Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 2E9F6539-C355-4B72-AE63-7FFF8019E7B4.webp
    2E9F6539-C355-4B72-AE63-7FFF8019E7B4.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 40
Niye izliyorsun doktor mu olcan sana doktorun ne derde uygula gerisini bırak araştırma aşko ya bir şeyinde üstüne üstüne ibini dibini araştırmadan yapsak olmaz dimi 🤣🤣yok aşko iki gün kaldı yarın itibariyle bata
Doktor da dedi asistan ablaya
Aman sorsun sorsun sorsun da nasılsa yapılınca rahatlıcak görecek nasıl bişi olduğunu dedi😂😂😂
Doktor da trşpkolik ya sonra sırtıma vurdu aferin sana muayenelerin cok guzel geçiyor artık dedi ben anlamıyoreeeee
Valla sorma ama ağlıyorum saka gibi izlerken sanırkmmn bu ipne de çok hormon var
Ay adet olda biran önce sende başla kan verdin zaten sen dimi belki geç döllenme olabılır mı ne dersin

Doktor da dedi asistan ablaya
Aman sorsun sorsun sorsun da nasılsa yapılınca rahatlıcak görecek nasıl bişi olduğunu dedi😂😂😂
Doktor da trşpkolik ya sonra sırtıma vurdu aferin sana muayenelerin cok guzel geçiyor artık dedi ben anlamıyoreeeee
Valla sorma ama ağlıyorum saka gibi izlerken sanırkmmn bu ipne de çok hormon var
Ay adet olda biran önce sende başla kan verdin zaten sen dimi belki geç döllenme olabılır mı ne dersin
Yok olamaz aşko adet olcam konu kapandı aşko ahahahaha🤣🤣
Ahahaha evet hormonların etkisi 😍 bak sakın 11-12. Güne kadar test yapma o ilaçların etkisiyle pozitif çıkıyor biliyorsundur etkisi 11. Gündem sonra falan gidiyor galiba 🤣 ahahaha tam koruk doktora denk gelmişsin iyi iyi güzel 🤣🤣

Kuzu doktora gittik işte adetlıyken baktı ya guzel dedi
İğneyi aldık dün ve bugün koldan esım vurdu
Cuma gidşcem bakıcak yumoslara
Güzel gidiyor rahatım hersey den once bakalım aennnaptınn ya kan verdin mi sen boşver benı sen naptın sen :)
İyi etdiniz aşko, uğurlar dilerim size
İnşallah tüm eziyetinizin karşıliğini bu ay alirsıniz🤲🏻
Şükür iyi gibiyim,adet oldum öyle yada böyle o kan çıkıyo bi şekilde 🤣🤣🤣🤣

Yok olamaz aşko adet olcam konu kapandı aşko ahahahaha🤣🤣
Ahahaha evet hormonların etkisi 😍 bak sakın 11-12. Güne kadar test yapma o ilaçların etkisiyle pozitif çıkıyor biliyorsundur etkisi 11. Gündem sonra falan gidiyor galiba 🤣 ahahaha tam koruk doktora denk gelmişsin iyi iyi güzel 🤣🤣
Aynen catlatma iğnesinden bilmezmıyım 2 kere de onu yaptırmıştım
Bakalım ne olacak kız
Görcez
Doktor cok sessiz biri ama ben bile cok eglencelı yaptım onu valla bak
Asıstan abla 50 kusur doktor da 50 kusur yasında
Pazartesi gittim yA doktora ikisine şey dedşm ben sizinle dağa bile kaçarım 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂❤️

İyi etdiniz aşko, uğurlar dilerim size
İnşallah tüm eziyetinizin karşıliğini bu ay alirsıniz🤲🏻
Şükür iyi gibiyim,adet oldum öyle yada böyle o kan çıkıyo bi şekilde 🤣🤣🤣🤣
Oldun mu hadi ya
Devam hemen devam
Valla yine hepimizin batı yakın He :) onu fark ettim
M Mavimiresl cano sen naptın

Hemde. Nasıl korkuyor vallla leş ama aynen
Burda biri yazmıs iğneden bi damla gelince bile koyamıyomus yalamak istiyormuş sitede bi kızın yorumun da okumuştum 😂😂😂
Şakasına demiş yanı
Cok güçlü bi
İğne annabelica annabelica gonalf sende vurulucaksın❤️😍😍
Aynı iğne mi oluyo kuzum. Çok pahalıymış dimi ya. Yalarım valla ben de ziyan edemem 🤣🤣🤣 ya giden damladan gelecek yumurta varsa dimi 😜😜

Ah Faladdin ahh zamanında az umut vermedi bana🤣🤣🤣ona kalsa 4. Çocuğa hamileydim şimdi
Ama şaka biyana inşaallah tüm güzellikler bizimle olur🤲🏻
İnşallah kuzum olacak çiçek gibi pırıl pırıl hanımlarım güzellikler en çok bizlere yakışıcak😍🌸

Aynı iğne mi oluyo kuzum. Çok pahalıymış dimi ya. Yalarım valla ben de ziyan edemem 🤣🤣🤣 ya giden damladan gelecek yumurta varsa dimi 😜😜
Kızınnbiride öyle demiş 😂😂 aynı He sneınngibi
Gonalf tüp bebek tedavisinde de veriliyormuş
Sorma içinde 12 tame var 1500 aldık
Arabadaydık
Eşim iş yerindeydi
Ben telefonla uğraşıyordum dedi git kendıne market den su Al
Lanndedm ya gidersem çalarlarsa iğnemi ahahahahahah

Oldun mu hadi ya
Devam hemen devam
Valla yine hepimizin batı yakın He :) onu fark ettim
M Mavimiresl cano sen naptın
İvitt oldu🫤🫤🫤yok benden bu kadar bat sat diye bi şey yok artık