Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizden daha ahlaklılar bence aşko 🤣🤣 çirkinleşme lafına bayıldım, baya çirkefleşiyoruz çünkü hahaha onu bile kibarca söylemiş adamcağız 🤣 sözü almışsın tamamdır bu iş rahat olabilirsin 👍
Aşko bazen bu adam beni kendime deli hissettiriyor ahahahha🤣🤣🤣 ya benim kocam canımdır😍😁😁😁😁😁

Kizlar eşler olmadigini gorunce bizimde emeklerimizi uzuntulerimizi goruyorlar o yuzden kendileride artik sonuc arıyorlar. Benim eşimde o sekilde hatta bana direk tüp bebek demisti doktor yapisiklik varsa ameliyat etmiycem tüp bebek demisti. Allah tan yapisiklik cikmadi. Eşim de ozaman tamam dedi hatta arastirmistik bikac hastane. Yani bizi kizdirsalarda arada😅 yine bizi düşünüyolar. R Random3
Aynen canım benimkide daha geçen ay olmayınca kendi söyledi bende gideyim bi gözükeyim dedi olmadı tüp bebek deneriz falan. Onlar bizim gibi değiller biz dışa vuruyoruz onlar içine atıyor ben bunu anladım geçen ay telefonla sonucu öğrenmek nasıl heyecan yaptı ben şahit oldum bide bana kafana takıyorsun takıntı yapıyorsun diyordu kendi daha fenaydı 😅 beni çok singirlendiyor canını sevdiğim 🤣 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ iyiki var kocişlerimiz ♥️

Evet evet türkiyede çağırıyorlar amaan işte yabancılar bi değişik ☺️ bizde burda senle birlikte takip ederiz bizi darladığını düşünme sakın gün gün bizede haber ver biz bu haberi bekliyoruz burda bugünleri paylaş ak için burdayız😍😍 o miniğim gelişimini bizde merak ediyoruz😍😍
İnşallah kuzum inşallah çok sağol duan için 🙏dileğimiz isteğimiz o Allahtan çok bekletmesn bizimkide🥰
Ayy çok sağolun iyi ki varsınız 😍🙏🥰 aşko hemen düzlet cümleni Allah çok bekletmesin değillll ❌ Allah en kısa zamanda nasip etsin yada Oldursun 😉😍🙏🥰♥️ Cümlelerimize dikkat edicez 😘😘

Canımmm çok sevindimmm demek şuan nokta kadar kese 😍

Bu hamilelik sıvısını ilk kez duydum canım o neymiş ki öyle ? Benim bildiğim rahim kalınlığına birde keseye bakılıyor, yeni bir şey daha öğrendik hele 😁

Senin adet günü ne zamandı canım ?

Ben de bugün sabah erken gebelik testi yaptım early predictor amaaan ilk 5 dk için de gölge çıktı coooook az incecik kıldan ince kısacası.. 5 gün geciktigimde yapınca hiç birşey çıkmamışti.. şimdi bira daha belirgin ama yined evar yok gibi.. ya bende çıkmıyor sanırım bu testlerde eskiden bu gollgelerde olmazdı gerçi ama yani senin nokta kadar kese varken MashaAllah testlerin çok belirgin benimki daha büyüktü kese yinede testlerde çıkmadı..

Hery neyse artık doktora gitmeyi bekliycem orda çıkar ortaya yoruldum artık test yapmicam

Kızlar sizde okuyun bari hepiniz birden etiketleyimde

Mucizemmm16 Mucizemmm16 @partalina_ R Random3 @Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92 Demgey3 Demgey3 @Annabelle1 M Mavimiresl Veziir Veziir @Ginnys _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_

Bakmak isteyen olursa diye koyucam testi yoksa hiçbirinizi şaşı yapmak istemem 🥺🥺🥺🥺
İlk 5 dk dqki halinde vardı gölge ama resimde buraya yükleyince kaybolur bu yüzden şimdiki halini koydum birazcikda olsa belirginleşti diye..

