bihter ziyagilsin🤣🤣🤣🤣 Gel bebeğim takıl peşimize bende kocama kuruluyorum şuan da hala gelmedi doktora gidemedim 😤😤
Yaptım valla aşko geliyorum valizimi bile hazırladım 🤣🤣🤣 Bihteri ziyagili batsın 🤣🤣 ayyyy bana koca demeyin aşko hepsini dövesim var 🤣🤣🤣🤣 kız anaağğğğ saat kaç olduuuu yaaaa doktorlar mesai bitirip gidecek 😤😤

Hayatım da böyle mantıklı bir kavga sebebi daha görmedim aşkooo🤣🤣🤣🤣🤣 başarılarınızın devamını diliyorum 🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahahah aşko ben zaten çatacak yer arıyorum 🤣🤣🤣 birde her gün özenle temizlediğini yere laf atınca kabul edemezdim kusura bakmasın 🤣🤣🤣🤣🤣 biz böyleyiz aşko çok basit konular olur kavgamız maalesef 🤣🤣🤣

Yaptım valla aşko geliyorum valizimi bile hazırladım 🤣🤣🤣 Bihteri ziyagili batsın 🤣🤣 ayyyy bana koca demeyin aşko hepsini dövesim var 🤣🤣🤣🤣 kız anaağğğğ saat kaç olduuuu yaaaa doktorlar mesai bitirip gidecek 😤😤
Evet aşko bi saat önceydi aradım napıyosun dedim koşturuyorum napiyim dedi kan beynime sıçradı öyle diyince bende nerdesin ki neye koşturuyorum doktora gitcektik dedim çok uzaktayım şimdi çıkıyoruz dedi arkadaşının işini hallediyolarmış mış bende zahmet etme doktorlar çıktı zaten dedim sabah gideriz dedi yüzüne kapadım🤣🤣🤣🤣 çok sinirliyiiiimmm😤😤

Aşkım geçende benimde aklımdan geçti ben kızım için hep benim mucizem o derim 😍😍 buraya da yazarken adımı onu düşünerek yazdım ❤❤ ama sorun şu ki onu mucize olarak görüyorum ya bi daha olmıycakmış gibi geliyo bak şuan aydınlandım neden olmadığını buldum len🤣🤣🤣🤣🤣
Yaaaa yerim sizi yaaa Buda ikinci mucizen olur niye öyle diyorsun aşkooo 😍😍 bir kere olduysa ikinci neden olmasın bebeğim doktor hormonları düzenleyecek ilaç verirse bir bakarsın ikinci mucizen geliverir 😍😍❤️

Ahahahah aşko ben zaten çatacak yer arıyorum 🤣🤣🤣 birde her gün özenle temizlediğini yere laf atınca kabul edemezdim kusura bakmasın 🤣🤣🤣🤣🤣 biz böyleyiz aşko çok basit konular olur kavgamız maalesef 🤣🤣🤣
Biliyorum aşkım şaka yapıyorum zaten bizde de farklı değil🤣🤣🤣 o yüzden güldüm bu konular yüzünden çok kavga etmiştik öncesinde 🤣🤣🤣🤣🤣

Yaaaa yerim sizi yaaa Buda ikinci mucizen olur niye öyle diyorsun aşkooo 😍😍 bir kere olduysa ikinci neden olmasın bebeğim doktor hormonları düzenleyecek ilaç verirse bir bakarsın ikinci mucizen geliverir 😍😍❤️
Amin aşkım inşallah 🤲🏻🤲🏻😍😍 hepimizin mucizeleri gelsin artıkkk😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻 hee doktora varabilirsem düzenler hormonları ben gidene kadar onlar kendi düzelicek zaten 🤣🤣🤣🙄

Evet aşko bi saat önceydi aradım napıyosun dedim koşturuyorum napiyim dedi kan beynime sıçradı öyle diyince bende nerdesin ki neye koşturuyorum doktora gitcektik dedim çok uzaktayım şimdi çıkıyoruz dedi arkadaşının işini hallediyolarmış mış bende zahmet etme doktorlar çıktı zaten dedim sabah gideriz dedi yüzüne kapadım🤣🤣🤣🤣 çok sinirliyiiiimmm😤😤
Ayyyy aşko şu erkeklerin erteleme olayına gıcık oluyorum benimkide bi ağırdan alma erteleme üffff bak yine sinirlendim 😤😤😤 alışalım diyoruz bunlar böyle diyoruz ama alışamıyoruz kız ne yapcaz biz 🤣🤣🤣 ay birde milletin işine koştururlar bizimkine koşturmazlar 🤣🤣 ay aşko ben çok sinirliyim şuan seni de doldurmayım iyice hiç iyi olmayacak yoksa sonumuz 🤣🤣🤣🤣

O enişteye hepimiz ayar oluyoruz bak 🤨 yürek yemiş.. bunların bu umursamaz, her şeyi hafife alır tavrı beni de sinir ediyor.

Yoook 3. Olacak insallah 🙈😁😂 oglum 11 bucuk yasinda
Maşallah Allah bağışlasın 🧿😍
Ben de 3.yü istiyorum ama açık açık söylemeye çekindim burda
Rabbim önce annelik duygusunu tatmamiş olanlara nasip etsin benim iki yavrum var nasılsa dua ediyorum hep
Bize de hayırlısını versin inşallah 🤲

Maşallah Allah bağışlasın 🧿😍
Ben de 3.yü istiyorum ama açık açık söylemeye çekindim burda
Rabbim önce annelik duygusunu tatmamiş olanlara nasip etsin benim iki yavrum var nasılsa dua ediyorum hep
Bize de hayırlısını versin inşallah 🤲
İnsallah aminn canim🥰 Allah bagislasin hepimixe

Back
X