Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim güzel Annelerim 😍biliyorsunuz bende aylardır topik topik gezdim neysee Ağustos ayında soğan kürü yaptım adetin 5. Günü başladım 14 gün boyunca sonraki ay Eylül’de dr klomen verdi 5 gün kullandım maalesef olmadı.bu ay dr klomeni bırak dedi ben 3 Ekim de adet oldum hemen vitamin satın aldım D3-B12-magnezyum- omega folik asit zaten kullanıyordum. Bunların yanında günde 2 tane incir yedim avokado ve kırmızı pancar yedim haşlanmış yumurta hep kahvaltımdaydı ilişki öncesi keçiboynuzu özü pekmezi 1tk yedim eşimde her gün kuru incir yedi ve jel kullandım ilişki öncesi ilişkilerimin hepsi dogy dediğiniz pozisyon oldu ve sonrasında hemen bir gebenin günlüğündeki gibi yüzüstü yattım 1 saat kadar bekledim. agnus cactus (hayıt tohumu ilacı) a başladım adetbaşlangıcından itibaren. Adet bitimi maydonoz kürü yaptım 2 defa (adetimin 7. Günü ve 9. Günü kür yaptım )ve sonrasında ilişki oldu bu ilişkilerde de jel kullandım. Ben 13.Gün sabah pik gördüm akşamına çatlamıştı 12./13./14.Günü değerlendirdim. Ve çatlamanın 5. Günü akşam üzeri ilişki oldu bi kaç saat sonra çokk açık pembe leke geldi birazcık akıntıyla birlikte😍 beni en çok ümitlendiren bu Olmuştu.
Çatlamadan snra 8. Gün size de attım yok gibiydi 9.gün ben hafiffff gölge gördüm bazılarınız da gördü telde net atamadım 10. Gün güzelce görebildik yavrumu 🤗🙏🍀
Darısı sizlere Olsun enn kısa zamanda 🙏😍🍀 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 R raainbow iyilikperisi92 iyilikperisi92 @Annabelle1 @Cgh ve diğer güzellerim
Emeklerinin karşılığını almışsın masalllaj sana darısı diyorım ya buradaki hepimize bundan sonrası da cok cok dikkat et tamam mı asl sımdı başlıyor seruven :) yazdıklarımı not ettim vallla

Ahahaha Allah seniiii 🤣🤣🤣🤣 yapı o zaman aşko bol bol su iç bebeğim ben onunla verdim valla kiloları 🤣🤣🤣 çocuk için verdim o kadar kilo ne gelen var ne giden geri alcam en sonunda 🤣🤣🤣

ahahahhahah 🤣🤣🤣🤣 vurmasanağğğğğ 🤣🤣🤣🤣 doğru diyorsun valla aşko haklısın o yüzden birşeycik diyemiyorum haklısın abla 🤪🤪🤣🤣🤣

Ay aşırı güldüm buna ya hiç bu yönden düşünmedim ahahahhahah 🤣🤣🤣🤣🤣 doğru valla sizinde o derdiniz vardı demi aşko yaaaa ah ah iki türlüsü de zor orta boylu olcan 1.65-1.68 en ideali 🤣🤣🤣🤣

kralsın be aşko 🤣🤣🤣🤣🤣 bundan sonra buranın hanım ağaları biziz ona göre 🤪🤪🤪🤣🤣🤣 hapiste iri yarılar öyle gösterilir ya 🤣🤣🤣
Ahahaha ya aşko para ziyan zebil oluyor🤣 o yüzden ne diyoruz uzun kısa farketmez insan olsun yeter😂😂😂 kız ben sana kıyıp vurabilir miyiiimmmm😍😍
Ay hanımağaymış bizim buralarda bir laf var bilirmisin aşko kıçı yere yakın olandan kork bunuda anca bizim oralar söyler neden çünkü bir avuntudur o neden çünkü uzun kadının ne işi var Karadenizde pek yoktur ahahahahahha🤣🤣🤣🤣🤣

