Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh keşkeee ya ne güzel olurdu söhbet.muhabbetden yiyemezdik bile😂😂😂en çok ne kadar yiye bilirsin🤪🤪🤪🤪
Gerçekten yaaa ama ben muhabbetkende yerim 😂😂 valla çok yiyebilirim gibi bak gece gece canm istedi 😂😂
Hadi gidelimmm sen ordan gel bende burdan hava limaninda buluşalım😂😂😂😂😂
Olur valla ne iyi gelir iyi topic şöylece buluşsa😍biz sushi yeriz onlar ne isterse😂😂
Niye bulamayacağız ki yaa her işimizi bitirdik gittik, duşumuzu aldık şimdi keyif zamanı 🥰 siz napıyosunuz kuşum bu saatlerde Allah aşkına 🤣
Yaa benim eşimin işten eve gelmesi 7yi buluyo yol mesafesi 1 saat yorgunum diyo istiyor ama gidemiyor malesef ben tek gidiyordm bir ara o da bitti yazılmadm bidaha 😒

Hiçte harika ve güçlü bir kadın olmak istemiyoring aşko😏😏 ama kızım için ayakta durmam gerekiyo biliyorum cok şükür kızım var aşkım o sağlıklı olsun Rabbim ona sağlık sıhhat uzun güzel ömür versin bütün evlatlarımıza 🤲🏻♥️🤲🏻 oda kardeş istiyo onun için cok istiyorum en cok 🥺 bu hayatta ne olursa olsun bi kardeşi olsun derdini paylaşacağı sevincini paylaşacağı gerçi aralarında da epey yaş olur olursa ama kardeş kardeştir 😂
Neden olmıycakmış bebeğim tabikide olucak seninde bebişin bende öyle bir örnek var aşkım teyzem imkansız demiş doktor ama simdi oğlu var 2. Sınıfa gidiyo ♥️ bu hayatta hiç bişey imkansız değil yeter ki Allah istesin aşkoşum 🤲🏻♥️🥰 insanız işte üzülüyoruz elinde olmuyo insanın🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Aşko sal muslukları gitsin valla bak. Güçlü falan olmak zorunda değiliz. Sen harika olmaya çalışmak zorunda değilsin ki zaten öylesin. Zor bişey yaşıyorsan üzülürsün ağlarsın hayat böyle. İşler güzel de gitmiyor işte her zaman. Benim de etrafımda var teyzeninkine benzeyen hikayeler. Tıp da bi yere kadar yani noluyoruz🤣🤣 Ağlamaksa ağlamak gülmekse gülmek. Gerçekten insanız yani transformırs mıyız biz😜🤣 Sak gitsin valla çok güzel olacak herşey ❤️❤️

Aynen canım benimkide daha geçen ay olmayınca kendi söyledi bende gideyim bi gözükeyim dedi olmadı tüp bebek deneriz falan. Onlar bizim gibi değiller biz dışa vuruyoruz onlar içine atıyor ben bunu anladım geçen ay telefonla sonucu öğrenmek nasıl heyecan yaptı ben şahit oldum bide bana kafana takıyorsun takıntı yapıyorsun diyordu kendi daha fenaydı 😅 beni çok singirlendiyor canını sevdiğim 🤣 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ iyiki var kocişlerimiz ♥️
İyiki aşko iyiki sağolsunlar 🥰🥰😍😍

Aşko sal muslukları gitsin valla bak. Güçlü falan olmak zorunda değiliz. Sen harika olmaya çalışmak zorunda değilsin ki zaten öylesin. Zor bişey yaşıyorsan üzülürsün ağlarsın hayat böyle. İşler güzel de gitmiyor işte her zaman. Benim de etrafımda var teyzeninkine benzeyen hikayeler. Tıp da bi yere kadar yani noluyoruz🤣🤣 Ağlamaksa ağlamak gülmekse gülmek. Gerçekten insanız yani transformırs mıyız biz😜🤣 Sak gitsin valla çok güzel olacak herşey ❤️❤️
Heh tam aradığım destek 🤣🤣🤣 inşallah aşkısı inşallah güzel olsun hersey 🤲🏻🤲🏻♥️♥️

Ahahaha ama nasıl olcak o nasıl vercem ben onu diyince dört sene önce napıyodun işte öyle vercen dedim utandı ya ahahahahaha bu kadarda utangaç🤣🤣 konuyu değiştirmek için evde yapsak olmaz mı dedi kahkaha attım 🤣🤣🤣🤣
Adam zaten utanmş bide sen gitmişsin üstüne😂😂😂 köşeye sıkıştırmışsın resmen kocanı😂

