Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olum ben hep böyleyim pijama adam iyi eve geliyor 🤣🤣🤣
M Mavimiresl bana evde hep tarz giyiniyorum demeyin bana 🤣🤣
Yani tarz değilde dikkatli giyiniyoruz arada pijeeemalara salıyoruz diyelim 😂😂
Banada demeyin Allah rızası için cok rahatsız oluyorum tarz şeylerle 🤣🤣🤣
Kız aşkoo hep dağınık gezemeyizki arada düzeltiyoruz kaportayı😂😂😂
Aşko bunlar arada bir pijama giyiyorlar heralde. Ay gülecem tutmayın 🤣🤣bende arada bir öyle tarz giyinip çok nadir de seksi gecelik falan giyiyorum 🤣🤣🤣
Bunlar kadınsa ben neyim 🤣🤣🤣
Yok aşko yatarken giyiyoruz pijama işte en azndan ben öyle 😂😍😍 gülecem tutmayn diyince gülesm geldi😂😂😂 bende arada seksi giyerm bak ama bende iç çamaşır hastalıgı var ayy neler neler alırım 😂😂😂 evde de dolanırken tayt tişört öyle seksili falan değil yani 😂

Bebeğim eğer dakikalar içinde çıktıysa o slik çizgi evet ben görüyorum var. Ben predictor early yaptığımda kar gibi beyaz oluyordu saatler sonra bile olsa. Ama birkaç gün daha bekle benc❤️❤️
Canım ben testi yaptım koydum 5 dk sonra filan geldim elime alınca fazla uğraşmadan çok ince çizgiyi gördüm silik baya silikti ama gördüm zaman geçince belirginleşti biraz daha o zaman resmi paylaşabildim yoksa gorunmezdi resimde..

Daha önce yaptım bunu saatler sonra bile böyle çizgi yoktu bu ay gecikince ilk onu yapmıştım böyle bireye çıkmamıştı bunu 5 dk içinde filan olduysa oldu

Aşko tamam işte zormuş sadece imkansız demiyor ki. Hiç de umutsuz edici bi video değil. Adet görüyorsak bu iş bitmedi 😍😍 Bir yumurta bir sperm tamam bu iş😇😇 Sigara kısmı işime gelmiyor duymazdan geliyorum😜😜🤣
Aşkısı tüp bebekle bile zor diyo zaten tüp bebek söz konusu bile değil 🙄 20 ve üzeri menapoz diyo benimki 23 diyoring 🤣

4 aydır deniyorum ama agustosta cok iyi degerlendirme olmustu bide bu ay olmustu mfk nın fodega hapını kullandım 3 ay folitasit alayım dıye gebelikten önce baslayın diyorlardı egerki bu ayda olmasaydı eş paketlerne baslıcaktık bakalım saglıklı bi gebelik degilse baslarım yine 🫶
Yaa bebişiniz çok bekletmemiş sizi sevindim 🥰 kötüyü çağırma sağlıklı gebeliktir inşallaaah hemen bir kan ver🥰

Yani tarz değilde dikkatli giyiniyoruz arada pijeeemalara salıyoruz diyelim 😂😂

Kız aşkoo hep dağınık gezemeyizki arada düzeltiyoruz kaportayı😂😂😂

Yok aşko yatarken giyiyoruz pijama işte en azndan ben öyle 😂😍😍 gülecem tutmayn diyince gülesm geldi😂😂😂 bende arada seksi giyerm bak ama bende iç çamaşır hastalıgı var ayy neler neler alırım 😂😂😂 evde de dolanırken tayt tişört öyle seksili falan değil yani 😂
Düzeltemem kaportayı artık makyaj malzemem de yok 🤣🤣🤣 azda onlar kaporta düzeltsin🤣🤣🤣

Ya var ya bi alemsiniz 🙈🙈🙈 öyle düşünmeyin tek sprem verirken mi önemli olan sevişirken de akıllarının bizde Olması 😉bence
Yaaa bu ne diyor akşam akşam deme öyle şeyler 🤣🤣 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl bu kadarını ben bile düşünmem 🤣
Gerçekten yaaa ama ben muhabbetkende yerim 😂😂 valla çok yiyebilirim gibi bak gece gece canm istedi 😂😂