Sende aglayip aglayip durma agzinin ortasina vurcam bitane simdi. Kızz bulmussun bizim gibi hatunlari ne dertlenip tasalaniyosun. Amannn hem oda koca işte gormeyince goresin gorunce öldüresin geliyor. Salla gitsin. Cok tarz kombin yaptim asko atiyorum bak. Bizimkine diyorum ki askim kusura bakma pijama corapla dolascm cok iyi degilim, olsun askim ben seni böylede cok seviyorum diyo hee dedim bende beni cok seviyorum😂😂 dönmüş bakiyo anlayamadi 😂😂 cikti biraz once bende bi sigara iceyim oh mis
Harikasinnnnnn işte bu beeeee idol olacak gacısinnn bakkk öz güven diye buna denir vallahi şu bdv ye gelen ozguvensizlere senin şu yazıyı kopyalayıp bunlara arada bir yapıştırmak lazım 🤣🤣🤣🤣

E bu bize uzun olan pantolonlar size olmuyor bize olmuyor kime yapıyorlar arkadaş ya🤣🤣🤣🤣
Cidden hee kime yapıyorlar bunları bu hiç aklıma gelmemişti😂😂😂
Yaaa aşkooo🤣🤣🤣 sen hiç mutfak dolabından bişey almak için önce sandalyeye ordan tezgaha bide tezgahtanda ayağını kaldırarak parmak ucunda uzanmaya çalıştın mı he söyleeee 🤣🤣🤣 sırf bu yüzden dolabın hep yere yakın yerlerini doldurdum herşeyi🤣🤣🤣🤣
Ay aşkoo affet çok güldüm bak bu kötüymüş 😂😂😂 aman dikkat et kendine

Aynen aşko memelere özgürlük 🤣🤣🤣🤣

Aşkım sen kötü düşünme bende dövmeyim şuna bak dövülmeye razı tamam düşünmüyorum aşkım demiyor 🤣🤣🤣

Ah ahhhh ben de çok severim topuklu ayakkabıları normalde de giyerim ama benimki çok kompleks yapıyor yanında giydirmiyor aşko 🤣🤣🤣 sorun bizde aşko fazla büyümüşüz 🤪🤪🤪🤣🤣🤣

Valla seni minyon sandım aşko 🤣🤣🤣 ama eşin uzunmuş aşko yine ona göre minyonsun 🤣🤣🤣🤣 amaaaannn kızlar önemli olan ahlak valla yemişim dış görünüşünü 😍😍

ay valla bıcır bıcır çok severim minyon kızları 😍😍❤️❤️
Benimkide giydirmiyor aşko 😂😂 hayır diyorm bak serdat ortacıgım yıllardır gezdi uzun kızla nolcak ben serdat ortacmıym diyo bide😂😂😂 doğru sulak yerde büyümşüz biz😂😂

Ahahaha ya aşko para ziyan zebil oluyor🤣 o yüzden ne diyoruz uzun kısa farketmez insan olsun yeter😂😂😂 kız ben sana kıyıp vurabilir miyiiimmmm😍😍
Ay hanımağaymış bizim buralarda bir laf var bilirmisin aşko kıçı yere yakın olandan kork bunuda anca bizim oralar söyler neden çünkü bir avuntudur o neden çünkü uzun kadının ne işi var Karadenizde pek yoktur ahahahahahha🤣🤣🤣🤣🤣
Aynen öyle en önemlisi insanlık 😍😍 aşkımmmm kızamazsın ki biliyorummmmm 😘😘❤️😍 ahahaha Allah seniiii 🤣🤣🤣🤣 aman aşko hiç birimiz birbirimizden korkmayalım 🤣🤣🤣 aşko benim çok tanıdığım var uzun boylu Karadenizliiiii öyle deme 😍😍😍❤️

