Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim kuzum iyiyim de benim ki bugün arkadaşları ile dışarıdaydı saat kaç oldu gelmedi hala modum düştü adamın umrunda bile değilim 😑
Aşkooo gönder numarayı yarın hediye elinde kapını çalacak🤣🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 iyi bilir enişteleri dize ve size getiriyorum 🤣🤣🤣🤣🤪🤪

Ahahha aşko haberleri hiç izlemedim ama bize hepsi bahane biz herşeyi doğa olaylarına bağlıyoruz aslında biz iyi değiliz 🤣🤣🤣
Niye öyle diyorsun aşko ya biz birer ruh hastası mıyız tabiki evet amaaan iki dakika kendimizi normal insan sanıcaktık bozdun oyunu aşko ya ahahaha🤣🤣🤣
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Niye öyle diyorsun aşko ya biz birer ruh hastası mıyız tabiki evet amaaan iki dakika kendimizi normal insan sanıcaktık bozdun oyunu aşko ya ahahaha🤣🤣🤣
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Biz hem deliyiz hem tatlıyız 😍😍❤️ Valla aşko kendimizi zaten anca 2 dakika normal insan sanabiliriz 🤣🤣🤣 sonra hemen deliliğimiz tutar illa ki 🤣🤣

Yok aşko sabah tartışma oldu ya aramam 😤😤 ne zaman gelirse artık 🤷🏻‍♀️

Ay aşko hediyesi batsın iyice sinirlendim şuan şu saat olmuş dışarıda sürtüyor 🤣🤣🤣
Ah tipik balık seni🙄 kovadan sana bir öneri aşko trip atıp sessizlik seni yer ağzını açıp deli edersen onu yersin kız onu ye🤣🤣🤣 ben elli kere msj atıp aramıştım şimdiye kadar kendini niye yıpratıyosun o delirsin senin yerine❤️❤️❤️

Eklentiler

• B6CEC1C4-BC3B-40C2-88DB-BAEB986B1D39.webp
    B6CEC1C4-BC3B-40C2-88DB-BAEB986B1D39.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 43
Ayy öylemidirki heyecan yaptım. Kan testimi versem. Benim ikinci gebeliğimde yerleşme kanaması oldu ama kaç gün sonra test yaptım hatırlamıyorum
Genelde kan testi bile olsa yerleşme kanamasından 4 gün filan sonra yapın diyorlar ben öyle okudum.. eğer Sabredebilrisen bir kaç gün bekle derim İnshaAllah bebiş vardır 😍

Back
X