Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar herkes iyi dimi. Çıktık mı depresif ruh halinden dobarlandık mı bakalım 🤣🤣 Benim kaba salak kudurmuş durumda. Yarın test yaptıracak diye cinsel perhiz yapmasını söylediler. Nasıl agresif nasıl bağırıp çığırıyor kafayı yedirtecek bana. Cuma örnek vermişken spermleri de dondursunlar ben bi daha 3 gün duramam diyor 🤣🤣🤣 Valla erkeklerin sistemi çok salak çalışıyor ya. Aşırı sinirli yüzünü göresim yok😡 Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @raainbow @Demgey3 R Random3 @iyilikperisi92 Lale95 Lale95 M Mavimiresl
Günaydın baby, şükür iyi gibiyim tam dobarlanamadim yataktan çikamiyorum çakılıp kaldım sanki
Şimdi deniycem kalkmayi😅
Ahh sana kolay gelsin 🤣benim kaba sakal da seninkiyle aynı,o yüzden çok iyi anliyorum
Nedenini bildiğin için üstüne gitme altdan al surat asmasın 😂😂3gün nedir yaa onu bile sabr edemiyorlar muayene süresinde bize giren onlara girse onda naparlardi bilemiyorum

Yok canım benim pıhtı sorunu olduğu için vücudum bebek kabul etmediği için bebeği atıyor rahim. Bana öyle denildi. Şuan hergun kan sulandırıcı kullanıyorum
Aşkım sen en son gittiğinde ne dedi doktor tekrar tahlil falan istemişti sonra konuştuk mu hatırlamıyorum

Kızlar 🙈🙈 eşimin hcg testi ve benim hcg sabah yaptık 😍
Eşim diyor ki tüh be bende çizgi yok 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• 761627FB-B2D8-4970-AB71-93C868CF8DE2.webp
    761627FB-B2D8-4970-AB71-93C868CF8DE2.webp
    50 KB · Görüntüleme: 44
  • 3BB91950-C17D-47FC-9B4B-9491F1E436E1.webp
    3BB91950-C17D-47FC-9B4B-9491F1E436E1.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 41
Valla bu soracakmış doktora spermleri dondurun diye🤣🤣 Rezil etme beni dedim 🤣🤣 Spermleri çok değerli tabi sürekli veremez kral soyu mübarek 🤣🤣😜
Hahah alt tarafı bi sperm verecekler bi haller bi havalar ya 🤣🤣 Bütün dert kadında her muayne ayrı bi dert adamlar sperm vermeye eriniyorlar. Ben iki kez aşılama oldum rahim ağzında sıkıntı vardı canım çıktı ilkinde ikincide yine canımın yanacağını bildiğim halde gıkımı çıkarmadım 🤣 bi de üzerine histereskopi oldum eve geldim adam havam değişsin dedi voleybol oynamaya gitti karakola 🤣 Öküz adam düşündükçe delleniyorum 🤣🤣🤣

Arveles yokki bebeğim😒 parol içeyim dedim dün akşam içtim 5 dk sonra afedersin ama geri cıkardım ağrı artık perişan etti dün gece bugünde devam ediyo
Aha bi de çıkardıysan kesin migren bebeğim, bütün belirtiler o yönde. Yapacağın tek şey çok ışığa maruz kalmamak, zifiri karanlıkta uyumak. Arveles ya da dicloron iyi gelebilir. Herkesin kendine özel durumu aşkım. Stres, güneş, rüzgar, limon, oda kokuları vs tetikler uzak dur. Ne zaman başladığını çözersen, o yiyecekten ve durumdan kaynaklanmıştır, bi daha yapmazsın. Yiyecekler bile tetikleyebilir yani.

Aha bi de çıkardıysan kesin migren bebeğim, bütün belirtiler o yönde. Yapacağın tek şey çok ışığa maruz kalmamak, zifiri karanlıkta uyumak. Arveles ya da dicloron iyi gelebilir. Herkesin kendine özel durumu aşkım. Stres, güneş, rüzgar, limon, oda kokuları vs tetikler uzak dur. Ne zaman başladığını çözersen, o yiyecekten ve durumdan kaynaklanmıştır, bi daha yapmazsın. Yiyecekler bile tetikleyebilir yani.
Evet aşkım yaa telefonun ışığından mı acaba diycem aşkım bi aklıma o geliyo aaa bide salak ben güneşe tutulma varken cıplak gözle baktım alkışla beni aşko 🤣🤣🤣 ama hafif hafif ağrıyodu pazartesiden beri zaten demek k ışıkta iyice rahatsız etti aşko

Evet aşkım yaa telefonun ışığından mı acaba diycem aşkım bi aklıma o geliyo aaa bide salak ben güneşe tutulma varken cıplak gözle baktım alkışla beni aşko 🤣🤣🤣 ama hafif hafif ağrıyodu pazartesiden beri zaten demek k ışıkta iyice rahatsız etti aşko
Aaa evet ikisi de olabilir. Işığa maruziyet daha da etkiler bebeğim. Akşamları dikkat et bari evde de, geçene kadar

Yerimdeyim aşko daha kalkmadim 🫤şimdi kalkıcam birikmiş işlerim var onlari hall etmeliyim
Pedim bitdi dişarıya çıkmam lazim ama istemiyoring🤦🏻‍♀️😑sen nasılsin?
Anlıyorum canım silkelen hadi kalk hem yürüyüş olur😍 bende günlerin enerjisin topladım çok erken uyandım işlerimi yaptım balkonlarımı yıkadım camları sildim şimdi bir yorgunluk kahvesi içicem❤️🌸🥰

Aşkolar hepinize geç kalmış bir günaydınnnnn ❤️🌸🌸😍 ben güne çok erken başladım ama anca girebildim ❤️ Hastaneye gittim kan tahlili ve idrar tahlili verdim ultrason da istedi doktor 😍 sonuçların çıkmasını bekliyorum 😍 doktor tsh gebelik için çok yüksek dedi çıkan değere göre ilaç başlatıcaz dedi yarın sabah değerlerimi göstermeye gideceğim 😍❤️ Sizlerde neler var neler yok 😘😘❤️ _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Annabelle1 ve diğer canlarım 😘❤️
kuzu selam ben daha önce doktora gittim hamilelik düşünüyorum diye benden kan aldı ama hep genel şeylere bakmış yanı bu tsh vs o tarz şeylere bakılmamış acaba bende gitsem nerde yaptırılıyor kendin mi istedin kadın doğum mu yönlendirdi

Anlıyorum canım silkelen hadi kalk hem yürüyüş olur😍 bende günlerin enerjisin topladım çok erken uyandım işlerimi yaptım balkonlarımı yıkadım camları sildim şimdi bir yorgunluk kahvesi içicem❤️🌸🥰
Ohh ellerine saglikkkk miss gibi temizlik kokusuuu bayilirimmmmm😍😍😍yok ya aşko gerçekten çıkmaya halim yok,eşime ablama söyledim hangi daha çabuk gelirse o alıp getirecek🤣🤣🤣
Adetin ilk günleri çok fazla iş yapamiyorum
Egilip kalkmak bıhtirıci oluyor 🫤🫤akintim fazla olduğu için
Yemek bulaşik falan hall ederim
Bi de eşimle konuşmuştuk geçen ay eger hamile olmazsam spora,aerobike gitmek istedigimi söylədim tabii ki dalğa geçti benimle🤣🤣🤣senin canin tatli yapamazsim filan
Şimdi kararsizim yaa gidemmi gitmeyemmi

Back
X