Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy aşko şu erkeklerin erteleme olayına gıcık oluyorum benimkide bi ağırdan alma erteleme üffff bak yine sinirlendim 😤😤😤 alışalım diyoruz bunlar böyle diyoruz ama alışamıyoruz kız ne yapcaz biz 🤣🤣🤣 ay birde milletin işine koştururlar bizimkine koşturmazlar 🤣🤣 ay aşko ben çok sinirliyim şuan seni de doldurmayım iyice hiç iyi olmayacak yoksa sonumuz 🤣🤣🤣🤣
Ben zaten senden önce doldurdum kendimi aşkooo🤣🤣🤣🤣🤣 ulan ben miyim karısı arkadaşı mı belli değil 😤😤 önce evde ki işini halleder insan sonra napıyosan yap git ne halin varsa gör bide sabah çocukta evde zaten geç yatıyo kendi gidiyo işe sabah 10 buçukta ne ara gidicez yani ayy bak çok sinirleniyorum 😤😤

Amin aşkım inşallah 🤲🏻🤲🏻😍😍 hepimizin mucizeleri gelsin artıkkk😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻 hee doktora varabilirsem düzenler hormonları ben gidene kadar onlar kendi düzelicek zaten 🤣🤣🤣🙄
Ay amin amin aşko gelmezlerse eğer bu kafayla bizim sonumuzu göremiyorum 🤣🤣🤣 ha görüyorduk demi Bakırköy 🤣🤣🤣 ahahaha Allah seniiiii 🤣🤣🤣 aşko erkeklerin eline kalmayacaksın varya bu dünyada ama maalesef her seferinde kalıyoruz gıcık oluyorum 😤😤

Ben zaten senden önce doldurdum kendimi aşkooo🤣🤣🤣🤣🤣 ulan ben miyim karısı arkadaşı mı belli değil 😤😤 önce evde ki işini halleder insan sonra napıyosan yap git ne halin varsa gör bide sabah çocukta evde zaten geç yatıyo kendi gidiyo işe sabah 10 buçukta ne ara gidicez yani ayy bak çok sinirleniyorum 😤😤
Aşko bazen valla diyorum ki millet daha değerli ulan ben eşiyim bana daha değersizim gibi hissettiriyor 😤😤 aynen öyle ya eşin evin daha da önemli olmalı ama işte erkek milleti gerçekten bir değişik 🤷🏻‍♀️ Allahım benimde yarın doktor randevum var bari yarın randevudan sonraya kadar iyi davranayım sonra eskiye dönerim 🤣🤣🤣🤣🤣

Ay amin amin aşko gelmezlerse eğer bu kafayla bizim sonumuzu göremiyorum 🤣🤣🤣 ha görüyorduk demi Bakırköy 🤣🤣🤣 ahahaha Allah seniiiii 🤣🤣🤣 aşko erkeklerin eline kalmayacaksın varya bu dünyada ama maalesef her seferinde kalıyoruz gıcık oluyorum 😤😤
Evet ama kendi akıl hastanemizi kurmaya niyetlendik aşko bakalım nasip denize karşı şöyle oohh misss🤣🤣🤣🤣🤣 bende gıcık oluyorum valla 😤😤😤 hayır madem gelmiyceksin bırak kendim gideyim dana yine sinirlendim bak🤣🤣🤣🤣

Her zaman umutlu olmak güzeldir kuzum fazla kaçırmamak şartıyla 🤣😍😍 ah ah o Araf çok zor ya insan ne düşüneceğini şaşırıyor kuzum valla 🥺 kırmızılar gelene kadar biz umudumuzu kaybetmeyelim ama çokta kendimizi kaptırmayalım aşkım en doğrusu bu galiba 😘❤️

