Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kombine bayıldm😂😂 bende kış gelince hep böyleyim kocama diyom valla bana bakınca bütün hevesin gidiyordur ama soğuk valla diye yok olurmu öyle şey canm diyoda hee hee diyom ben bile kendime baknca hevesm kaçıyor seninki nasl kaçmasn diyorm gülüyo😂😂
Olum ben hep böyleyim pijama adam iyi eve geliyor 🤣🤣🤣
M Mavimiresl bana evde hep tarz giyiniyorum demeyin bana 🤣🤣

Ayyy görüyorum var dilerim bebişin seninledir 🙏😍🍀 bende ilk yaptıklarımda kendim görüyordum ama burda tam net değildi.gebelik sıvısı dediği galiba mukus oluyor bende. Burda öğrendim😅
Heee şimdi anladım mukus bildiğimiz akıntı değil mi ? İşte o bence 🤣🤣

Fsh la ilgili aşkım doktor videoda açıklamıştı ona sıkıldım
Yaa sosyal medyada neler var kuzum kütfen çok takılmaa bilinç altına işleme bunu benim en korktugum kimyasal yaşamaktı o kadar takıyordum karşıma çıkıyorduki başıma geldi bak. Aslında farketmeden kendimiz çekiyoruz hayatımıza birşeyleri sen tıka kulaklarını ona fsh konusunda güzel yazılanlar söylenenlerde var onlara bak onları işle aklına iyileri çek hayatına çünkü öyle olcak 🙏🙏😍 üzme kendini hee üzülcem ağlıcam diyosan ağlarız birlikte ama sonraa yine iyilere bakıp yürücez tamam mıı😍😍

Yaa sosyal medyada neler var kuzum kütfen çok takılmaa bilinç altına işleme bunu benim en korktugum kimyasal yaşamaktı o kadar takıyordum karşıma çıkıyorduki başıma geldi bak. Aslında farketmeden kendimiz çekiyoruz hayatımıza birşeyleri sen tıka kulaklarını ona fsh konusunda güzel yazılanlar söylenenlerde var onlara bak onları işle aklına iyileri çek hayatına çünkü öyle olcak 🙏🙏😍 üzme kendini hee üzülcem ağlıcam diyosan ağlarız birlikte ama sonraa yine iyilere bakıp yürücez tamam mıı😍😍
Elimde değil bebeğim inanki 😒😒 yaa yerim ben sizin desteğinizi hepiniz canımsınız 🥰🥰♥️♥️

Sonbahardagel Sonbahardagel hoşgeldin datlumm♥️♥️ batını yazarsan listeye ekleyeyim yazmazsan da eklerim 😂🤭
Sayımız coğalıyo aşkoo😂😂😂
Merhaba kuzum 🌹 ben kürtaj sonrası henüz denemelere başlamadım kasımda son reglimi bekliyorum sonrasında bakalım bizleri neler bekliyor olucak.. bat 07.11.2022

Ayy maşallah çok net 😍 merhaba diyor gerçekten😍 ne zamandır deniyordunuz
4 aydır deniyorum ama agustosta cok iyi degerlendirme olmustu bide bu ay olmustu mfk nın fodega hapını kullandım 3 ay folitasit alayım dıye gebelikten önce baslayın diyorlardı egerki bu ayda olmasaydı eş paketlerne baslıcaktık bakalım saglıklı bi gebelik degilse baslarım yine 🫶

Back
X