- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #27.561
Şükürler Olsun canım dumamdasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükürler Olsun canım dumamdasın
Yavrum naptın ya bitirdin biziAynen doğa olayları olarakta en çok Karadeniz bölgesini etkileyecekmiş bikaç burç saydı içinde kovada var etkisi altına alacakmış neyse dedim kendime duymadın sen bunları![]()
İnşaallah kuzumİnşallah adet degildir aşkım![]()
Ahahahaha bilmiyorum aşko yok valla o kadar diyorlarYavrum naptın ya bitirdin bizikovalar ne zaman gün yüzü görecek devamı yok mu haberin
![]()
Aşko en baştan anlatıcam ve herkesi etiketliyecemAa çok nettnasıl değerlendirme yapıldı neler yaptın belirtiler ne hadi dökül bakalım
![]()
Ah canımın içi seni o kadar iyi anlıyorum ki ama bekle umut Allah’taİnşaallah kuzum
Modum yerle bir dokunsan ağlıycak durumdayim
Hiç birşey yapmak istemiyorumsakin sessiz karanlik biyer olsa da çekilsem
![]()
Ah canımın içi seni o kadar iyi anlıyorum ki ama bekle umut Allah’ta![]()
Kuzu Aralık imkansız isteyen varsa direkt alsınSana serbest bebeğim, Aralık seninbiz hepimiz ayrı konularda topik açalım. Ben mesela nasıl hamile kalınmaz diye bir topik açıcam siz gelmeyin
![]()
Totemim tuttu kız Allah’ımın izniyle tabi kiCanım çok sevindim ay resmen hamişsin![]()
Toparlayacaksın canım hepsi geçicek eğer olmadıysa eğer adetse yeni aya yeni umutlar besleyerek başlayacağız insanız düşeriz ama kalkarız Allah sevdiği kullarının sesini, dualarını duymak için bazen şer verir ama hayrınıda peşine en güzel biçimde verir dualarımız Allah’a ❤umutlarımız her zaman ondaTüm belirtiler ve silik çizgi yerle bir etdi beni
İnşaallah toparlarım hemen
Ağlama aşkısı lütfennnİnşaallah kuzum
Modum yerle bir dokunsan ağlıycak durumdayim
Hiç birşey yapmak istemiyorumsakin sessiz karanlik biyer olsa da çekilsem
![]()
Yaaa maşallah kuzucum iyice kendini belli etti minikTeyzeleri bu da öğlen ki testim kahve falan da içtim bide böyle deneyeyim diye![]()
Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ @Ginnys @Safiye19 @raainbow
annabelica ve diğer güzellerim
![]()
Aynen aşko enfeksiyon var galiba bana yine antibiyotik yolları gözüktü yaAşko sen hasta oldun ya enfeksiyonunda varmış demekki hiç sorun değil bunlar herşey bir ilaca bir antibiyotiğe bakar bu ay zaten denemiyorsun bunay ilaçlarını kullan değerler toparlansın öbür ay daha güzel bir yol olacak Allah’ın izniyle canım![]()
Bebişim sırf gebelik düşünüyoruz o yüzden değerlere bakalım dediğim için gittik bal gibi biliyordu doktor bu gün aşırı sinir oldum onaKuzum 5.5 altı falan normal diyorlar tsh için o yüzden aile hekimi normal demiştir. Ama gebelik düşünüyorum demene rağmen böyle dediyse o yanlış tabi çünkü 2.5 altı olması gerekiyor. Ama ilaçla hemen düşer çözümü çok basit birşey. Diğer değerlerin nasıl kuzum Demir b12 falan çıktı mı hepsi
Tamam kuzum Gökalp hocayı araştırcam teşekkür ederimKadın doğum doktoru bul ama endokrin de uzmanlaşmış olan doktor bul ona dikkat et yeni bir Dr git yada direk Gökalp hocaya git onun kitabı falanda var adam kitap çıkartmış bir araştır bakalım
Darısı sana Olsun canımYaaa maşallah kuzucum iyice kendini belli etti minikArada resimleri at çözümünüz gönlümüz şenlensin
![]()
Kizlar galiba kist olustu cokta sanci yapiyor gebelikte yok. Yarin 4 bucukta randevum var belli olur artik![]()
Kuzumm yapma öyle iyi ol nolurTüm belirtiler ve silik çizgi yerle bir etdi beni
İnşaallah toparlarım hemen
Valla kuzum nerede okusam engel yazıyordu ondan biraz sinirlendimKuzum hamile kalmana engel olacak bir değer değil 4.7. Onu hamile kalırsan bebeği korumak için düşürmeleri gerekiyor. Çünkü bebeğin de senin tiroidlerine ihtiyacı var ve gebelikte tsh çok yükseliyor. Bu şekilde hamile kalabilirdin ama gebelikte çok yüksek dozda ilaç verip hızla düşürmeye kalkarlardı o da genelde pat diye düşmüyor maalesef. Sıkma canını hiç. Şimdi güzelce tsh düşecek ve sonra da bebişin sağlıkla büyüyecek![]()
Aman aman aynen bende iyice karıştırırım vallahiAman değiştirmeyin zten zor buluyom isimleri yenilerine alışamam![]()