Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kızlar acil baş ağrısına iyi gelicek birşeyler söyler misiniz ölüyorum beynimi içerden söküp almak istiyorum macecik içmemek için kendimi çok zor tutuyorum🤕😓 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 R Random3 annabelica annabelica Lale95 Lale95 ay etiketleyemediğim kızlar ♥️ aptal gibiyim ya cocuk bişey diyo he efendim anlamadım diyip duruyorum 🤦🏻‍♀️

Ayy olabilir aşko yanlış dua ediyor olabiliriz bence de 🥲
Benim aklıma öyle geliyor çizgilere okadar kafayı taktık ki ağzımızdan ne niyet çıktığı belli olmuyor hepimiz en az bir kere ah şu çift çizgi görsem çok mutlu olurum havala uçarım demişizdir yanlış ve eksik oluyor sanırsam aşko bundan sonra buna dikkat edelim bakalım 🥰

Ayy kızlar acil baş ağrısına iyi gelicek birşeyler söyler misiniz ölüyorum beynimi içerden söküp almak istiyorum macecik içmemek için kendimi çok zor tutuyorum🤕😓 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 R Random3 annabelica annabelica Lale95 Lale95 ay etiketleyemediğim kızlar ♥️ aptal gibiyim ya cocuk bişey diyo he efendim anlamadım diyip duruyorum 🤦🏻‍♀️
Alnına ve ensene soğuk bişey tutabilirsin aşko kısa kısa beklet çek beklet çek ve uyumadan kolayına geçmiyor bu ağrı 😳

Alnına ve ensene soğuk bişey tutabilirsin aşko kısa kısa beklet çek beklet çek ve uyumadan kolayına geçmiyor bu ağrı 😳
Ayy tamam aşkım deniyim teşekkür ederim♥️
Benim aklıma öyle geliyor çizgilere okadar kafayı taktık ki ağzımızdan ne niyet çıktığı belli olmuyor hepimiz en az bir kere ah şu çift çizgi görsem çok mutlu olurum havala uçarım demişizdir yanlış ve eksik oluyor sanırsam aşko bundan sonra buna dikkat edelim bakalım 🥰
Tamama bebeğim edelim 🥰

Evetttt aşko evettt tam da böyle valla eksik niyet ediyoruz birde dua ederken istiyorum değil olmuş gibi düşünmek ve mesela hamile olmayı seçiyorum annelik benim doğal hakkım falan gibi söylememiz lazım bolluk bereket içindeyim şükürler Olsun hep ağzımızda olumlu cümleler olmalı her şey için 😍

Of kızlar ya fırında yemek pişirdim eğilince bi baktım temizlerken üst kısmındaki deterjanı iyi silememişim yemekte öyle pişti ne yapıcam simdi

Aşkım eğer antibiyotik verirse çok iyi bir zamana denk geldi şuan dinlenmedesin bide tiroid ilacı mis gibi düzelecek herpsi bi daha ki aya bomba gibi başlıycaksın vuhhuuu 😍😍😍
Ayyyy mesajını okuyunca içim heyecanla mutlulukla kaplandı aşko ya 😍😍😍 ay inşallah inşallah hepimiz bomba gibi başlayıp güzel haberler verelim artık 😍😍😍
Bugün biraz iyiyim bakalım ama halen et yiyemiyorum çok sinir oluyorum midem bulanıyor ona yine
Anladım kuzum ama sadece ete karşıysa iyi oda yakın zamanda geçer inşallah kuzucum

Valla kuzum nerede okusam engel yazıyordu ondan biraz sinirlendim 😥 inşallah kuzum çok teşekkür ederim 😘❤️ Sen ne yaptın bebeğim en son doktor çok iyi konuşmuştu tekrar gittiniz mi 😘

Aman aman aynen bende iyice karıştırırım vallahi 🤣🤣🤣
Biz de cuma günü gideceğiz kuzucum bakalım neler edecekler bize🤣🤣Haber vereceğim mutlaka size gelişmeleri 🥰🥰

Back
X