Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok incelemeye gerek yok benim testi aşko bata kaldı 3 adet gelsede gitsem hormonlara baktırayım bide oldae işte 🤣🤣🤣 10 ayda gittiğim yol bu kadar🤣🤣🤣
İnşallah senin test yanıldı çift görürüz inşallah sende canım❤️
Hakkimizda hayirlisi be aşkom ,bi sorun olması sorun olmamasından çok iyi,en azından neyi tedavi edecegini biliyorsun

Aklıma oda geldi aşko ama gebe değilim onu biliyoruz şuan🤪🤪😃
Bak ben o testlerden netten toplu aliyorum hatta bugunde gelecek olan o. İnanki bir tanesi bile yanitmadi beni. Ama seninde testlerin genelde pozitif cikiyor sonra kayboluyor oda var. Kötü düşünmek istemiyorum ama bitliKedi bitliKedi nin bikac kez seninki gibi cikti sonrasi regl oldu en sonki gebeligide skntiliydi sonrasinda genetik testte pihtilasma sorunu cikti. Hani kötü dusunmek aklina kötü bisey sokmak istemiyorum ama acaba gebelik olusup tutunamiyormu diye aklimdan gecmiyor degil

Bak ben o testlerden netten toplu aliyorum hatta bugunde gelecek olan o. İnanki bir tanesi bile yanitmadi beni. Ama seninde testlerin genelde pozitif cikiyor sonra kayboluyor oda var. Kötü düşünmek istemiyorum ama bitliKedi bitliKedi nin bikac kez seninki gibi cikti sonrasi regl oldu en sonki gebeligide skntiliydi sonrasinda genetik testte pihtilasma sorunu cikti. Hani kötü dusunmek aklina kötü bisey sokmak istemiyorum ama acaba gebelik olusup tutunamiyormu diye aklimdan gecmiyor degil
Aşko bu benim aklıma geliyor sürekli hatta günüde söyleyeyim kimyasal olduysa cuma günü oldu o gün kasık bel sırt baş ağrımla beraber kanamam vardı sonra lekeye döndü ve bitti yerleşme dedim kendime ama öyle bişeyse o düşüktü yada bilmiyorum belki hiç hamile kalmadım ama benim kasık ağrım öylesine olmazdı 🤷‍♀️

Canım benimmm❤️❤️
O senin tatlılığın kuzum üzülme bak gerçekten atlattım bu akşam itibariyle iyiyim hamdolsun 🌸🌸🌸🥰🥰
Kaç gündür yaşadıklarımı hissettiklerimi idrak edememişim bu gün özellikle aşırı yıkıktım dünün şokunda kalmışım resmen sersem olmuşum akşam üstü yeter ya dedim halime bak ölmedik ya geldi geçti silkelen dobarlan dedim kendime enerjimi modumu yakaladım😍😃😃😃
Harikasın kuzum tabiki dobarlanıcaz 🤣😍 Yıkılıp yıkılıp kalkıyoruz zaten. Aynı günlere denk geldi seninle negatif pozitif hallerimiz. Senin testler bizim tahliller falan🤣🤣🤣 ben de bi kötü bi iyi bişey yaşıyorum. Kafam sersemledi gelişmelerden🤣🤣 güneş tutulması bitti tabi dün akşam toparlamışsın artık çok şükür🤣💕
Yae geriden gelmek cok kötü ya bu neye anlık burda olmam lazım daha yeni okuyabildim hepsini 🙄Kaç çıkmış aşkım çok kötü derken 🙄 dur bakalım yahu niye kendini hemen şeye sokuyosun şeye yalnız bak adını unuttum neydi orası 🤣🤣🤣🤣 ciddi oluyorum bi dk aşkım belki stresten üzüntüden kaynaklı düşmüş olabilir mi acaba
Aşko ben de geriden geliyorum şimdi yine birikmiş dur bakalım yazabildiğim kadar cevap vereyim 🤣🤣 Stresten amh düşmez aşko ya benim yumurtalar gitmiş ziyan olmuş yıllarca 🤣 0.45 çıktı kuzum. Zaten doktorlar bu durumda hemen tüp bebeğe gidin diyor. E biz de onu yaptık zaten neye niyet neye kısmet 🤣İnşallah çok kötü bişey değildir bakalım cuma günü görüştüğümüzde ne diyecekler 🙏🏻😌😌

