- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #28.261
İşini biliyor aşkım benim yaaAsko ben zaten adetliyim onunkide düşsün diye giydim yoksammm adetli olmasam böylemi oluur. Meshur parlak taytim varcook etkileyici
tshirt kisa asko girmiyo pijama icine denedim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşini biliyor aşkım benim yaaAsko ben zaten adetliyim onunkide düşsün diye giydim yoksammm adetli olmasam böylemi oluur. Meshur parlak taytim varcook etkileyici
tshirt kisa asko girmiyo pijama icine denedim
![]()
Sabah uymuyor bebeğim, kalkmak zorunda kalıyorum o zamanÇok haklısın da yapacak bşy yok hangimizin uykusu bölünmedi ki böyleBen de sabah seviyorum ama az bölmedim uykusunu wuhuuu
![]()
Ayy aşkım inşallah bebişinin ağrısıdırİnshaAllah kuzucumm.. göğus ucumda sizi oldu az önce dokununca acıdı hiç olmamıştı böyle
Eve almazsan nasıl yesin çocuklar?Onundenmi aliyorum asko yesinlerben ölmedim yemiyorum diye yemesinler bisey olmaz
Ben cikolatada yemiyorum ama masallah benimkiler koliyle yiyecekler ben bisey diyommu![]()
Bende regl oldugum da bi degisik oluyorum zatenHııı böyle üstünü çıkarmadan diyosunahahaha koptumm banlanırsak ben başı çekicem bebeğim merak etme
kız herkes regl oldu başımıza mı vurdu nedir
![]()
Sonra da ağlama diyosunuz amaValla istedikleri kadar desinler nafilebak ne anlatıcam. Oğluma hamileyken delirdim kudurdum dedim ki ameliyathaneye kulağımın arkasına sigara koyup giricem, doğar doğmaz yakıcam dedim
sonra ayaklarımı hissetmeye başlayınca yürüyüş bahanesiyle kaçtım dışarı elimde serumla sigara içmeye gittim, üstümde lohusa geceliği falan
sonra odaya dönerken koridorda ağlama sesi duydum, bu oğlumun sesi dedim koşa koşa girdim. Kucağıma aldım sustu hemen, ben bir ağladım bir ağladım. Bebeğime buram buram anne kokmalıydım ben, benden sigara kokusu aldı diye vicdanen çöktüm. Annesinin süt kokması lazım dedim ve o sayede içmedim emzirmeyi bırakana kadar 2 yıl. Ama sonra başladım yine püü bana
Bizimkinin arkadaslari geldi asagida oturuyolar. Tabi kızım parlak tayt icinde tangayla dolasayimda adam asagi inip arkadaslarinami surtunsunİşini biliyor aşkım benim yaa![]()
Asko aliyorum arada yaaEve almazsan nasıl yesin çocuklar?![]()
Hiçte harika ve güçlü bir kadın olmak istemiyoring aşkoKuzum ben de kendi değerimin çok kötü olduğunu biliyorum bi de üstüne genetik sorunumuz var. İyice batık durumdayım. Bıraktım araştırmayı falan. Senin bi tane evladın var benim o da olmayabilir. Nolur sana iyi gelmeyen şeyleri izleme. Çok iyi anlıyorum ben de araştırmadan duramıyorum. Ama kendini bitmiş tükenmiş hissetme. Doktoruna git bakalım o ne diyecek. Biraz sakin olmamız lazım çünkü en başta kendi sağlığımız önemli. Kızının yüzüne bakıp onun için şükret. Çünkü ben şu an sadece bi tanecik de olsa çocuğum olsun diye o kadar dua ediyorum ki. Kendini bitirme nolur harika bir kadınsın. Öncelikle kendimizi sevelim olur muVe tüm test sonuçları iyi olup çocuğu olmayan kadınlar var. Aynı zamanda doktorların imkansız demesine rağmen anne olmuş bir sürü kadın da var. O yüzden bir çocuğun hayata geleceği varsa zaten gelecek. Üzülmeni istemiyorum. Zor ama dayanabilirsin. Sen bir annesin. Herşeyden önemlisi bi kadınsın ve kadınlar çok çok çok güçlüdür bunu unutma
![]()
Kızlar ben de arkadaş getirdim aramıza delirmeye rahatlamaya ihtiyacı var![]()
![]()
Sonbahardagel
![]()
Mucizemmm16 listemize ekleyelim mi
![]()
Aşko dur dur son günlerimdeyim, banlanıcaz yeminleBende regl oldugum da bi degisik oluyorum zatenkesin basimiza vurdu. Agri kesici ictim bana kafa yaptı heralde
asko uyku arasinda neyse konusmucam susucam banlancam yoksa vazgeçtim anlatmıyorum
![]()
Yok valla rahat değilim. Oğlumu her hafta terapiye götürüyorum yüksek derece anksiyete var çünkü her an öleceğimi düşünüyor. Dolayısıyla her gün sigarayı bırak diye kriz geçiriyor çocuk. Çoğunlukla çaktırmadan içiyorumSonra da ağlama diyosunuz amaNeyse dur ağlamıycam
