- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #28.481
Sesli kahkaha attım vallaPolarlı donum olmadan yapamamonun üstüne giysem olmaz mıığğ
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sesli kahkaha attım vallaPolarlı donum olmadan yapamamonun üstüne giysem olmaz mıığğ
![]()
Minyonluk iyi de çok ben biraz abartmışımKız ne oynıcaksn minyonluk iyidie yolucam saçını başını
Yolcam sizi benm hayalim minyon olmaktı beni çıldırtmak mı istiyorsunuz siz![]()
Devam aşkısı ama umutsuz vakayım benden bebe beklemeyinEkşınlar devam mı hayatım![]()
Ahahaha galiba aşkoAhahahha aşko enişte bey seni tulumlar içinde görmek istemiş
ahahahah hepiniz haklısınız aşkolar kapımı açtım bekliyorum
ayyyy benim insaflı bebeğiiiimmmTamam tamam bırakmam kuzum inşallah en azından etiket yapmadan hızlıca haber verir çıkarım
![]()
Benimki totomuda kapatmyor aşko toto açıkta geziyoz şempazeler varya pembiş dötlü onlar gibiKız o kadar elbise gibi değil totomu kapatacak kadar uzun![]()
Ahahahha vallahi aşko bende minyon olmak isterdim o yüzden minyon kızlara bende gıcığım birde ay uzun boylu olmak isterdim derler ya offffAlla alla nesiniz siz ya 1.60 falan mısınız nasıl elbise olur bak minyon kızlara gıcığm ben çıldırtmayn beni![]()
ben de varım aşkoAy herkes minyon çıktı iyimi grubun irisi ben miyim![]()
Olmaz gız delirmePolarlı donum olmadan yapamamonun üstüne giysem olmaz mıığğ
![]()
Hahah sesli güldümBenimki totomuda kapatmyor aşko toto açıkta geziyoz şempazeler varya pembiş dötlü onlar gibi![]()
Kız herks minik çıktı ya kaldım deve gibiAhahahaha aşko 1.57 yim 60 bile değilim buna bende gıcığım çünkü eşim 1.74 ama şükür diyorum ahahahahahhaayakta 36 numarayada gıcık mısın aşko çünkü 35,5 ile 36 arası ahahahahahahha
![]()
Hayr hayr iyidir geç yaşlanırsınızMinyonluk iyi de çok ben biraz abartmışımbiraz da fazla kilom olunca kötü yaa gece gece gene dellendim. Kilo veremiyorum
Bende gıcıgım minicikler ne güzellerler ben hiç biyere sığmıyomAhahahha vallahi aşko bende minyon olmak isterdim o yüzden minyon kızlara bende gıcığım birde ay uzun boylu olmak isterdim derler ya offff![]()
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
annabelica
aşkolarım kıymetini bilin minyon olmanın
ben de varım aşko![]()
Ay aşkım gel sarılalımAhh aşkoom sonundaa bee hepsi minicik çıktı bi ben kocamla aynı boy çıktım ağlıcaktm şurda bi köşede![]()
Ahahaha ben senden de uzunum aşko 1.75 boy benimTürk standartlarnda değilim aşko ben1.72 boyum benim kocamda 1.75 mi ne aynıyız işte
senindemi öyle
Ah niye kızzzz bak yine olumsuz konuşuyorsun dövcem seni haaaaaDevam aşkısı ama umutsuz vakayım benden bebe beklemeyin![]()
Ahahahah bak bak o çok isteksiz sankiiiiiAhahaha galiba aşkobide bana sen kışkırttın diyor zalim
![]()
İzmirdesin ya ondandır aşko o
Ahahahha vallahi seni ben anlarım aşkoBende gıcıgım minicikler ne güzellerler ben hiç biyere sığmıyom![]()
Ohh bee yaşasınn çokca sarılalım aşkoo bizi bitek biz anlarızAy aşkım gel sarılalımben varım yanında aşkım sen sakın kendini yalnız hissetme
Ahahaha ben senden de uzunum aşko 1.75 boy benimeşimde 1.76 felan ama kilolu biraz daha iri duruyor ben zayıfım
Ah niye kızzzz bak yine olumsuz konuşuyorsun dövcem seni haaaaa
Ahahahah bak bak o çok isteksiz sankiiiii![]()
Deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederiz kuzummm![]()
Ayy yaramaa tuzz bastııınn içimde kalmştır hep şöyle kolunun altına sokulup gezememekAhahahha vallahi seni ben anlarım aşkoarabalara sığmamak kocanın kolunun altına girip yürüyememek
ah ahhhhhh bu çektiklerimiz
![]()
Baya yapılıyım ben aşko boyum 172. Eşim de koskocaman bişey ama bende tişörtler elbise gibi olmuyor yine deAlla alla nesiniz siz ya 1.60 falan mısınız nasıl elbise olur bak minyon kızlara gıcığm ben çıldırtmayn beni![]()
Ah ahhhh valla aşko uzun boy iyi güzel derler ama bi bilseler demiiiiiOhh bee yaşasınn çokca sarılalım aşkoo bizi bitek biz anlarızkocanın kıyafetlerinin seksi olmayışını
iyi en azndan zayıfmışsn bende o da yok boğazımı tutamıyoruumnmm
kaç kilosun sen mesela