Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar bende eski üyelerdenim yasim 29 ☺️ Aralık'ta 5 yaşında olacak oğlum var birden temmuz doğumlu 3 yaşında kızım var . Kısmetse bu ay 3 bebisi istemeye başladık 🥰 İsteyen herkese nasip eder inşallah
Rabbim evlatlarını sana bağışlasın kuzum 🤲🏻😍 inşallah 3. Bebişinize de beklemeden kavuşursunuz 🤲🏻❤ hoşgeldin ❤❤

Önüne mi çıktı o yorum aşko 😍
Hayır bu gün sinirlendim testi alanlar silik görüp ben gibi sevinmesin hemen diye yorum yaptım fotoğraflarıda koydum sonra kendi yorumumu ararken bunu gördüm mümkün olamaz ki sonuçta hcg 1.20 ise onu algılıyor demekki yani pozitif olup bebek gerçekten olupta kanda negatif çıkamazki ya olabilir mi 🤣🤣🤣🤣

Hayır bu gün sinirlendim testi alanlar silik görüp ben gibi sevinmesin hemen diye yorum yaptım fotoğraflarıda koydum sonra kendi yorumumu ararken bunu gördüm mümkün olamaz ki sonuçta hcg 1.20 ise onu algılıyor demekki yani pozitif olup bebek gerçekten olupta kanda negatif çıkamazki ya olabilir mi 🤣🤣🤣🤣
Bu hayatta herşey mümkün bebeğim 🤷🏻‍♀️🤣😍 keşke atmasaydın o testleri aşkım daha bata 4 gün var bak 😍

Bu hayatta herşey mümkün bebeğim 🤷🏻‍♀️🤣😍 keşke atmasaydın o testleri aşkım daha bata 4 gün var bak 😍

İki tane kalmıştı kullandıklarımla beraber çöpe attım o gün 🤣🤣🤣 ben yarın bi kaset test alayım mı of ya 💩 varda okudum ne güzel aklımdan atmıştım adet bekliyorum ben ya ahahahha🤣🤣🤣🤣
Yav hani senin adın umutlu idi nerde kaldı şunun adını çağırtmasana hani bizler pozitif enerji dağıtıyorduk 🤔😍 var mı herhangi bişey canım gelen giden falan

12 itibariyle 3 gün kaldı aşko ne bileyim ya neler saydım neler atarken o kadar sinirliydim ki eve girdiğim gibi onlara saldırdım resmen hıncımı çıkardım😁😁 yok aşko ya bu nasıl mümkün olsun saçma geldi bana kanda düşük çıkamaz hcg ilk kana geçiyor ya gerçi ben normal insan sayılmam doğru herşey mümkün benim balıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor 🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• 36330295-CA29-4C4C-8973-7B5D8CB1C7A1.webp
    36330295-CA29-4C4C-8973-7B5D8CB1C7A1.webp
    81,3 KB · Görüntüleme: 57
Git gide koyulaşmiş bak MashaAllah benimde alttaki gibi çıkıyor ama resimde çok belli olmuyor bir tık daha silik seninkinden alttakinden.. bend esabah yaptım yapar yapmaz gölge görünce sevindim İnshaAllah boşuna değildir sevincim belli belrisiz diye heveslenemiyorum pek
Bende hala sevnemiyorum 🤷‍♀️ inşallah testler yanıltımıyordur bebeklerimiz bizimledir canım 🙏🏻🙏🏻

Back
X