Olur valla ne iyi gelir iyi topic şöylece buluşsa😍biz sushi yeriz onlar ne isterse😂😂

Yaa benim eşimin işten eve gelmesi 7yi buluyo yol mesafesi 1 saat yorgunum diyo istiyor ama gidemiyor malesef ben tek gidiyordm bir ara o da bitti yazılmadm bidaha 😒
Spor salonuna gitmiyoruz bebeğim fakfakiriz biz, sahilde yapıyoz sporu 🤣🤣 yorgunken napsın haklı, tek başına da sıkıcı oluyor
Ben de çocukken babam içiyor diye çok strese girdiğimi hatırlıyorum kuzum ya. Çocukların gözünde çok daha farklı oluyor. Hiç kıyamam ben ona❤️❤️Şimdi dolu dolu diyemiyorum iç diye. Çocuk söz konusuysa akan sular duruyor aşko umarım kardeşi gelir de içmezsin. Öyle dua edeyim😍😍
Ayy inşallah sebep olur diyelim kuzum iradesizliğimden çok korkuyorum
Kızlar eşim illa yap dedi aldık erken gebelik sonuç bu galiba merhaba diyor gibi geldi bana🫶🥺🥺🥺🥺inşallah sağlıklı gebeliktir🌸
Ayy maşallah ya gözün aydın, merhaba demeyi geçmiş baya kurulmuş o minnoş ❤️
Ahahaha😂😂 benim öyle bişeyim olamıyor aşko ben elektrik süpürgesiyle elimin kolumun çarptığı kapı kollarıyla kavga edebiliyorum 🤣🤣🤣 benim ki buna müsade etmiyor sataşsamda dalgaya alıp güldürüyor taklidimi yapıyor bana ben ev terliğini sağda solda görmeyi hiç sevmem hemen o taklidimi yapıyo🤣ay bu terlik neden burda ay sinirden ağlıcam şimdi sen beni niye anlamıyorsun ay sinirden çatlıyoruuuum diye bir çığrıyor evde sinirlenemiyor insan 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahah süper yaa sinirlenemezsin hakkaten. Ben delirmişken kocam haklısın hayatım der hep, ben daha çok deliririm mesela 🤣 kavga et benimle arkadaş yaa haklısın haklısın nereye kadar? Konu uzamıyor öyle olunca 😁

R raainbow @Annabelle1 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M Mavimiresl diğer aşkolar
Ben simdi nasıl üzülmiyim laa bide sigaradan uzak durmalı diyo duymadım gördünüz mü🤣🤣🤣

Ama bebeğim bak alıcam elime şimdi oklavayı 🤨 sen niye didikliyosun bu konuyu bu kadar? Çok kolay düşürülebilen bir değer o. Bak ben sana diyorum bu konuda testere dişli aslan pençesi mucizedir. Onu araştıracağına, aç bu otu araştır. 1 ay sonra gör farkı 😍
Olum ben hep böyleyim pijama adam iyi eve geliyor 🤣🤣🤣
M Mavimiresl bana evde hep tarz giyiniyorum demeyin bana 🤣🤣
Yok beee ben paspallıktan ölüyom 😁 mesela evde hiç sütyen giymem, lömbüdü lömbüdü geziyorum bence iğrenç ama çok rahat 🤣🤣 hiç öyle sıkıntıya gelemem valla. Hem arada sırada yapınca daha etkili oluyor 🤣

Canım ben testi yaptım koydum 5 dk sonra filan geldim elime alınca fazla uğraşmadan çok ince çizgiyi gördüm silik baya silikti ama gördüm zaman geçince belirginleşti biraz daha o zaman resmi paylaşabildim yoksa gorunmezdi resimde..

Daha önce yaptım bunu saatler sonra bile böyle çizgi yoktu bu ay gecikince ilk onu yapmıştım böyle bireye çıkmamıştı bunu 5 dk içinde filan olduysa oldu
Yaaaa bence var😍😍😍 çünkü hemen çıkması ve belirgin olması bunu gösteriyor ama çok yeni minnoş❤️

Back
X