Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu Aralık imkansız isteyen varsa direkt alsın🤣 Ben senin topiğe gelicem😈 bat söylüyorum 30 Şubat🤣🤣😜😜
O nerden çıktı la şimdi 😳 ne Şubat'ı? Aralıkta sen hamilesin bi kere
Ayy kızlar acil baş ağrısına iyi gelicek birşeyler söyler misiniz ölüyorum beynimi içerden söküp almak istiyorum macecik içmemek için kendimi çok zor tutuyorum🤕😓 @000umutlu000 @Demgey3 R Random3 annabelica annabelica Lale95 Lale95 ay etiketleyemediğim kızlar ♥️ aptal gibiyim ya cocuk bişey diyo he efendim anlamadım diyip duruyorum 🤦🏻‍♀️
Ayy ben geç kalmışım kuzum kıyamam sana. Benim migren tutunca tek çare karanlık oda oluyor. Onun dışında papatya çayı çok iyi gelir ama herkesin evinde olan bişey değil tabii. Nasılsın şimdi peki?

Kızlar iyi geceler hep soru sormak için yazıyordum bugün sevincimi paylaşmak için yazıyorum akşam test yaptım çok şükür pozitif adetime 4 gün ver sevinmek için çok erken olduğunun farkındayım ama çok mutluyum inşallah süreç güzel ilerler. Aslında sadece sevincimi paylaşmak değil umudunuzu kesmeyin demek için de yazdım. Zor bir süreç geçirdim bir dış bir kimyasal gebeliğim oldu. Film çektirdim tüplerin kapalı dediler bir daha çektirdim açık ama genişlik var gebeliğe engel olabilir adet olunca bir daha gel dediler adetimi beklerken testim pozitif çıktı. Umudunuzu hiç kaybetmeyin. Güzel şeyler vaktini bekliyor 🌸

Eklentiler

• B3008655-7CA9-4937-9FE4-A7F45F415365.webp
    B3008655-7CA9-4937-9FE4-A7F45F415365.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 27
Doktor da dedi asistan ablaya
Aman sorsun sorsun sorsun da nasılsa yapılınca rahatlıcak görecek nasıl bişi olduğunu dedi😂😂😂
Doktor da trşpkolik ya sonra sırtıma vurdu aferin sana muayenelerin cok guzel geçiyor artık dedi ben anlamıyoreeeee
Valla sorma ama ağlıyorum saka gibi izlerken sanırkmmn bu ipne de çok hormon var
Ay adet olda biran önce sende başla kan verdin zaten sen dimi belki geç döllenme olabılır mı ne dersin
Eşimin en büyük fobisi ya. Normal yumurtlaman adetin hamileliğin yetti bi de üstüne iğneyle hepten sapıtırsın dedi. Çok ağlatacak iğneler beni de eminim🤣🤣

Kızlar iyi geceler hep soru sormak için yazıyordum bugün sevincimi paylaşmak için yazıyorum akşam test yaptım çok şükür pozitif adetime 4 gün ver sevinmek için çok erken olduğunun farkındayım ama çok mutluyum inşallah süreç güzel ilerler. Aslında sadece sevincimi paylaşmak değil umudunuzu kesmeyin demek için de yazdım. Zor bir süreç geçirdim bir dış bir kimyasal gebeliğim oldu. Film çektirdim tüplerin kapalı dediler bir daha çektirdim açık ama genişlik var gebeliğe engel olabilir adet olunca bir daha gel dediler adetimi beklerken testim pozitif çıktı. Umudunuzu hiç kaybetmeyin. Güzel şeyler vaktini bekliyor 🌸
MashaAllah canım Tebrikler sevindim senin adına İnshaAllah kucağınada almak nasib olur☺️

Teşekkürler bu arada bizimle paylaştığın için

Maşallah canım hayırlı Olsun sağlıkla ilerlesin tutunsun 🙏😍🍀

Kızınnbiride öyle demiş 😂😂 aynı He sneınngibi
Gonalf tüp bebek tedavisinde de veriliyormuş
Sorma içinde 12 tame var 1500 aldık
Arabadaydık
Eşim iş yerindeydi
Ben telefonla uğraşıyordum dedi git kendıne market den su Al
Lanndedm ya gidersem çalarlarsa iğnemi ahahahahahah
Valla eve kasa falan almak lazım içine koyarız🤣🤣Ay daha bile pahalı ilaçlar duydum da aynısını mı verecekler ki bana. Dozu neye göre veriyorlar ki bi de aşko

MashaAllah canım Tebrikler sevindim senin adına İnshaAllah kucağınada almak nasib olur☺️

Teşekkürler bu arada bizimle paylaştığın için
Çok teşekkür ederim amin inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Rica ederim ben de cevabına teşekkür ederim 🥰

Back
X