Bende de hamileyken müthiş bi motivasyon oldu içmedim de şimdi hiç umursamıyorum. Keşke aynen devam etseydim ama bebekimizi kaybettiğimi öğrenince ilk yaptığım sigara yakmaktı. Bebişim gelsin de ben de içmem. Senin sıpacık büyüdü artık aşko keyfine bak. Küçük civciv gelirse bırakırsın artık
![]()
Yaaa kızım karnım ağrıdı kahkaha atıyorum burda, kocam mevzu derin heralde diyorBizimkinin arkadaslari geldi asagida oturuyolar. Tabi kızım parlak tayt icinde tangayla dolasayimda adam asagi inip arkadaslarinami surtunsunadetliyken kareli don polarlı corap
![]()
Kızlar ben de arkadaş getirdim aramıza delirmeye rahatlamaya ihtiyacı var![]()
![]()
Sonbahardagel
![]()
Mucizemmm16 listemize ekleyelim mi
![]()
Yaptım valla bişey dicem dedim aklıma geldi sen yarın test vereceksin ya o devasal hayal gücünle sadece beni düşüneceksin dimi dedim ay bu adam niye utanıyor şapşal ya saçma sapan konuşmasak mı dedi banane ben nerden bilcem başkasını düşünmeyeceğini dedim çirkinleşme dedi banaHiç geri vites atamicam valla baskı yapınbaşka bişey düşünecek olurlarsa vicdan yaparlar belki
Ya aşkoşum düşünen her türlü düşünür bizim çabalar nafile besen yine de yemin ettir aşkım
![]()
Derinlesemiyo mevzu sorun orda isteeAşko dur dur son günlerimdeyim, banlanıcaz yeminle![]()
Yok valla rahat değilim. Oğlumu her hafta terapiye götürüyorum yüksek derece anksiyete var çünkü her an öleceğimi düşünüyor. Dolayısıyla her gün sigarayı bırak diye kriz geçiriyor çocuk. Çoğunlukla çaktırmadan içiyorum
Yaaa kızım karnım ağrıdı kahkaha atıyorum burda, kocam mevzu derin heralde diyoryok dedim yüzeysel haliyle böyle
benimki de yumurtlamaya hazırlanıyor, bal karışımı keçiboynuzu fındık badem falan, işyerinde yerimde duramıyorum diyor. Bence yanlış yoldayız
![]()
Bizden daha ahlaklılar bence aşkoYaptım valla bişey dicem dedim aklıma geldi sen yarın test vereceksin ya o devasal hayal gücünle sadece beni düşüneceksin dimi dedim ay bu adam niye utanıyor şapşal ya saçma sapan konuşmasak mı dedi banane ben nerden bilcem başkasını düşünmeyeceğini dedim çirkinleşme dedi banayemin etmeni istiyorum dedim sen böyle güvensiz değildin ama konuyu beğenmediğim için üstelemicem dedi ve yemin etti
![]()
işlem başarılı aşko ettirdim
![]()
Ahahaha eveeeetDerinlesemiyo mevzu sorun orda isteeah enistemin vay haline
kanka baslik kiran sizmiydiniz
![]()
Tam teşekküllü bi klinik kadar varızSonbahardagel hoşgeldin datlumm
batını yazarsan listeye ekleyeyim yazmazsan da eklerim
![]()
Sayımız coğalıyo aşkoo![]()
Canııımm inşallah doktora gidene kadar iyice yerleşir belirgenleşirCanımmm çok sevindimmm demek şuan nokta kadar kese
Bu hamilelik sıvısını ilk kez duydum canım o neymiş ki öyle ? Benim bildiğim rahim kalınlığına birde keseye bakılıyor, yeni bir şey daha öğrendik hele
Senin adet günü ne zamandı canım ?
Ben de bugün sabah erken gebelik testi yaptım early predictor amaaan ilk 5 dk için de gölge çıktı coooook az incecik kıldan ince kısacası.. 5 gün geciktigimde yapınca hiç birşey çıkmamışti.. şimdi bira daha belirgin ama yined evar yok gibi.. ya bende çıkmıyor sanırım bu testlerde eskiden bu gollgelerde olmazdı gerçi ama yani senin nokta kadar kese varken MashaAllah testlerin çok belirgin benimki daha büyüktü kese yinede testlerde çıkmadı..
Hery neyse artık doktora gitmeyi bekliycem orda çıkar ortaya yoruldum artık test yapmicam
Kızlar sizde okuyun bari hepiniz birden etiketleyimde
Mucizemmm16
partalina_ R Random3 @Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92
Demgey3
annabelica M Mavimiresl @Veziir @Ginnys
_Umutlu_Pozitif_
Bakmak isteyen olursa diye koyucam testi yoksa hiçbirinizi şaşı yapmak istemem
İlk 5 dk dqki halinde vardı gölge ama resimde buraya yükleyince kaybolur bu yüzden şimdiki halini koydum birazcikda olsa belirginleşti diye..
Eki Görüntüle 3152553