Eki Görüntüle 3152553
Ayyy görüyorum var dilerim bebişin seninledir 🙏😍🍀 bende ilk yaptıklarımda kendim görüyordum ama burda tam net değildi.gebelik sıvısı dediği galiba mukus oluyor bende. Burda öğrendim😅

Yaptım valla bişey dicem dedim aklıma geldi sen yarın test vereceksin ya o devasal hayal gücünle sadece beni düşüneceksin dimi dedim ay bu adam niye utanıyor şapşal ya saçma sapan konuşmasak mı dedi banane ben nerden bilcem başkasını düşünmeyeceğini dedim çirkinleşme dedi bana 🤣🤣🤣 yemin etmeni istiyorum dedim sen böyle güvensiz değildin ama konuyu beğenmediğim için üstelemicem dedi ve yemin etti🤣🤣🤣🤣🤣🤣

💪 ✅ işlem başarılı aşko ettirdim🤣🤣🤣🤣
Helal olsun aşkooo😂😂😂😍😍

Ayyy görüyorum var dilerim bebişin seninledir 🙏😍🍀 bende ilk yaptıklarımda kendim görüyordum ama burda tam net değildi.gebelik sıvıs dediği galiba mukus oluyor bende. Burda öğrendim😅
Kız biz senin testlerine sevinerek bakiyoruz niye öyle düşündün sen. Hemm ayricaa sen bizi birakip gitmeyimi düşünüyosun asko. Aklindan bile gecirme😊

Yaptım valla bişey dicem dedim aklıma geldi sen yarın test vereceksin ya o devasal hayal gücünle sadece beni düşüneceksin dimi dedim ay bu adam niye utanıyor şapşal ya saçma sapan konuşmasak mı dedi banane ben nerden bilcem başkasını düşünmeyeceğini dedim çirkinleşme dedi bana 🤣🤣🤣 yemin etmeni istiyorum dedim sen böyle güvensiz değildin ama konuyu beğenmediğim için üstelemicem dedi ve yemin etti🤣🤣🤣🤣🤣🤣

💪 ✅ işlem başarılı aşko ettirdim🤣🤣🤣🤣
Kızlarr ne için yemim ettiriyoruz Yavff🤔🤣🤣

asko valla alamadim ilaci daha yarin gelecekmis. Gonal f75 diyo carsamba persembe yapcan dedi. Farkli degisik seyleridemi var onlarin asko anlamadim. Bide baktim biraz doktor bana su kadar doz yapacaksin demedi
Ne maçtı ama 🤩🤩🤩 Delirdik yerimizde 💪💪
Aşkım ilacın kalem gibi olanı var bide farklı bi çeşidi vardı. Kalemse çok kolay iğjesini takıp ayarını 75 e çıkarıyosun göbeğinin iki parmak sağı yada sonundan iki parmagınla etini sıkıp vuruyorsun. Gösterge 0 a inince bi kaç sn bekleyip iğneyi çıkarıyosun. Sonra kullandığın iğne ucunu atıyorsun aşko. Ertesi akşam yine farklı iğneyle aynı şekilde vuracaksın

Kız biz senin testlerine sevinerek bakiyoruz niye öyle düşündün sen. Hemm ayricaa sen bizi birakip gitmeyimi düşünüyosun asko. Aklindan bile gecirme😊
Yo gitmek yok ama inan bi yanım üzgün hepimiz hamiş olsak ne güzel olurdu🙏 Ama biliyorum beni yalnız bırakmazsınız en kısa zamanda sizlerin de toplu hamiş haberlerini alırım Allah’ın izniyle🙏🍀😍 bu

Kuzum ben geciktim diğer bat heliyor bile 🤣🤣🤣.. neyse artık test mest yok doktora gidicem o zaman öğrenicez
Yaa öylemi o zamam hadi inşallah😍😍
Evet en iyisi doktor 😍 ne zaman gidiceksn
Aman yiyin ne buluyosanız🤣🤣 M Mavimiresl gel aşko birer acılı lahmacun gömelim biz de 🤣🤣
😂😂 aa bikere yesen öyle demezsn ama bak lahmacunda ince çizgimdir 😂😂
Ay bende öyleydim asla yemem diyordum😂😂bi kere yedin mi sonra unutamiyorsun tadını😋😋😋
Kebap döner lahmacun onlara da bayilirimmmm sipariş etdik az sonra gelir herhalde 😋😋😋ama suşinin yeri ayrı onu yalniz yemeyi sevmiyorum arkadaşlarla toplandigimizda sipariş ediyoruz kim çok yiycek yarışi yapiyoruz😂😂😂😂😂
Bende asla aslaaa diyodum yiyince öyle olmuyomuş haklsn valla😂

Back
X