Bensiz olmaz biliyorsun kiiii🤣🤣🤣 valla nazar duası mı okuruz kurşun mu döktürürüz bilmem aşırı gerginim bu aralar kavga ederiz diye muhattap olmuyorum ama kendi kaşındı 🤣🤣 ay aşko sabah kalkmış bizim yatak odasında berjer var bizimki işten gelince üstünü başını oraya çıkarıyor her gün sabahta o işe gidince yatak odasını tamamen toplarım ben, bugün kalkmış bu berjeri Allah’ın bir günü toplu görmedim diyor ulan dedim bunlar senin dün ki çıkardıkların bende Allah’ın her günü topluyorum dedim kan sıçradı beynimi saydım saydım gönderdim işe 🤣🤣🤣 valla illa biri bozuluyor yetti gari bize de yazık 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ayy bizim kavga sebeplerimizden birisi bu işte🤣🤣🤣🤣🤣🤣 boş ver aşkoo saydır gitsin

Aşko valla biz evleneli 3 yıl bitiyor 4 e giriyoruz ben 10 sene sonrayı düşünemiyorum 🤣🤣🤣🤣 benim eşim birde benden 7 yaş büyük aşko ben iyi olgun olur diye düşünüyordum anam benden daha çocuk ya 🤣🤣🤣🤣
Benimkide 7 yaş büyük benden bende alırken öyle düşünmüştüm püüü🤣🤣🤣🤣 çocuktan da geçerler aşko merak etme 🤣🤣🤣🤣

Evet ama kendi akıl hastanemizi kurmaya niyetlendik aşko bakalım nasip denize karşı şöyle oohh misss🤣🤣🤣🤣🤣 bende gıcık oluyorum valla 😤😤😤 hayır madem gelmiyceksin bırak kendim gideyim dana yine sinirlendim bak🤣🤣🤣🤣
Beybi akil hastanesi değil de birleşip ginekoloji hastane kursak 🤣🤣🤣🤣ayy her ay birimizi gebe yapardik🤪🤪

Benimkide 7 yaş büyük benden bende alırken öyle düşünmüştüm püüü🤣🤣🤣🤣 çocuktan da geçerler aşko merak etme 🤣🤣🤣🤣
Bizde de eşim benden 8 yaş büyük ama bana çocuk gözüyle bakiyor😑😑😑😑 işine gelince büyüksün olgun kadınsın 🤪🤪🤪🤪 işine gelmeyince çocukmusun senn yaa diyo 🫤🫤

O enişteye hepimiz ayar oluyoruz bak 🤨 yürek yemiş.. bunların bu umursamaz, her şeyi hafife alır tavrı beni de sinir ediyor.
Benide aşkım benide 😤😤 yani gerçekten cıldırtıcak beni tasımı tarağımı toplıycam en son az kaldı vallahi geliyolar soldan soldan

Eklentiler

• 074D49BB-22C3-48E6-9D19-5B5BD71CE5D5.webp
    074D49BB-22C3-48E6-9D19-5B5BD71CE5D5.webp
    41 KB · Görüntüleme: 46
  • 04B20FA1-DD56-42EC-8D04-D22ED6D2F5A2.webp
    04B20FA1-DD56-42EC-8D04-D22ED6D2F5A2.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 9354B3B7-86D5-477E-A438-178F42C2C25E.webp
    9354B3B7-86D5-477E-A438-178F42C2C25E.webp
    122,8 KB · Görüntüleme: 42
  • DECA5B16-86F5-4A14-9C3F-8A91270E684B.webp
    DECA5B16-86F5-4A14-9C3F-8A91270E684B.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 45
evet aşkım allah razı olsun sizden yıkılmaya devrilmeye müsade yok :) bazen diyorum zaten kendine gel insanlar ne zamandır uğraşıyor yazmaya utanmıyor musun diye sonra da sizlerin desteğini ve tecrübesini duymak için dayanamayıp yazıyorum bş umut işte
Aynen her söyle yola devamke kız

Bizde de eşim benden 8 yaş büyük ama bana çocuk gözüyle bakiyor😑😑😑😑 işine gelince büyüksün olgun kadınsın 🤪🤪🤪🤪 işine gelmeyince çocukmusun senn yaa diyo 🫤🫤
Benim kide bana öyle bakıyo aşko kendine gelince 30 küsür yaşında adamım ben diyo bana gelince sen yapamazsın falan filan çalışamazsın zor motor kullanmazsın zor falan 😬😤

Back
X