Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün kendimi bu zamana kadar boşuna uğraşmışım gibi hissettim aşko doktor yüzüme bakarak bu değer gebelik için yüksek bir değer neden ilaca başlanmadı dedi kötü oldum yani başka bir doktorun ihmali yüzünden o kadar zaman boşuna gitti yani hemde ben o kadar ısrar ettiğim halde 🤷🏻‍♀️🥺 sonuçlarım çıkmış aşko tsh yine aynı 4.70 ilaca başlayacağız büyük ihtimal birde idrarda lökosit çok yüksek çıkmış referans aralığı 0-5 iken benimki 25 çıkmış 😑😑
Aşko sen hasta oldun ya enfeksiyonunda varmış demekki hiç sorun değil bunlar herşey bir ilaca bir antibiyotiğe bakar bu ay zaten denemiyorsun bunay ilaçlarını kullan değerler toparlansın öbür ay daha güzel bir yol olacak Allah’ın izniyle canım😍❤️❤️🌸

Aşkolar hepinize geç kalmış bir günaydınnnnn ❤️🌸🌸😍 ben güne çok erken başladım ama anca girebildim ❤️ Hastaneye gittim kan tahlili ve idrar tahlili verdim ultrason da istedi doktor 😍 sonuçların çıkmasını bekliyorum 😍 doktor tsh gebelik için çok yüksek dedi çıkan değere göre ilaç başlatıcaz dedi yarın sabah değerlerimi göstermeye gideceğim 😍❤️ Sizlerde neler var neler yok 😘😘❤️ _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 annabelica annabelica ve diğer canlarım 😘❤️
Kuzum 5.5 altı falan normal diyorlar tsh için o yüzden aile hekimi normal demiştir. Ama gebelik düşünüyorum demene rağmen böyle dediyse o yanlış tabi çünkü 2.5 altı olması gerekiyor. Ama ilaçla hemen düşer çözümü çok basit birşey. Diğer değerlerin nasıl kuzum Demir b12 falan çıktı mı hepsi

Ay inşallah kuzucum bakalım inşallah ilaçla birlikte düzelir ❤️

Ay varya o kadar haklısın ki çok sinirlendim özellikle sordum yüksek değil mi diye ben o doktordan daha iyi biliyordum yani 😤 gerçekten bazen yanıltıyor doktorlar kuzum ya 😑 bu arada sonuçlarım çıkmış tsh yine 4.70 çıkmış canım ama bu sefer idrar tahlilinde lökosit çok yüksek çıkmış 🤷🏻‍♀️ Referans aralığı 0-5 benim ki 25 çıkmış 🥺
Kadın doğum doktoru bul ama endokrin de uzmanlaşmış olan doktor bul ona dikkat et yeni bir Dr git yada direk Gökalp hocaya git onun kitabı falanda var adam kitap çıkartmış bir araştır bakalım

Bugün kendimi bu zamana kadar boşuna uğraşmışım gibi hissettim aşko doktor yüzüme bakarak bu değer gebelik için yüksek bir değer neden ilaca başlanmadı dedi kötü oldum yani başka bir doktorun ihmali yüzünden o kadar zaman boşuna gitti yani hemde ben o kadar ısrar ettiğim halde 🤷🏻‍♀️🥺 sonuçlarım çıkmış aşko tsh yine aynı 4.70 ilaca başlayacağız büyük ihtimal birde idrarda lökosit çok yüksek çıkmış referans aralığı 0-5 iken benimki 25 çıkmış 😑😑
Kuzum hamile kalmana engel olacak bir değer değil 4.7. Onu hamile kalırsan bebeği korumak için düşürmeleri gerekiyor. Çünkü bebeğin de senin tiroidlerine ihtiyacı var ve gebelikte tsh çok yükseliyor. Bu şekilde hamile kalabilirdin ama gebelikte çok yüksek dozda ilaç verip hızla düşürmeye kalkarlardı o da genelde pat diye düşmüyor maalesef. Sıkma canını hiç. Şimdi güzelce tsh düşecek ve sonra da bebişin sağlıkla büyüyecek 🙏🏻❤️❤️

İyi akşamlar canlarım nasilsiniz? yoldayiz eve gidiyorum baya yoruldum yine misafirler vardi
Sayfalar birikmiş baya tam okuyamadim yalnız etiketleri okudum
İnşaallah yarından yine eskisi gibi burdayim😅😅😅
Mucizemmm16 Mucizemmm16 aşkitommm yeni telefonun hayırlı olsun, müjdeli haberler alasın her zaman, inşaallah ilk mujdeyi ben vericemm sana😍😍
Enişteye helall🥳🥳
@My_Moonlight06 aşkitommm dünki testlerine nazaran burda daha belirgin gibi inşaallah hamilesin, ultrasona ne zaman gitmeyi düşünuyorsun?senin hesabınla yumurtlama ne zaman oldu?
R raainbow Mucizemmm16 Mucizemmm16 belirtiler çok ama çok benziyo hamilelik belirtilerine inşaallah öyle olur yoksa yine depresyon dibine vurarım😑😑😑😑
Ayy inşallah kuzum bende etiketlere bakıyorm sadece acaba bugüm test yaptın mı şimdi gidip sayfaları kurcalıcam😅

Ben kızımı da seni gebertirim diyerek seviyorum 🤭 ellerine sağlık güle güle kirletin.
Ben birinci sınıf anası çok yorucu beeee 😭 okul yorucu 1. Sınıf yorucu maaşıma yıpranma payı talep ediyorum 😂
Sev sev bizide geberterek sev😂😂 ayy bu çocuklarn hangi evresi kolayki aşkoom ana olmak zor zam iste yıpranma payı zammı hakkındır😅

Back
X