Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ne oynıcaksn minyonluk iyidie yolucam saçını başını😂😂

Yolcam sizi benm hayalim minyon olmaktı beni çıldırtmak mı istiyorsunuz siz 😂😂😂
Minyonluk iyi de çok ben biraz abartmışım🤣🤣 biraz da fazla kilom olunca kötü yaa gece gece gene dellendim. Kilo veremiyorum

Ahahahha aşko enişte bey seni tulumlar içinde görmek istemiş 🤣🤣🤣

ahahahah hepiniz haklısınız aşkolar kapımı açtım bekliyorum 🤣🤣🤣🤣

ayyyy benim insaflı bebeğiiiimmm 😍❤️❤️❤️ Tamam tamam bırakmam kuzum inşallah en azından etiket yapmadan hızlıca haber verir çıkarım 😍❤️
Ahahaha galiba aşko 😂😂😂 bide bana sen kışkırttın diyor zalim😂😂😂

Alla alla nesiniz siz ya 1.60 falan mısınız nasıl elbise olur bak minyon kızlara gıcığm ben çıldırtmayn beni😂😂😂
Ahahahha vallahi aşko bende minyon olmak isterdim o yüzden minyon kızlara bende gıcığım birde ay uzun boylu olmak isterdim derler ya offff 🤣🤣🤣🤣 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 annabelica annabelica 🤣🤣🤣🤣 aşkolarım kıymetini bilin minyon olmanın 🤣🤣🤣
Ay herkes minyon çıktı iyimi grubun irisi ben miyim😂😂😂
ben de varım aşko 🤣🤣🤣

Cıbıl mı gezelim istiyosun aşko donalım mı istiyosun🤣🤣🤣🤣 cok mantıklıymış ama heee vuhhuuu 🤩🤩
Ben sütyene karşıyım ya. Yıldır yıldır geziyorum valla. İzmirde yaşıyoruz herhalde yanıyorummm🤣🤣 Eve gelince ilk iş kıyafetin kolundan fışt diye sütyeni çıkarıvermek 🤣🤣 R Random3 sen anlarsın aşko beni 🤣🤣

Ahahahaha aşko 1.57 yim 60 bile değilim buna bende gıcığım çünkü eşim 1.74 ama şükür diyorum ahahahahahha 🤣🤣🤣🤣🤣 ayakta 36 numarayada gıcık mısın aşko çünkü 35,5 ile 36 arası ahahahahahahha🤣🤣🤣🤣
Kız herks minik çıktı ya kaldım deve gibi😂😂😂 bende hep öyle minik 1,58lerde kız olmak istemişimdir olamadı neyse şükür sağlıklıyızda 35.5 ayakkabı ne yaaa ben onu ilk okulda giyiyodm herhalde😂😂
Minyonluk iyi de çok ben biraz abartmışım🤣🤣 biraz da fazla kilom olunca kötü yaa gece gece gene dellendim. Kilo veremiyorum
Hayr hayr iyidir geç yaşlanırsınız😂 bende veremiyorm aşko birlikte dellenelim😂

Ahh aşkoom sonundaa bee hepsi minicik çıktı bi ben kocamla aynı boy çıktım ağlıcaktm şurda bi köşede😂😂😂
Ay aşkım gel sarılalım 🤣🤣🤣🤣 ben varım yanında aşkım sen sakın kendini yalnız hissetme 🤣🤣🤣
Türk standartlarnda değilim aşko ben😂😂😂 1.72 boyum benim kocamda 1.75 mi ne aynıyız işte😂😂 senindemi öyle
Ahahaha ben senden de uzunum aşko 1.75 boy benim 🤣🤣 eşimde 1.76 felan ama kilolu biraz daha iri duruyor ben zayıfım 🤣🤣🤣
Devam aşkısı ama umutsuz vakayım benden bebe beklemeyin🤣🤣
Ah niye kızzzz bak yine olumsuz konuşuyorsun dövcem seni haaaaa 👊🏻👊🏻👊🏻
Ahahaha galiba aşko 😂😂😂 bide bana sen kışkırttın diyor zalim😂😂😂
Ahahahah bak bak o çok isteksiz sankiiiii 🤣🤣

Ben sütyene karşıyım ya. Yıldır yıldır geziyorum valla. İzmirde yaşıyoruz herhalde yanıyorummm🤣🤣 Eve gelince ilk iş kıyafetin kolundan fışt diye sütyeni çıkarıvermek 🤣🤣 R Random3 sen anlarsın aşko beni 🤣🤣
İzmirdesin ya ondandır aşko o 🤪🤪🤪 sen gel -20 de çıkar bakm çıkarabiliyonmu o sütyeni 😂😂 ben sütyenimi çok seviyom diye gezersin 😂😂😂

Ay aşkım gel sarılalım 🤣🤣🤣🤣 ben varım yanında aşkım sen sakın kendini yalnız hissetme 🤣🤣🤣

Ahahaha ben senden de uzunum aşko 1.75 boy benim 🤣🤣 eşimde 1.76 felan ama kilolu biraz daha iri duruyor ben zayıfım 🤣🤣🤣

Ah niye kızzzz bak yine olumsuz konuşuyorsun dövcem seni haaaaa 👊🏻👊🏻👊🏻

Ahahahah bak bak o çok isteksiz sankiiiii 🤣🤣
Ohh bee yaşasınn çokca sarılalım aşkoo bizi bitek biz anlarız 😂😂 kocanın kıyafetlerinin seksi olmayışını 😂😂 iyi en azndan zayıfmışsn bende o da yok boğazımı tutamıyoruumnmm😂😂 kaç kilosun sen mesela

Ahahahha vallahi seni ben anlarım aşko 🤣🤣🤣 arabalara sığmamak kocanın kolunun altına girip yürüyememek 🤣🤣🤣 ah ahhhhhh bu çektiklerimiz 🤣🤣🤣
Ayy yaramaa tuzz bastııınn içimde kalmştır hep şöyle kolunun altına sokulup gezememek😂😂 arada diyomki az uzun olsaydn şöyle 1.90 falan nolurdu sanki diyom sen azck türk standartlarnda olsaydn daha kolay değilmiydi diyo terliği yicek kafasına haberi yok😂😂😂

Alla alla nesiniz siz ya 1.60 falan mısınız nasıl elbise olur bak minyon kızlara gıcığm ben çıldırtmayn beni😂😂😂
Baya yapılıyım ben aşko boyum 172. Eşim de koskocaman bişey ama bende tişörtler elbise gibi olmuyor yine de🙈🙈 Öyle olanları da çok kıskanıyorum yalan değil🤣🤣🤣

Ohh bee yaşasınn çokca sarılalım aşkoo bizi bitek biz anlarız 😂😂 kocanın kıyafetlerinin seksi olmayışını 😂😂 iyi en azndan zayıfmışsn bende o da yok boğazımı tutamıyoruumnmm😂😂 kaç kilosun sen mesela
Ah ahhhh valla aşko uzun boy iyi güzel derler ama bi bilseler demiiiii 🤣🤣🤣 ay aşko ben bi ara 86 kiloya çıktım asla ama asla o kiloları görmemiştim şişko patates olmuştum sonra kilo verdim genelde olduğum kilo şuan da o kilodayım 67 aşkım sen 😍😍

Back
X