Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim tarzım bu aşko. Kötüyü düşünürüm iyisi gelirse de mutlu olurum. Ama kendimi önce kötüye hazırlayayım 🤣🤣 Ablama da diyorum tüp bebek olacak böyle böyle oldu diyorum. Hala hazır mısın iyi düşündün mü diyo. Ya beni niye kimse anlamıyo ya çevremdeki herkes manyak 🤣🤣
Tarzını değiştirmemi tavsiye ederim aşkoşum❤❤ çünkü bende senin gibiydim önceden şimdi ki halim en iyi halim 🤣🤣🤣 benide kimse anlamiyo aşko merak etme 🤣🤣

Anladım canım bazı günler öyle uyanıyor insan güne ve öylede gidiyor o gün 😜
İyi şükür aşko test yaptım ikna olalım artık diye beyaz tertemiz çıktı 🤣🤣🤣
Bugün zor nefes alıyorum nerdeyse çok şiş hissediyorum kendimi adet yaklaşıyor ya etkileri başladı iyice😜😜 yemek yaptım ortalığı topladım oturdum şimdi
Zor mu nefes alıyosun aşkım şişkinlik mi var yoksa cabuk mu yoruluyosun🤔 adet yaklaşmasın istemiyoruz 😂🙄 oh eline sağlık aşkısı ❤❤

Zor mu nefes alıyosun aşkım şişkinlik mi var yoksa cabuk mu yoruluyosun🤔 adet yaklaşmasın istemiyoruz 😂🙄 oh eline sağlık aşkısı ❤❤
Şişkinlik aşko adete yakın ödem şişkinlik olur ya sanki on tabak yemek yemişimde içimde şişkinlik olmuş gibi o şekil yani ama yemedim ahahaha😃😃yaaa geliyor bence takvimde sağolsun hiç bilmiyormuşum gibi reglin yaklaşıyor diye bildirim göndermiş zalim🤣🤣🤣🤣

Şişkinlik aşko adete yakın ödem şişkinlik olur ya sanki on tabak yemek yemişimde içimde şişkinlik olmuş gibi o şekil yani ama yemedim ahahaha😃😃yaaa geliyor bence takvimde sağolsun hiç bilmiyormuşum gibi reglin yaklaşıyor diye bildirim göndermiş zalim🤣🤣🤣🤣
Belki değildir güzel haberler bekliyoring😍😍😍 umudum asla tükenmiyo yalnız 🤣🤣🤣❤❤ off o takvimler insanı deli ediyo biz bilmiyoz sanki🙄🤣🤣🤣

Belki değildir güzel haberler bekliyoring😍😍😍 umudum asla tükenmiyo yalnız 🤣🤣🤣❤❤ off o takvimler insanı deli ediyo biz bilmiyoz sanki🙄🤣🤣🤣
Ahahaha aşko ikna olun diye iki test birden yaptım görmüyormusun yok yokk 🤣🤣🤣

Eklentiler

• BB8A6267-55F2-4263-BBE2-A57D06FC7153.webp
    BB8A6267-55F2-4263-BBE2-A57D06FC7153.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 28
Back
X