Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoğun bel ağrısı var mı canım
Kuzum dur bakalım belki yerleşmedir
Yok canim hiçbir ağrım yok ne kasık ne bel agrisi
Bitek göğüslerim ağrıyo zaten uyurkende rahat edemedim saga sola yatarken
Az önce wc gitdim namaz için abdeste onda gördüm akıntıyı
Anlamadim şimdi bu halde namaz kılayımmi bekleyeyim mi🤔🤔

Harikasın kuzum tabiki dobarlanıcaz 🤣😍 Yıkılıp yıkılıp kalkıyoruz zaten. Aynı günlere denk geldi seninle negatif pozitif hallerimiz. Senin testler bizim tahliller falan🤣🤣🤣 ben de bi kötü bi iyi bişey yaşıyorum. Kafam sersemledi gelişmelerden🤣🤣 güneş tutulması bitti tabi dün akşam toparlamışsın artık çok şükür🤣💕

Aşko ben de geriden geliyorum şimdi yine birikmiş dur bakalım yazabildiğim kadar cevap vereyim 🤣🤣 Stresten amh düşmez aşko ya benim yumurtalar gitmiş ziyan olmuş yıllarca 🤣 0.45 çıktı kuzum. Zaten doktorlar bu durumda hemen tüp bebeğe gidin diyor. E biz de onu yaptık zaten neye niyet neye kısmet 🤣İnşallah çok kötü bişey değildir bakalım cuma günü görüştüğümüzde ne diyecekler 🙏🏻😌😌
Gel sarılalım aşko🤣🤣 bu fsh yüksekliği de aynı ve netten 10 ve üzerinde tüp bebek bile düşük ihtimal diyo gel gel sarılalım 🤣🤣🤣❤❤❤
Aşkım dur bakalım doktorun el atar o işe sen merak etme sonucları göstermedin dimi daha

Yok canim hiçbir ağrım yok ne kasık ne bel agrisi
Bitek göğüslerim ağrıyo zaten uyurkende rahat edemedim saga sola yatarken
Az önce wc gitdim namaz için abdeste onda gördüm akıntıyı
Anlamadim şimdi bu halde namaz kılayımmi bekleyeyim mi🤔🤔
Namaz kılma canım adetinden 15 gün sonra gelen kahve akıntı bile olsa adete giriyor 3 gün sonra gelmezse gusül almalısın❤️ bekle bakalım neler olacak görelim kuzum kendini olumsuzlaştırma

Namaz kılma canım adetinden 15 gün sonra gelen kahve akıntı bile olsa adete giriyor 3 gün sonra gelmezse gusül almalısın❤️ bekle bakalım neler olacak görelim kuzum kendini olumsuzlaştırma
İnşaallah yerleşmedir 🤲🏻adeta bende adete 1-2gün kala ishal olur karnim gazdan patlayacak gibi olur
Ama karnim dümdüz ne ishal var ne gaz
Ağrı yok o yüzden biraz umutluyum

Back
X