Cidden hee kime yapıyorlar bunları bu hiç aklıma gelmemişti😂😂😂

Ay aşkoo affet çok güldüm bak bu kötüymüş 😂😂😂 aman dikkat et kendine
Gül aşko gül eşimde çok gülüyordu🤣🤣 sonra evlendiğimiz ilk ay sık günlük kullandığım her şeyi ilk raflara koydum düzen oluşturdum tekrardan🤣 düğünden önce evi düzerken heyecandan aklıma bile gelmemiş ahahaha🤣🤣🤣🤣

Diğer kızlar diğer kızlar haniii ben nirdeyimm acebaaaa sayfalara bakmasam goremicemm :KK61:gicihhhh :63:

Canım isnhaAllahhh bu emeğine değecektir Allah'ın izniyle ikinci yavruna d kavuşacaksın 🤲🏻😍
Kız valla haklısın arada benide unutuyorlar ama isimler akla gelmiyor yabancı ya ondan benimde gelmiyor valla çogu zaman iki üç tane var bellekte hemen hızlıca etiketliyorm😂😂

Aynen öyle en önemlisi insanlık 😍😍 aşkımmmm kızamazsın ki biliyorummmmm 😘😘❤️😍 ahahaha Allah seniiii 🤣🤣🤣🤣 aman aşko hiç birimiz birbirimizden korkmayalım 🤣🤣🤣 aşko benim çok tanıdığım var uzun boylu Karadenizliiiii öyle deme 😍😍😍❤️
Trabzon’dan daha çok çıkıyor uzun Giresunda mümkün 🤣 değil Zonguldakta minyon 🤣🤣🤣 aynen aşko biz birbirimizi sevelim yeterli ay uzun zamandır böyle muhabbet döndürememiştik burda valla iyi geldi keyiflendim😍😍🥰🥰🥰🥰

Ahahaha Allah seniiii 🤣🤣🤣🤣 yapı o zaman aşko bol bol su iç bebeğim ben onunla verdim valla kiloları 🤣🤣🤣 çocuk için verdim o kadar kilo ne gelen var ne giden geri alcam en sonunda 🤣🤣🤣

ahahahhahah 🤣🤣🤣🤣 vurmasanağğğğğ 🤣🤣🤣🤣 doğru diyorsun valla aşko haklısın o yüzden birşeycik diyemiyorum haklısın abla 🤪🤪🤣🤣🤣

Ay aşırı güldüm buna ya hiç bu yönden düşünmedim ahahahhahah 🤣🤣🤣🤣🤣 doğru valla sizinde o derdiniz vardı demi aşko yaaaa ah ah iki türlüsü de zor orta boylu olcan 1.65-1.68 en ideali 🤣🤣🤣🤣

kralsın be aşko 🤣🤣🤣🤣🤣 bundan sonra buranın hanım ağaları biziz ona göre 🤪🤪🤪🤣🤣🤣 hapiste iri yarılar öyle gösterilir ya 🤣🤣🤣
Kız su içmem mi kanda su oranı fazla çıktı bende doktor suyu azalt dedi😂😂😂 amaaan benim bünyemde burcum gibi dengesiz anam kafasına göre ben onuda saldm ne hali varsa görsün😂😂😂 bende bebe için kilo verdm 62 ye düştm gelmeyince yedim geri 68 e çıktım😂😂 kız bak ne derler götü yere yakından korkcaksn 😂😂 valla harcarlar bizi iki dakikada

Ahahah aşko bende diyorum zengin gösterir yanında uzun bir eş olunca diyorum gülüyor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Doğru tespit hiç gülmesin 😂😂
Gül aşko gül eşimde çok gülüyordu🤣🤣 sonra evlendiğimiz ilk ay sık günlük kullandığım her şeyi ilk raflara koydum düzen oluşturdum tekrardan🤣 düğünden önce evi düzerken heyecandan aklıma bile gelmemiş ahahaha🤣🤣🤣🤣
😂😂😂 kız evlenirken tencere tavamı geliyor akla akıl başka yerlerde malum😂😂

Back
X