Yok valla rahat değilim. Oğlumu her hafta terapiye götürüyorum yüksek derece anksiyete var çünkü her an öleceğimi düşünüyor. Dolayısıyla her gün sigarayı bırak diye kriz geçiriyor çocuk. Çoğunlukla çaktırmadan içiyorum
Ben de çocukken babam içiyor diye çok strese girdiğimi hatırlıyorum kuzum ya. Çocukların gözünde çok daha farklı oluyor. Hiç kıyamam ben ona❤️❤️Şimdi dolu dolu diyemiyorum iç diye. Çocuk söz konusuysa akan sular duruyor aşko umarım kardeşi gelir de içmezsin. Öyle dua edeyim😍😍

Aşkom ne videosu hayırdır

Evet iştee bende bu kafadym benm kocam çok yemek ayırıyor amaa ne çook adını bulsam yapması kolay😂 ayy aynı şehirde olmalıydık buluşur suşi yerdik bir aydır sayıklıyorm kocam sevmiyo en sonunda gidip kendm yicem 😂😂
Fsh la ilgili aşkım doktor videoda açıklamıştı ona sıkıldım

Sende aglayip aglayip durma agzinin ortasina vurcam bitane simdi. Kızz bulmussun bizim gibi hatunlari ne dertlenip tasalaniyosun. Amannn hem oda koca işte gormeyince goresin gorunce öldüresin geliyor. Salla gitsin. Cok tarz kombin yaptim asko atiyorum bak. Bizimkine diyorum ki askim kusura bakma pijama corapla dolascm cok iyi degilim, olsun askim ben seni böylede cok seviyorum diyo hee dedim bende beni cok seviyorum😂😂 dönmüş bakiyo anlayamadi 😂😂 cikti biraz once bende bi sigara iceyim oh mis
Kombine bayıldm😂😂 bende kış gelince hep böyleyim kocama diyom valla bana bakınca bütün hevesin gidiyordur ama soğuk valla diye yok olurmu öyle şey canm diyoda hee hee diyom ben bile kendime baknca hevesm kaçıyor seninki nasl kaçmasn diyorm gülüyo😂😂

Yok aşkım hiç görmedim aklımdaydı bugün yazmayı unutmuşum aşkısı 🤦🏻‍♀️ @Demgey3 beybisiiiiii nerdesin??
Ya sonuçları almaya gidecekti gündüzde etiket yaptım yok cevap yok bişey mi oldu ki sonuçlardan memnun kalmayıp depresifmi takılıyor ay bin türlü şey geliyor aklıma ya

Ya sonuçları almaya gidecekti gündüzde etiket yaptım yok cevap yok bişey mi oldu ki sonuçlardan memnun kalmayıp depresifmi takılıyor ay bin türlü şey geliyor aklıma ya
Aşkım bence kesin misafiri var yine 😂😂
Özelden dalalım konuya aşko sende yaz bende inşallah güzel şeyler duyarız 🤲🏻🤲🏻

Kızlar eşim illa yap dedi aldık erken gebelik sonuç bu galiba merhaba diyor gibi geldi bana🫶🥺🥺🥺🥺inşallah sağlıklı gebeliktir🌸

Eklentiler

• 7D447291-1E6F-40D1-AB2D-83C024D20042.webp
    7D447291-1E6F-40D1-AB2D-83C024D20042.webp
    106,2 KB · Görüntüleme: 37
Ayy çok sağolun iyi ki varsınız 😍🙏🥰 aşko hemen düzlet cümleni Allah çok bekletmesin değillll ❌ Allah en kısa zamanda nasip etsin yada Oldursun 😉😍🙏🥰♥️ Cümlelerimize dikkat edicez 😘😘
Sende iyikiii varsın hatta artııık miniğimizde iyiki vaarr😍😍
Ay aşkoo düzelttim heemeeen teşekkürler Allah en kısa zamanda oldursun😍😍🙏🙏 söylerken bile daha iyi hissettirdi yaa😍😍😍

Ayyy adetliyken hepimiz çok tatlıyız bence 😍🤣 adet yaklaşırken hepsini boğasımız geliyor.
Ahahaha😂😂 benim öyle bişeyim olamıyor aşko ben elektrik süpürgesiyle elimin kolumun çarptığı kapı kollarıyla kavga edebiliyorum 🤣🤣🤣 benim ki buna müsade etmiyor sataşsamda dalgaya alıp güldürüyor taklidimi yapıyor bana ben ev terliğini sağda solda görmeyi hiç sevmem hemen o taklidimi yapıyo🤣ay bu terlik neden burda ay sinirden ağlıcam şimdi sen beni niye anlamıyorsun ay sinirden çatlıyoruuuum diye bir çığrıyor evde sinirlenemiyor insan 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X