Aşko bu benim aklıma geliyor sürekli hatta günüde söyleyeyim kimyasal olduysa cuma günü oldu o gün kasık bel sırt baş ağrımla beraber kanamam vardı sonra lekeye döndü ve bitti yerleşme dedim kendime ama öyle bişeyse o düşüktü yada bilmiyorum belki hiç hamile kalmadım ama benim kasık ağrım öylesine olmazdı 🤷‍♀️
Burda okuya okuya baya bilgilendik yani durup dururken nasil kac tane test pozitif çıkabiliyor. Hadi bir tanesi bozuk cikti 2. Kesin dogru cikiyor🤷🏼‍♀️ Yani bu durum beni rahatsiz etti acikcasi🤷🏼‍♀️

Burda okuya okuya baya bilgilendik yani durup dururken nasil kac tane test pozitif çıkabiliyor. Hadi bir tanesi bozuk cikti 2. Kesin dogru cikiyor🤷🏼‍♀️ Yani bu durum beni rahatsiz etti acikcasi🤷🏼‍♀️
Aşko işte sırf o yüzden bişeyleri araştırmak istiyorum bulsunlar istiyorum bir sene diye tutturdular benim bedenim vücudum 1 sene yorulup tükendikten sonra niye bakıyorlar başta baksınlar işte bişey var mı diye psikolojimiz bozuluyor bu süreci herkes hepimiz boşuna yaşıyoruz bence çünkü kapsamlı muayene olmadan her ay kendimizi yiyip bitiriyoruz acaba biişey vardamı olmuyor bir yerde bir sorun mu var diye düşünüyoruz ama bulamıyoruz neden bir sene normaldiiir diyorlar ben 10 ay önceki heyecanım hevesim sevincim mi kaldı tuhende bedenende yorulduk he kapsamlı muayene edip herşeye en başta bakıp bişey yok çıksa bu kadar yıpranmazdık Allah’a bırakır yola devam ederdik

Evet bende prodoctor 3 test bir de miratech de bariz çizgiler gördüm ama sonradan çıktılar o sebeple olmuş saymıyorum. Fakat 4 testte birden çıkması entresandı ve ne kadar netlerdi hatırlıyorsan. O kadar çok pıhtılaşma çıkan insan var ki komplo teorisyeni oldum çıktım 😂 inşallah sende çıkmaz böyle bir sıkıntı _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_

Kızlar e nabızdan baktım beta hcg 2024.0 çıkmış ,bu kesin olarak hamileyim mi demekkk
Evet hatta doktora gidersen keseyi göreceksin yok bir hafta daha beklersen direk bebek görülecek ama bir doktora git artık bu kadar beklememelisin o bebeğin sağlığı hakkında bilgi Alman lazım herşey sadece çizgiyi görmek değil çok dikkat etmelisin kendine bir baktır keseyi gör doktordan görüş al.çift çizgi zaten gebelik bu zaten net ama asıl bebek ile alakalı tüm sürecin takip etmekte gerekli 🌸💕

Evet hatta doktora gidersen keseyi göreceksin yok bir hafta daha beklersen direk bebek görülecek ama bir doktora git artık bu kadar beklememelisin o bebeğin sağlığı hakkında bilgi Alman lazım herşey sadece çizgiyi görmek değil çok dikkat etmelisin kendine bir baktır keseyi gör doktordan görüş al.çift çizgi zaten gebelik bu zaten net ama asıl bebek ile alakalı tüm sürecin takip etmekte gerekli 🌸💕
En yakın zamanda gideceğim çok teşekkür ederim😍😍😍

Evet bende prodoctor 3 test bir de miratech de bariz çizgiler gördüm ama sonradan çıktılar o sebeple olmuş saymıyorum. Fakat 4 testte birden çıkması entresandı ve ne kadar netlerdi hatırlıyorsan. O kadar çok pıhtılaşma çıkan insan var ki komplo teorisyeni oldum çıktım 😂 inşallah sende çıkmaz böyle bir sıkıntı _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
İnşallah canım bakalım şu hormonlara falan bi baktırayımda sonra bakıcaz bakalım yola nasıl devam edeceğime 🌸

Back
X