Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım cıktı mı sonuçların❤ inşallah hepsi çok güzel çıkar 🤲🏻🤲🏻❤❤ ben bugün salak gibiyim ya daha yeni kahvaltı etcem desem🤦🏻‍♀️🙄 başım ağrıyo evi falan topladım şimdi oturdum yazamadım da bugün bakamadım adam akıllı buraya da
Çıktı aşkım tabi ki tsh yine yüksek 😑 birde idrarda lökosit çok yüksek çıkmış enfeksiyon galiba 😑 antibiyotik verir diye düşünüyorum bakalım 😣 niye aşkom neyin var ya hasta felan olmuyorsun demiiiii

Aynen aşko enfeksiyon var galiba bana yine antibiyotik yolları gözüktü ya 😥😥 ayyy inşallah kuzucum bakalım hayırlısı ❤️😍

Bebişim sırf gebelik düşünüyoruz o yüzden değerlere bakalım dediğim için gittik bal gibi biliyordu doktor bu gün aşırı sinir oldum ona 😤😤 bugün gittiğim doktor yine aynı değer çıkarsa ilaç başlatırız dedi yine aynı değer çıktı büyük ihtimal ilaç başlıycaz bakalım 🥰 hepsi çok iyi çıktı kuzum sadece hormonlara bakmadı doktor daha doğrusu ben söyleyecektim unuttum 🤭🤭 onu da sonuçları göstermeye gidince söyliycem 😄
Çok şükür kuzucum çok sevindim😇 bi derdin tiroid olsun düşüyor o zaten merak etme 🙏🏻😍😍

Tamam kuzum Gökalp hocayı araştırcam teşekkür ederim ❤️ Kadın doğum doktoru buldum kuzum çok iyi diyorlar ona da gideceğim ama bir sene dolmadan tam bakmıyorlar ya bir senemin dolmasını bekliyorum açıkçası kadın doğuma gitmek için
Evet haklısın ama özelde olursa hepsine bakarlar inşallah derdine derman bir Dr ile denk gelir yolun 💕🌸

Çıktı aşkım tabi ki tsh yine yüksek 😑 birde idrarda lökosit çok yüksek çıkmış enfeksiyon galiba 😑 antibiyotik verir diye düşünüyorum bakalım 😣 niye aşkom neyin var ya hasta felan olmuyorsun demiiiii
Aşkım eğer antibiyotik verirse çok iyi bir zamana denk geldi şuan dinlenmedesin bide tiroid ilacı mis gibi düzelecek herpsi bi daha ki aya bomba gibi başlıycaksın vuhhuuu 😍😍😍

Toparlayacaksın canım hepsi geçicek eğer olmadıysa eğer adetse yeni aya yeni umutlar besleyerek başlayacağız insanız düşeriz ama kalkarız Allah sevdiği kullarının sesini, dualarını duymak için bazen şer verir ama hayrınıda peşine en güzel biçimde verir dualarımız Allah’a ❤umutlarımız her zaman onda❤️🌸 yıkılmak yok yılmak yok daha güzel şeyler göreceğiz🤲🏻❤️
Çalışıyorum kuzum ama en iyi sen anlarsın beni, büyük ihtimal adet oldum, ağrılarım artdi kanamam var,eşim gelene kadar toparlamam lazim böyle görürse anlar bide o üzülmesin🥹
Sabah yaptigim test bigüzel kuruma çizgisi çıkarmiş sanki gıcık yapar gibi

Çalışıyorum kuzum ama en iyi sen anlarsın beni, büyük ihtimal adet oldum, ağrılarım artdi kanamam var,eşim gelene kadar toparlamam lazim böyle görürse anlar bide o üzülmesin🥹
At testleri bakma kuzum resimlerinide sil toparlanmaya bak her ay adet olduğumuz gün nasıl umutlar diğer aya diyorsak aynı şimdide by şekilde kalkıyoruz ayağa o testlere inat olarak dimdik daha azimle devam ediyoruz🥰 seni çok çok iyi anlıyorum tabiki canım biraz dinlen düşünmeden ya bi film izle yada duşa gir su rahatlık ve huzur verir sonra gir mutfağa sevdiğin bir pasta kek kurabiye vs yap veya sana iyi gelecek terapi gibi geliyor bu bana diyebileceğin birşeyi yap ve gelecek aya deşarj oluyoruuuz😍😍🌸🌸🥰

_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-26-19-01-41-336_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2022-10-26-19-01-41-336_com.miui.gallery.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 38
At testleri bakma kuzum resimlerinide sil toparlanmaya bak her ay adet olduğumuz gün nasıl umutlar diğer aya diyorsak aynı şimdide by şekilde kalkıyoruz ayağa o testlere inat olarak dimdik daha azimle devam ediyoruz🥰 seni çok çok iyi anlıyorum tabiki canım biraz dinlen düşünmeden ya bi film izle yada duşa gir su rahatlık ve huzur verir sonra gir mutfağa sevdiğin bir pasta kek kurabiye vs yap veya sana iyi gelecek terapi gibi geliyor bu bana diyebileceğin birşeyi yap ve gelecek aya deşarj oluyoruuuz😍😍🌸🌸🥰
Atıcam canim önce bi güzel saydirıcam sonra 🤣🤣 şükür iyiyim oğlumun öğretmeni aradi bi hayli konuştuk keyfim yerine geldi
Şimdi patates kizartdim oglumla yiyoruz😋😋
Yok ya aşkuşum bu ay son şans vermiştim kendime
Bununlada bitdi o defter kapandi bu kadar üzülmek yetdide artdi,nasip kısmet
Rabbim ne zaman isterse o zaman olur
Bende hayatimi yaşarım

Atıcam canim önce bi güzel saydirıcam sonra 🤣🤣 şükür iyiyim oğlumun öğretmeni aradi bi hayli konuştuk keyfim yerine geldi
Şimdi patates kizartdim oglumla yiyoruz😋😋
Yok ya aşkuşum bu ay son şans vermiştim kendime
Bununlada bitdi o defter kapandi bu kadar üzülmek yetdide artdi,nasip kısmet
Rabbim ne zaman isterse o zaman olur
Bende hayatimi yaşarım
Aşko üçüncü ay değil miydi bu ay üç ay bekleme süresi var ve üç ayda hamiş kalan çok var bitmesin defter dursun yerinde 😃❤️❤️ oh afiyet olsun size🥰🥰

O nasıl kuruma çizgisi bee😐 vicdani yok bu testlerin aşko

O nasıl kuruma çizgisi bee😐 vicdani yok bu testlerin aşko
Bi tanesini yapıp banyo dolabında unutmuşum diğer ayların birinde akşamına pespembe belirgin kuruma çizgisi çıkartmıştı bende şok olmuştum tereddütte kalıp bidaha test yapmıştım ama nanaydı işte 🤪🤪🤪🤪

Back
X